shoppiing och yoga

idag har jag hunnit jobba, shoppa och träna yoga. Detta var vad jag köpte idag när jag var på frölunda torg med anna:








2 st stickade tröjor - gina tricot 149:-/st
Jeans - gina tricot 199:-
Lila spetstrosor - gina tricot 59:-
svart skärp med nitar - kappahl 129:-
rosa peace armband - Accent 49:-

Peace out !

jag älskar lördagar

helt otroligt ! trots att hantverkarna kom hit redan kl 8 imorse så sov jag till 10.30! hade dock tryckt in öronproppar så hårt i öronen att det ömmade imorse..well inte så konstigt att jag sov så länge med tanke på att jag la mig vid 3 igår..inte bra.

Började i alla fall dagen med träning, s-core och gym blev det och sedan dusch/bastu. När jag kom hem hade jag skit ont i huvudet så la mig och vilade lite sedan jobbade jag. Därefter åkte jag till britta för att tillsammans med annapanna styla britta och sofie som skulle på middag ikväll :D klart de ska ha egna stylister! blev skitsnygga i alla fall.

Nu ikväll har jag bara tagit det luugnt. Jag och mamma åkte och köpte thaimat och pizza till pappa, suuper gott! sedan satte vi oss o kolla melodifestivalen och tjockade oss..

Jag tror jag ska åka till torget en sväng imorgon och shoppa lite :) känner suget börjar slå till igen (som alltid!?..) tänkte ta en sväng på H&M och köpa ett par slitna jeans shorts i "boyfriend fit" tror jag och även kolla på jeans och någon söt top på gina. har även kollat på ett fint armband på wedins accent :) och sedan vill jag ju akut ha ett snyggt läder skärp med nitar!?..sicka problem man har alltså..Detta tänkte jag i alla fall spana in imorgon bland annat:

tunika/klänning ljus aprikos(även svart) 199:-


tunnstickad tröja (massor av färger) 149:-


skärp 129:-


höga stretch jeans 199:-

får väl se vad som följer med hem imorgon! håller er i alla fall uppdaterade ;)

Love /Jesss

en utmattad jess

En kort summering av dagen:
-07.00-09.00 gymmet (blev akut illamående och höll på att spy)
-09.05-09.25 stå och vänta på vagnen som inte kom. .
-09.25-10.20 trubbel och fast i traffiken (började för 30 min sedan..)
-10.20-16.10 skola..
-17.00-         hemma!

Nu e jag gaanska så trött. skulle ha jobbat nu någon timme när jag kom hem men pallar verkligen inte så ska ta tag i det imorgon. Ska istället fixa lite käk med syrran min men först: GÅ UPP OCH KOLLA HUR LÅNGT DE KOMMIT MED RENOVERINGEN IDAG :D

Love / Jesss

stress stress stress.

oj harreguuud, Jag är totalt upp & ner! slutade 20.00 idag på salongen så har inte hunnit varva ner. har så himla mycket att berätta för er men hinner inte nu. Imorgon ska jag upp ca 6.30 för att sticka till gymmet och sedan är det skolan som gäller till 16.30,

uppdaterar bättre imorgon!

Love / Jesss

godmorgon alla glada!

Jag vaknade runt 7.50 av att snickarna kom. bara 20 min innan klockan så jag la mig bara med kudden över huvudet och små sov en stund till..Dock kom en utan dom in och bara oops hahah..där låg jag under täcket med en kudde på huvudet x)

Nu sitter jag nere i köket/vardagsrummet och jag hör att de jobbar för fullt där uppe, tror de river hela vårat hus faktiskt..
Jag äter havregrynsgröt med mjölk och drottningsylt och en god kopp tropiskt té, bra smart på dagen :D
Idag ska jag vara på salongen och börjar lite efter 10 så jag har gott om tid det är såå skönt :)

Ha en bra dag allihopa ! själv är jag redan nyfiken på hur det kommer att se ut här hemma när jag kommer hem ikväll vid 7- halv 8 haha..

Just de ja! Ja ska ju köpa en GHD-tång idag, iiiih!

Love / Jesss

såå tröttt !

Jag är helt stört trött ! fattar noll. Hade skola mellan 8.30-12.30, sedan åt jag och linnéa lunch och åkte in till stan för att jobba på vårat street style reportage. Shopaholics som vi e så hade vi svårt att fokusera på uppgiften och gick därför och shoppade till oss själva..så hopplösa x) men lite fick vi gjort i alla fall vilket var skönt! När klockan var halv 4 så åkte jag till pappas kontor och mötte upp honom och linda sedan åkte vi och fixade nya pass. När vi väl var hemma satte jag igång och jobbade i nån timme eller 2. Nu ska jag bara tvätta bort sminket, lägga mig och kolla på tv och sova söttt! Imorgon har jag praktik och börjar inte fören 10.30 så får nog 12 timmars sömn inatt ;)

Min nya top från Raglady! (you must love the colour!)





Natti Natti / en trött jess!

WORK WORK!

Har haft fullt upp idag. först skolan (fick dock sluta 14.00 ist för 16.40!), sedan hem och hjälpa till med att riva/lasta köket på en släpkärra för att sedan köra skiten till tippen och sortera allt där, direkt därefter bytte jag om och stack till gymmet och tränade body combat, nice! Sedan åkte jag hem och duschade och jag åt nyss middag :)

Nu är jag lagoom trött så ska snart lägga mig! Imorgon blir en minst lika fullspäckad dag då jag bland annat ska hinna med skolan, mitt och linnéas street style reportage, ev jobba lite och fixa ett nyss pass eftersom det gamla går ut i april. Får se till att anstränga mig lite imorgon för jag tänker fan inte se lika ugly ut som på det förra ;D

Nu ska ni få se min fiin fina franska manikyr som jag målade härom dagen i tristess ;)


Ni får allt stå ut med kassa cam bilder ett tag till ;)  )

Love / Jess


HELLO !

Här kommer en snabb uppdatering! igår skulle jag plugga till provet idag men gick sådär med det, hittade på annat kul istället :)

På torsdag kommer hantverkarna hit och börjar med renoveringen vilket innebär JALLAJALLA nu! Idag ska vi därför riva ner resterna av köket och bära ut i släpkärran och köra till tippen för imorgon är den stängd. Det kommer bli slitigt idag men vi ska klara det på 2,5 timme ! Riktigt mansgöra ;) Efter det skyndar jag mig till träningen så jag vet inte hur jag ska orka med den riktigt men det blir gött..

Måste gå och byta om nu och sätta igång med grovjobbet! tänke visa er en bild sedan på hur vårat alternativa kök/vardagsrum ser ut nu som är på ca 20kvm..haha

Love / J

gosh vad snygg!

JC's aktuella jeans kampanj för Crocker. Snacka om goding till kille (och sparris till tjej) men hon var snygg hon me.



Vad tycker ni ? snygga eller ej ?

Love Jesss

MYYS!

Fick världens bästa massage igår av världens bästa anna. så det så! Vi var trötta efter våran promenad så vid klockan 00.30 fick jag massage till halv 2 :O ! Sedan somnade vi som små prinsessor.

Imorse gjorde vi en good frukost och sedan när hon åkt hem så satte jag och syrran igång att jobba hemifrån. Höll på lite drygt 2 timmar och nu är vi klara för idag! Fick hjälpa pappa att bära ner kylen och massa annat, höll bokstavligen på att DÖ på kuppen! fy fan vad jag är värdelös på att bära, allt gör bara ont och händerna blir blåa. .inte kul.

bara för att det är snökaos och minusgrader ute tänker inte vi sitta hemma och muppa! hade tänkt gymma men eftersom solen strålar som den vackraste vinterdag så tänker vi gå ut och gå en promenad, min syster och jag. Vi ska gå till Triumfglass för vi blev sugna på glass! trots kylan. På så sätt får vi dunder motion och en belöning att ta hem efteråt (:

Gotta go now before sun sets!

Love Jessss


Puuuh!

Jag & Anna var ute och gick i snön i ca 1 timme och det var fan kämpigt!(fast mysigt!) Anna hade istappar i ögonfransarna och på kinderna och mitt hår var fruset. .
När vi kom in så åt vi ostmacka, varm choklad och våran specialare polarkaka med smör, socker och kanel (i princip kanelbulle) suuuuper gott! Nu är vi mätta och goa så snart ska vi lägga oss i min lilla 1,20 säng och trängas <3 Om jag är snäll så får jag nog en massage av min gullegris, bara för hon är så grym! :D


(på den här såkallade bilden ser ni våran myshörna med
tända ljus, en massa kuddar och min hörnlampa med småljus)

Love Jess (& Anna)


my saturday!

Har spenderat större delen av dagen med söta Mika. Hon kom hem till mig vid 12 så klippte och slingade jag henne as usual :) Sedan gjorde vi smoothie, thé och mackor till lunch. Vi hade tänkt träna men de va ingen idé att ta sig ut i busvädret som var då..

Nu sitter jag och väntar på middag, Lax & bakpotatis blir de! Sedan kommer Anna hit! Vi ska kolla melodifestivalen och sedan gå ut på en promenad i snön. Sedan när vi kommer hem ikväll blir det nog en kopp varm choklad för att tina upp oss och så ska vi tända massa ljus för hon ska massera mig! Mmmm, hon är grym! Mysig kväll hoppas jag på :D eller jag VET.

Love / Jesss

slappis dag!

Jag gick upp 11 imorse men var inte klar förns vid halv 2..Då stack jag till torget för att fixa ett bankärende och träffa Britta och anna. Tog en långfika på EH i säkert 1,5 timme och pratade massa gossip!

Nu ska jag strax kila iväg igen.Ikväll ska jag till Linda på middag. fast ska först in till Linné för att möta upp Eva och Istvan :) Detta kommer säkert att bli en trevlig kväll!

Dagens:


Kvällens:





pinsamt smutsiga speglar i know haha

Love / J

kanon dag med mina love girls!

Har spenderat hela dagen med mina kära vänner. Vi träffades halv 11 på frölunda utan någon frukost i magen eftersom vi skulle köpa det och äta hemma hos mig. Dessvärre blev vi kvar till typ kvart i 12 så vi var minst sagt hungriga vid halv 1 när vi åt frukost(?) Supergott var det i alla fall. Vi köpte frallor, brämhults juice, ballerina kladdkaka och sedan gjorde anna kardemumma latte och jag scrambled eggs. Mums!

Efter våran brunch så satte vi igång med att snygga till dem ytterligare genom att klippa båda och färga annas utväxt och britta blev blondare. Skitsnygga båda två!!

Som den sanna shopaholic jag är så kunda jag ju inte åka till torget utan att shoppa, of  course! Så jag la vantarna på denna jackan från Bik Boks kollektion "Westhill Redbird" som är en kollektion i collage/High school anda, coolt! Jackan hade för övrigt inte ens kommit ut i butiken ännu så jag knep den första ;)


 
Jackan/tröjan kostade 499, lätt värt!
(klicka för större bild)


Snyggaste svallen jag vet!
 
(klicka för större bild)

Nu ska jag kila iväg till gymmet och jobba på musklerna ;) haha
see ya leter!

Love / Jesss

På väg till torget

Jag satte klockan på 9.30 idag för jag ska möta Anna och Britta på torget 10.30. Ska fixa en färg till annas hår som jag sedan ska färga, hämta mina skor hos skomakarn och köpa med oss färska frallor till frukosten vi ska äta när vi kommer tillbaks. kommer bli super mys! :) Alla i min familj jobbar ju i dag och jag som är en sällskapssjuk person trivs som fisken i vattnet när jag får besök :D ska också klippa britta. (ev blir det något mer ;O ) Fast först blir d et självklart vääärldens godaste frukost!

..Nä nu ska jag sätta fart och få på mig något vettigt, kan ju inte gå till bussen i min lila pyjamans!?

Love / Jesss


Dagens

ungefär såhär såg jag ut idag..

Love / J

bästa dagen.

Började dagen med en helkroppsmassage vid domkyrkan, underbar! sedan gick vi och åt sushi. fucking SUSHI!! kan ni fatta eller? jag, petigaste i världen åt sushi hahah..det var väl helt okej, fast inte direkt "gott", ganska mysig konsistens och ganska så smaklöst haha. Efter lunchen gick vi i stan. Jag småshoppade lite..Köpte ett diadem och 2 toppar bara (: Lite senare åkte vi in till Linné och mötte pappa och farfar och åt på rumpanbar & kök. Det var super gott som vanligt :)

Så nu är jag alltså hemma efter en heldag på stan! Ska träffa Anna och britta om en stund tror ja, så nu sticker
jag igen!

Är ni några Sushi fantaster där ute eller?







Diademet kommer från Pieces och de båda topparna från Cubus, de var löjligt billiga..Den sista har inbyggda axelvaddar, chict!

Love / J

Imorgon = EGO dag

Nu har jag gjort mina 2 dagar med jobb under detta lovet så imorgon är det relax som gäller och skämma bort sig själv! Ska nämligen gå på 1 timmes helkroppsmassage och sedan en tur på stan och en fika med linda, mamma och farmor. Därefter åker vi till Linnégatan för att äta middag och där avslutas även kvällen. Känns som det kommer att bli en underbar dag med återhämtning och L y x ! Det  gillar vi. Känner verkligen att min trötta kropp behöver en massade på djupet så detta är efterlängtad!  skönhetsbehandling av något slag är förövrigt ett kanon tips att ge bort till en vän eller flickvän i present ;)




Nu ska jag lägga mig och kolla på en film tror jag.Har ju varit uppe sedan klockan 6 imorse.. Uppdaterar nog inte så bra imorgon för då ska jag ha det sköönt. Men ha det underbart så länge!

Love / Jess


hårt träningspass !

Känner mig trött i hela kroppen nu, på ett skönt sätt ! Tränade Body combat idag och de var 2 instruktörer vilket innebär Dubbelt så mycket pepp! grymmar var dom! Efteråt promenerade jag en liten stund för att varva ner.

Måste berättta en kul sak för er, haha. Vi fick nämligen ett prev hem idag där det stod att ett filmbolag var intresserade av att "låna" vårat hus till en filminspelning. eller aa någon serie tydligen. gissar på att de gjort utskick till ett antal hus här i området..men det låter väl lite spännande? och knasigt.. vart skulle vi ta vägen då? haha.

återkommer snart !! / Jesss

JAAAAA :D :D

När jag kom hem så väntade världens ballaste skor på mig här hemma ! så himla glad. Skorna från nelly.com kom alltså idag och de passade perfekt! så himla sköna också ! (:  kommer definitivt bli favoriterna i vår ;)





Love / Jess!


SEMLOR! blää

Jag fattar inte grejen med semlor !? Jag har testat det, varje år brukar jag ge det en ny chans men ändå tycker jag det smakar..hmm inte så gott. Mår bara illa av skiten. Testade även 1/3 detta året men nej, inget för mig. Har ni ätit semlor gott folk? :)


gotta keep on workin' !

Love / J

uppe med tuppen!

Känner mig riktigt flitig då jag jobbar måndag-tisdag och åker med pappa till jobbet klockan 6.45 på morgonen! Visst de e j*vligt trögt att gå upp så tidigt men de e endå skönt att få så mycket gjort innan klockan ens e 9! Ni andra latoxar ligger förmodligen hemma i eran säng nu och drömmer söta drömmar..och vet ni vad!? jag är inte alls avis, ne inte alls. .

Efter jobbet ska jag direkt till mormor och morfar och äta middag där (: mormors mat är alltid god! Sedan ska jag permanenta min kära mormor <3 :)

Återkommer nog senare när jag jobbat flitigt i några timmar till ;) Längtar till frukost rasten klockan 9!

Love / j

Valentines day!

Idag är det alltså alla hjärtans dag, ingen större skillnad för de flesta men ändå en anledning att mysa till det lite extra med någon du gillar så nu sticker jag och MYSER hos min favvo! Det borde alla göra idag tycker jag :) Varesig du har flick-/pojkvän eller inte så grabba första bästa vännen, din partner, eller en kill-/tjejkompis och MYS :D

Happy valentines day everyone!

LOVE! /Jesss

friday´s look!

 

gotta go now! ska klippa farmor ^^

Love / J!

PAULINE!

Kolla bara så sööt ! Hon har personlig stil, ser ut som mimmi pigg. love the hair bow and her pink gloves.


update; fan va värdelöst, svt tog bort videon!! haha omg..

enjoy!

Film med mig själv.

Låter ju lite mobbat, "film med mig själv" men så ere.. Jag är trött och seg och orkar inte hitta på något mer nu än att lägga mig och kolla på film, och eftersom jag inte har någon här att hålla mig sällskap så blir det helt enkelt till att krypa ner i sängen, puffa upp kuddarna och sätta på en bra film på rummet! Vet dock inte vilken jag ska se ? har en massa filmer men de flesta är gamla, så får väl se vad det bjuds på.

Imorgon förresten så är det ju alla hjärtans dag, vad ska man säga? Ganska så onödig dag enligt mig, men visst kan det väl vara bra att ha en ursäkt att mysa till det lite extra med sin kära. Men själv har jag inga vidare planer, är fortfarande öppen för förslag! haha, skämt åsido. Men kanske blir lite mys med mina girls ? Ni andra som ska gå på date, laga middag eller mysa tillsammans får ha en underbar valentines day!




haha love / Jesss

saturday night @ my house

Eftersom vi ska börja renovera köket/vardagsrummet om 1,5 vecka så har vi redan börjat tömma här hemma. Allt ska bort! prylar, skåp, inredning, golv och till och med väggar..Därför har vi gjort oss av med våran soffa/ 2 fåtöljer vilket gör att det ganska så svårt att mysa till melodifestivalen haha. Vi har skramlat ihop det vi har vilket är 4 st halvhårda fåtöljer och gör det bästa av situationen. Själv sitter jag invårad i mitt duntäcke (a)

Kollar ni på melodifestivalen också eller? funkar som tidsfördriv trots att 80% av låtarna var totalt sövande eller skratt framkallande! Men favoriten var helt klart "sucker for love" med Pauline. Hon är grymt bra, älskar hennes röst! och så e hon ju så söt! Hon har gjort massa sköna låtar som "loving you" , "give me a call", "never said i was an angel" m.m..lyssna på dom (:

Update: hon gick vidare till 2:a chansen. kass smak svenska folket har, men de vissta jag redan :D!

See ya later! love jess

TRÖTTT JUUUU!

åh fy vad jag är trött! helt slut alltså.. Jag la mig vid halv 2-2 igår natt och satte klockan på 10 imorse. "10!? varför så tidigt?" undrar ni säkert då, å vet ni vad? det undrar jag med! var ju heelt trött när jag gick upp imorse..inte kul.

Åt i alla fall lite frukost och tog en promenad till gymmet. Tränade s-core 45 med syrran min och sedan joggade jag i 30 minuter. Därefter åkte vi hem och gjorde lunch. Framåt eftermiddagen gick jag och pappa ut på en promenad i kylan. Blev en kortis på 35 min men skönt med lite luft i alla fall. Nu är jag så trött att jag måste ta en power nap. Vi hörs senare!

Adios amigos! // J

P!NK i sommar

Den 23:e juli (om jag inte tar fel) så kommer ju p!nk till sverige, ullevi och spelar under turnen "Funhouse summer carnival" och jag och min syster har köpt oss biljetter. P!nk är inte min största idol men helt klart en cool tjej med en hel del bra låtar! Dessutom har jag nog inte riktigt varit på en stor konsert så innan..eller? Ska i alla fall bli grymt kul! Är ni några fler där ute som ska dit kanske ? :)



love / J

PÅ VÄG HEM TILL MIG!!

Direkt efter skolan åkte jag till gymmet och sprang i ½timme och tränade triceps + mage. Därefter duschade/bastade jag och sedan gick jag hem i kylan. brr..

Nu har jag Äntligen beställt hem skorna från nelly med nitarna som jag bloggade om igår. I just love them! får hoppas som sagt att de är fina i verkligheten..

Får se vad kvällen bjuder på..är rätt seg faktiskt så mys blir det nog.

Love / Jessss

shopaholic / sko-fetish

every girl loves shoes ! nekar hon så ljuger hon ;)

Tänkte beställa hem några snygga par från Nelly.com, först ut är mina ÄLSKLINGAR som jag väntat på ska komma in, hoppas de e snygga IRL bara!..

Nelly Shoes - Los angeles 399:-



Nelly shoes - Lucky i både svart och beige. 279:-

hittade även en del fina klänningar som jag skulle vilja äga till sommaren :)

Nolita alix dress 1595:-


Acne supreme dress 1595:-(har älskat denna sen första gången jag såg den)


Club L klänning 299:-

hmm..får väl se vad jag klickar hem imorgon.

Love j !

uppfräschningen av håret mitt!

 

love J

en dag på jobbet

Jag kom hem halv 8 från praktiken idag så jag har precis ätit middag :) Har haft en kanon dag som vanligt!! Eva var super gullig och toppade och slingade mig, snyggt blev det! tänkte ge er en bild på det sedan men ska bara pusta ut här lite i soffan först..

Återkommer senare

love J


måndagens .



Godnatt nu!

Love / J

min onsdag

från och med idag slutar vi 12.30 på onsdagar. heel skönt! detta innebär att vi har en lektion på hela dagen, visserligen i 4 timmar..

Efter att vi slutat åkte jag i alla fall till torget och mötte anna. Vi kollade i affärer, jag shoppade och sedan tog vi en fika på Espresso House på närmare 2 timmar. Därefter åkte vi hem till britta och drack kaffe igen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var så länge sedan jag träffade mina sockertoppar att jag saknat dom riktigt mycket!

Jag kom hem vid 17.30, tog mig en macka och sedan stack jag iväg till gymmet för att träna ett tag. Var lite seg i starten men när jag väl kommit dit så gick det super bra ! :)

Till middag blev det underbar laxpasta med citronsås och här kommer även det jag köpte idag :






Toppen är från Lindex och nagellacket i färgen "fashionista" är från H&M, dock blev inte färgen helt rätt på kortet. egentligen är det inte så blå-lila som på kortet utan mer lila-lila om ni fattar? ;) Lila är verkligen snyggate färgen! alla som känner mig väl vet att lila är MIN färg ;D

nä nu har jag kollat på alla 3 avsnitt av glamourama och tänkte ta och krypa ner i sängen. Det är en dag imorgon också och jag har praktik klockan 10 :)

Love / Jess

tomorrows' choice

något jag aldrig gör är att planera vad jag ska ha på mig och liknande..man hinner helt enkelt inte lägga tid på det. men jag har allt för många gånger fått beslutsångest på morgonen när jag ska gå om 4 minuter och jag inte vet vad jag ska ta på mig. brukar sluta med något schlappt..Imorgon ska jag i alla fall dra på mig följande hade jag tänkt: :)
  
(klicka för större bilder)
Glansiga/glittriga leggings, Gina tricot
Nitarmband - Lindex
Vit tunika - Zara
Vit volangkjol - H&M
Svart ros - kommer inte ihåg?
Rosett diadem - H&M

Nu ska jag äta lite nachos med guacamole och sedan krypa ner i sängen så småningom.

Love jesss

beautiful sunset


my new nail polish !

Hur smarrigt är inte detta nagellacket från O.P.I då !? Blev lite smått förälskad och var tvungen att köpa det (Y) Dessutom har jag nog fulländat vår nagellacks samling nu. Blått var nog enda färgen som vi inte hade..eller hmm..grönt är nog kvar, men vill man ens ha det ?


love jesss

snart gymmet!

Har sovit ut och spenderat förmiddagen åt att plugga till naturprovet på tisdag (har även engelska prov på tisdag + inlämning + redovisning i hantverksorientering) kul. Har dessutom fortsättning på mitt svenska prov uppsatsen imorgon. Hatar att skolan ska belasta en med sånna onödiga sysslor!

Sitter och äter kiwi och (sura)vindruvor och väntar på att klockkan ska bli 15.15 för då ska ja o linda sticka till gymmet :D Det var en vecka sedan jag var där !! pga att jag varit sjuk och haft fullt upp..Lyssnar just på rihannas nya album "Rated R" som faktiskt innehåller en del goa låtar (:
 
Jag kan inte sluta vänta på att denna godingen ska komma in hos H&M. Tror att den ska komma i mars, måsta bli min!


Love jess !

tack för igår

Måste bara tack cassandra och alla de andra tjejerna för en kanon kväll! galet kul :) Det är sånt man minns när man blir gammal ;) haha.

Nu har jag varit och kollat på min kusin som tävlat i dans och hon var super duktig!! Hon har hittils varit med i 3 tävlingar och vunnit alla 3 ! De äldre dansarna som är på proffs nivå var också grymt kul att se, gosh!

Jag är sugen på att köpa en ny vår/sommar jacka(även om det just nu är ganska så avlägset,,) men jag har spanat in 2 st på La Redoute. en i tunnt skinn (super snygg!) och en i mocka :) vad tycker ni ?

Jackan gör sig inte rättvis här, men det var enda bilden de hade. såg en annan bild på den i ett reklamblad, men men. Den är lite ovanlig och snyggg! kostar 1999:-


Denna bruna mocka jackan kostar 1599:- , snygg den med !

Love J

SALE on Friday!..be there!

På fredag är det regionals uttagning till frisör SM på Burgården (jag valde att inte ställa upp detta året då det blev väldigt tight om tid. Tävlade förra året och slutade som 12:a i sverige :) vilket var kul..) Men nu är det alltså dags igen och det kommer förutom tävlingarna att vara försäljning av produkter m.m från märken som Goldwell, Wella, Maria Nila & Grazette. Ni fattar väl vad detta innebär!? GRYMMA ERBJUDANDEN :D Jag säger bara såhär: passa på att kom förbi burgården (vi står i entrén) och kolla vad som erbjuds, eller varför inte gå in och kolla på tävlingarna? :) Goldwell kommer att komma med grymma erbjudanden och produkterna är absolut bra! Vi kommer att sälja mellan 10-15!



Våra kanon erbjudanden!

(klicka för större bild)


Kolla vilka fina t-shirts vi dessutom fått :)


Så gott folk, sväng gärna förbi burgården på fredag och säg hej till mig och passa på att göra ett fynd eller 2 ;)


Love / Your jesss

GODMORGON!

Jag vaknade nyss, 9.40.. vaknade visserligen av väckarklockan 6.10 men kände att det inte var de bästa att kliva upp till skolan. Jag la mig ner igen och somnade om i 3,5 timme tills linnéa ringde mig. Tur var väl det, annars vet ja inte huur länge jag hade sovit!? Jag känner mig i alla fall lite hängig och halsen skaver(det kom igår) jag hatar att vara sjuk/hängig så ja hoppas f*n att det försvinner fort!!

Inatt drömde jag en mardröm..inte mardröm som ni tror men de var fan psykisk misshandel för mig! och det värsta är att jag kommer ihåg nästan allt nu på morgonen! ÅH JAG KOKAR..jag orkar inte ha detta i huvudet mer, vill bara släppa det och aldrig mer tänka på det. men det går ju fan inte om jag blir hjärnskrynklad om natten!?Jag har så mycket ilska inom mig som bara gör mig själv illa! man tjänar inget på hat.. Jag vill bara åka från sverige nu med några vänner, åka till solen och släppa allt, kontrollen ett tag! Jag måste verkligen komma på en lösning...

Nu ska jag avbryta mina tankar med att gå och göra havregrynsgröt och roiboos té(rött té)!
Rött té är det nya gröna! haha skämt åsido men jag dricker mer rött än grönt nu för tillfället faktiskt..Det röda thét är bra eftersom det innehåller mycket antioxidanter och mineraler & inget koffein!

Love to you guys! / J

Sportig sko

sportmodet står högt uppe i vår. Varför inte denna coola och sportiga skon från DinSko 249:-(349)

RSS 2.0