Cypern nästa

om knappt 5 timmar lyfter planet till cypern. känns grymt men jag har inte packat klart, är så tankspridd så det går inge bra..Är heel taggad för sol, värme, bad, fest och massa skoooj iaf! Jag & amanda kommer ha en kanonvecka där nere, sakna oss inte fööör mycket ;) dock kommer jag sakna min älskling, vänner & familjen en del, men vi ses ju snart ändåå :D


HUGS & KISSES/ J

tryin' to recover

Jag har bara legat hemma i stort  sett sedan i måndags, kul va!? Men på måndag lyfter planet till cypern och DÅ ska jag vara friskare. Beställde lika kul från tax-freen i onsdags, nämligen detta;

1. Sparkling body lotion ODD MOLLY med doft av vanlij. gör huden len som bomull samtidigt dom den gnistrar som siden! perfekt


2. Lip injection TOO FACED innehåller naturligt vitamin E som ökar blodomsättningen i läpparna vilket gör att det "pirrar" och läpparna upplevs större i upp till 4 timmar. (detta mååste jag ju prova, den har fått bra kritik)


Nu ska jag fortsätta med att dricka min ingefära dryck med honung i hiopp om att bli bättre. sedan måste jag verkligen sätta faart, det finns massor att pyssla med idag som;
-växla pengar till resan
-klippa niclas
-städa mitt rum/köket
-baka
-leta efter en bikini på gina
-vaxa benen
-måla naglarna

å säkert en heel massa som jag redan glömt..

XOXO J

en krashad jess

Ni har inte hört så mycket från mig eftersom jag har haft FULLT UPP! heelt totalt. Men kan meddela att utgången i lördags var kanoon och att min födelsedag dagen därpå blev till den bäsa tack vare alla mina söta vänner, familj och pojkvän <3 Firades med god frukostbuffé på morgonen, tårta med tjejerna och middag på bamboo med älsklingen. Därefter tog vi oss en tur i göteborgshjulet, huur fint som helst!

Anyway..igår skulle jag påbörjat min jobbvecka på schindler men pallade bara 4 timmar innan jag blev tvungen att åka hem igen med feber, knappt någon röst, snuva och sådant trist..Sedan kockan 12 igår har jag nog sovit i ungefär 20 timmar och varit vaken de övriga 5..Det jobbigaste nu är ändå att jag har en kund om exakt 3 timmar på salongen som jag måste gå och ta. No regrets, eftersom jag (klantskallen herself) glömde att  fråga efter hennes nr och kan därför inte lämna återbud..kul.

So hey there! bara att fräscha till sig, ta någonting och äta & knarka halstabletter/ipren så blir de nog fint.
Konstigt nog är mitt shoppinghumör på topp, trots mitt tillstånd..just nu vill jag ha en snygg långklänning..eller 5!

alla följande kommer från topshop;

love them all !

XOXO / J

parteeey

Ikväll är det fest som står på listan, krog-debut förhoppningsvis. Fyller imorgon och det ska FIRAS INATT! hoppas på att få träffa er ute i vimlet. Nu är det bråttom med smink, hår och måla naglar så måste springa, take care!

HUGS & KISSES

saturday morning

just nu sitter jag hemma hos gubben min, nyvaken och & precis fått min röst tillbaka. (tack för den!) heelt klart nackdelen med att vara så förkyld..
Igår var jag och linda på SATC 2, värd att se, den var bra faktiskt ! Innan bion började och vi var inne i stan så hann jag med att köpa 2 par nya jeans, ett par lila(!) med blekningsstänk och ett par likadana gråa. Huuur balla som helst om ni frågar mig ! sitter just nu med de lila på mig :) Ni får se bild senare,
Eventuellt ska vi ut idag, tjejerna i klassen och linda som idag fyller 18, grattis! :) Men får se hur det blir med den planen..imorgon är det min dag!! wihoo

XOXO J

pizza !

Somnade till en stund på soffan här hemma, sedan kom mamma hem med mat & pizza så nu e jag tjock & mätt ! Jag bokade nyss biljetter till Sex and the city 2 imorgon med syrran min, ska bli mysigt. Känns så himla konstigt när jag tänker att jag inte har nåågonting att stiga upp för imorgon, eller måste lägga mig i tid. Jag är fri att göra vad jag vill ungefär, så himla gott!

de fräsha SATC skådisarna!

HUGS & KISSES

sommarlov -ohyes

Äntligen rullar sommarlovet in och det kan inte kännas annat än underbart ! Trots att jag nu ligger på soffan och kollar på "dumpa honom", invirad i mitt täcke, pimplar té och tycker synd om mig själv som har ont i halsen och är hängig så är jag lycklig. Efter avslutningen och sångerna i skolan åkte jag och några tjejer i klassen in till stan och tog en fika på Fröken Ohlssons uteservering. smockade i mig en god tonfiskmacka och på vägen hem hann jag till och med köpa mig ett suuper snyggt diadem på glitter! Mörklila siden med stora blommor på.

Nu måste jag allt bli bra för på lördag ska vi frisörtjejer ut och parta! fyller ju på söndag men de ska nog inte vara någon fara ;) Återkommer senare, och då ska ni allt få se mitt hår-kap!

XOXO / J

2:ans sista skoldag, Check!

Idag var sista skoldagen för imorgon är det skolavslutning och det kan inte kännas bättre än såhär! Trots att jag är så trött att jag håller på att trilla omkull och att halsen svider så leker livet just nu. Provade just kläderna till avslutningen imorgon, blir en vit långklänning med strass, vit klocka med strass, vitt/guldigt armband från grekland, bruna gladiators(ifall det inte regnar) och min bruna skinnjacka. Ska locka håret till det och voila!

Efter fikan och avslutningen i skolan drar alla vi girls in till stan och sätter oss på något fik, tradition från förra året ju. Ni får en förhandstitt på morgondagens klädsel;



XOXO, J

I´M A FREE BIRD!

Åh, äntligen är alla läxor o prov i skolan avklarade och nu är det bara att softa tills på torsdag då vi slutar (förutom droppen på onsdag då) Jag har nästan varit lite zombie idag, fast har väl inte klagat för det direkt..Jag kunde inte somna fören klockan 02.30 igår..lite segt.

Jag måste ju  få tycka synd om mig själv liite till också. Jag kan nämligen knappt gå på min fot och pappa har opererat den lite nu nyss :) fast känns inte bättre, snarare sämre! Tror det är ett hårstrå som gått in och gjort det inflammerat, j*vligt oskönt!

Eftersom jag nu e så handikappad så att jag inte kan röra mig så är jag ju illa tvungen att sitta här vid datorn och geeka mig! Hittade en klänning som vart najs till de som tar studenten..Sedan funderar jag på att lägga mig och kolla på film och göra grönsaks sticks och dipp..men får väl se!

VILA 499:-

HUGS & KISSES


OMG Nostalgia!

En rad bilder från förr..typ förra sommaren/hösten o så, kolla bara på mitt hår! JAG DÖÖÖÖR!

















HUGS & KISSES


happy sunday!

Amanda kom hit vid halv 12 idag och sedan dess har vi hunnit fika två gånger, slingat och klippt hennes hår och tjöötat en massa och planerat inför resan den 21:e. Vi e så sjuuukt taggade, det kommer bli bästa resan hittils! Nu tänkte vi sticka iväg till frölunda torg en sväng och ev blir det lite shopping, får se..

underbart vatten i cypern!

Have a great day people, återkommer senare!

HUGS & KISSES


well, it goes on..

Ikväll har jag tagit det stenlugnt! eller egentligen hela dagen faktiskt..Höll på att somna i badkaret, åt ost/skinkpaj till middag och degade sedan i soffan med familjen och kollade film. heeelt ok! Nu sitter ja i alla fall här och flummar lite, fast ska snart sova. Ska bara ladda in lite nya fräsha låtar i ipoden så att jag kan somna in i ljuva drömmar till musiken. Jag sitter här med ont i magen dessutom..vet inte varför men får väl hoppas de går över tills imorgon.

Här kommer lite shoppingtips från Gina Tricot lagom till varma sommardagar & ljumma sommarkvällar och fester! (klicka för större bilder)

349:-                                  299:-                           399:-

199:- ,                               199:-                           199:-

199:-                                    199:-                          249:-


Fy faaan va snygga shortsen i militärgrönt är! (de beiga också!) Matchat till ett enkelt vitt instoppat linne,ett par nätta skor och brunbrända ben så kommer du bli fierce!

Nog för mig nu! dasgs att lägga sig och digga till musiken

Peace out! <3

RSS 2.0