Godmorgon!

Blev sent jobb igår så när jag kom hem vid 21.15 så gjorde jag middag till mig själv eftersom Jonas är i Stockholm på jobb. Blev färsk pasta fylld med ricottaost och spenat och en Karl johan svampsås från prego och babyspenat på. Det hela tog endast 10 minuter, perfekt när man kommer hem sent och är trött.

Nu är jag på väg till jobbet, ha en bra dag!


Shopping idag

Blev allt lite shopping idag ändå efter naprapaten. Köpte mig ett blingigt skärp, en gul klänning och denna mysiga tunikan/tröjan i härlig aprikos färg. Har köpt lite annat fint också för en vecka sedan eller två som jag inte visat er, får ta å göra det! Men jobbar till ca 20.30 imorgon så får se när jag hinner,

Puss puss


My monday

Härliga lediga måndagar, älskar dem!
Har fått massa gjort idag som att göra bokföring, åka förbi Frölunda torg ett ärende, åka till mormor och äta lunch och mysa med henne och nu är jag i sisjön och ska alldeles strax till min naprapat. Är så stel i nacken igen, blev värre efter loppet i lördags känner jag.

Nästa stop blir Frölunda torg igen för att kolla på nya glasögon bågar och handla en sak på "Prego".

Känns konstigt att inte vara på torget så ofta längre, innan passerade man där varje dag och tog bussen, tänk så snabbt allt kan ändras..


Söndagsgöra

Igår storhandlade jag i vanlig ordning på söndagarna. Åkte med mamma så vi susade runt där på maxi båda två haha.

Sedan gjorde vi en god söndagsmiddag på färsk lax!


Godmorgon!

Midnattsloppet gick helt okej igen trots att det var pissväder! Fast vi hade tur att få i stort sett uppehåll under loppet och sedan öööösregn precis när jag kom i mål haha. Tiden blev 57.08, hade nog tänkt satsa högre ändå fast pga vårt låga tempo i starten när det var stockningar och uppför så blev det svårt att ta igen det!

Nu e man nyvaken och lite små stel, snart mysfrukost hemma hos föräldrarna där jag sov inatt.

Hörs sedan pussss


Idag gäller det!

Är redan taggad inför midnattsloppet ikväll som jag ska springa med papi <3

Men först; jobba på salongen, och det är inte vilken vanlig jobbdag som helst, jag ska ha en brud idag! Ska bli så kul att få göra hennes uppsättning och vara med å göra hennes dag till den bästa!

TTYL, Puss!


Dagens;

Rockade lockar idag à la 50-tal och sommarklänning ( vägrar att hösten är på väg?)

Nu; träffa Amanda på Liseberg och lyssna på älskade maggio!


The hungergames!

Ligger i soffan och latar oss till the hungergames som kom ut på dvd idag!


Jensens böfhus!

Har just ätit med Jonas på jensens, mys! Sedan ska vi kolla på stan och gå på "Date" på Liseberg haha!


Fredagsmys

Slutade jobbet vid 19.30 och då hämtade min bättre hälft upp mig, syrran. Ikväll har vi ätit middag tillsammans och nu ligger vi i soffan med tända ljus och kollar på film och gottar oss! Bättre går inte att tänka sig, love life & love my sister <3


Krukor

Köpte två nya krukor i onsdags, fick presentkort från mina härliga kollegor så passade på att använda det. Den vänstra krukan fick jag av min syster, och den i mitten hittade jag likadan fast hög, galet!


Då så!

Idag klippte jag av mitt hår! Inte själv såklart.. Fick hjälp av Linda :) så nu är det bara lite slingor som fattas! Känns sjukt härligt att ha kort hår! Love it.


My man

Min man är faktiskt en utsökt kock! Han briljerar varje gång! Igår bjöds det på hemmagjord champinjonsoppa med knaperstekt bacon. 10/10 poäng!


Imorgon händer det

Imorgon ska jag göra något minst sagt äspännande! Håll utkik här på bloggen imorgon så lovar jag att hålla er uppdaterade!

Puss fina läsare!


Sunday

I sändas åkte jag hem till mamma och pappa i huset där jag spenderade eftermiddagen i solen. Mormor, syrran och hennes pojkvän var också där så vi invigde den nya grillen mamma och pappa köpt och så kollade bi självklart på OS-finalen i handboll som herrarna spelade, synd att det bara skiljde ett mål, men dem kämpade bra!

Vi tog ut tv:n så vi fick de bästa av båda världar; sol/värme och handboll!


På väg tillbaka?

Känner att träningslusten smyger sig tillbaka nu såhär efter flytten och när man kommit i lite ordning. Kanske till och med att det håller på att bli ett beroende igen?

Lika bra! Älskar att löpträna och igår rev jag av ett kvällspass på 10km! Fick t.o.m med mig mannen på större delen av rundan! Så duktig e han!


time to get tight!?


















 
 

frustrated

Blogg.se appen i mobilen funkar ju inte!
åh blir så trött, ja som försökt ge er inlägg sedan i måndags!
 
Skärpning där blogg.se...

Kvälls löpning

Runt 20.30 fick jag lust att gå ut och springa så tog en jogg på 44,5 min och det blev 8km. Känns gött! Det var första löprundan sedan jag flyttade hit till johanneberg. Känns ovant att springa mitt i stan, jag som alltid sagt att jag inte gillar att springa bland så mkt folk.. Men det var inga konstigheter, när man väl är inne i sin löpning så stänger man av det mesta och de flesta runtomkring. Förresten så anmälde jag mig till gbg-varvet 2013 idag, sååå gött! Nu har jag ett ordentligt mål :)


Krångel med blogg.se-appen

I Onsdags flyttade ju jag och pojkvännen som sagt, och jag lovade er uppdateringar. Men Appen har krånglat (som vanligt?) och jag har inte ens fått upp ett inlägg... Nu sitter jag vid datorn så får bjuda på ett bildregn från föregående dagar sedan flytten:

 








Återkommer snart,
Puss på er!





RSS 2.0