Kalas

Här har det firats pappa! <3
Natti natti


Happy birthday!

Är på väg hem från jobbet nu ( halv 9!? :O ) för att komma hem och fira pappa med dundermiddag! Hoppas han gillar sina presenter ;)
Just de invigde nya tröjan idag och halsbandet som jag fick av gubben.


Gårdagen

Igår var jag duktig och joggade 10km på gymmet ( 720kcal) sedan tränade jag mage och lår/rumpa. På kvällen hade mamma (bästa kocken!) lagat super god middag med lax och klyftpotatis och sedan hyrde me & my boy filmen "water for elephants" som var jätte bra!! Nu är jag på väg till jobbet, och idag fyller kära pappa år så ikväll ska det firas!! :)


Lussebulle


Första lussebullen!

Köpte med mig en saffransbulle förut från David bagare, den var god men inte en 10-poängare.. Nu ska jag sticka till gymmet för workout. Förresten så köpte jag en likadan stickad tröja som den guldiga jag visat, fast svart - och den är strået vassare! Love.


Godmorgon

Har just ätit min enkla frukost idag, en kopp kaffe och ett glas smoothie. Ska nu iväg på ärenden , bl.a till stan.. Puss


Sleeptime

Borde sova djupt nu men det gör jag inte. Men ska snart lägga huvudet på kudden och hoppas på att flyta iväg gott.. Dessa låga beiga bootsen från primeboots vill jag verkligen ha! ( eller de bruna) men sålänge jag inte är sugen på att hosta upp 2800 så får jag nog klara mig utan.. Den fina stickade silverkoftan provade jag på Kappahl och kostar 399:- natti natti nu!


Fullt upp!

Har haft fullt upp med roliga saker här i dagarna så jag har tyvärr inte hunnit uppdatera er om allt. Hade jätte mysigt på Öckerö där jag sov hos Linnea! Sedan har jag träffat min ponke som jag inte sett på 1 vecka och han hade köpt en present till mig från Köpenhamn, ett jätte fint halsband från Urban outfitters! Tack älskling! Nu till idag; årliga julmysdagen med jobbet då Eva bjöd på lunch på Bee Bar och därefter en heldag på Sankt Jörgens Spa med avslappning, varma bad, lugn musik, dofter och SPA fika. Bättre kan det inte bli så ett stort tack till Eva som är helt underbar och dessutom bjuder oss på allt detta! ( bilder kommer senare från spat) hann också ta en sväng på NK idag där det var julfint, och köpa en guldig stickad tröja!


Mot Öckerö

Sitter på bussen och ska sedan åka färja, tänk om stormen gör så att vi sjunker!? Då får min sista måltid iaf bli god! Ananas/banan/kokos smoothie och kexchoklad :D


Lördagsmys!

Har varit och tränat idag, 49 min jogg/ pw blandat (500kcal) och 6.4km sedan tränade jag lite mage/ ben. Åt nyss en god nyttig lunch! Ska duscha och fixa mig för ikväll ska jag till Linnéa på Öckerö och stanna där tills imorgon! :)


Lång dag!

Har varit på jobbet från 9.20-20.45 idag, lång men kul dag! Det är för man har så Goa kunder! :) nu hem och äta/ mysa.


Mina naglar

Dekorerade naglarna lite idag, ( det är mörklila men ser ut som blått på bilden)


Jäklar vad bra!

Släpade mig till gymmet istället för att drälla runt här. Jag tränade kondition, först joggade jag 8km på 45min (568kcal) sedan övergick jag till crosstrainern i knappa 24 min (377kcal) så totalt 10km, 69min och 945kcal. Avslutade med 200situps varav 50 var sneda. Känn på den du! Har duschat och pratat med världens bästa Linnéa om våra planer på lördag! Längtar..
PUSS


Städar!

Såhär kul har jag nu; storstädar badrummet , har hållt på i ca 1 timme nu.. Har tvätt i maskinen som snart ska hängas och så ska jag göra pappersarbete. Produktivt!


10 saker jag vill göra innan jag dör.

Satt och funderade för ett tag sedan på vad som känns viktigt att uppnå i mitt liv innan jag levt klart det. och man vet ju faktiskt aldrig när det blir, så skjut inte upp allt på framtiden, tänk om man inte når dit..Tänkte lista upp 10 saker som jag vill hunnit göra under mitt liv (dom rangordnas inte efter prioritet)

1. flytta utomlands och bo i ett annat land, om så bara för ett tag.

2. besöka new york/manhattan

3. gifta mig och skaffa 1-2 barn

4. åka luftballong en sommarkväll

5. lära mig surfa (i Australien?)

ni får nöja er med dessa 5 tills vidare, ska fundera ut 5 till som jag återkommer med snart!





PUSS

Natti natti

Nu har jag lagt mig ( lite senare än vad jag tänkt eftersom jag är så himla trött) men fastnade framför tvn där debatt om pälsindustrin och djurrättsaktivister pågick ( intressant!) men men jag är ju " ledig " imorgon så kan sova ut lite. Dock har jag fullt schema ändå jag.. Blandannat så är träning en av det saker jag ska hinna med! Godnatt


Davines kväll på rosencafét i trädgårdsföreningen!

Vi var bjudna på Davines kväll på rosencafét kl 19-21 och kvällen började med mat i form av buffé. Kycklingspett, pastasallad och melon/druvspett var lite utav det och vitt-/rött vin. Sedan fick vi höra om den nya fantastiska serien naturaltech utan patabener eller sulfater och även om en ny " sling" teknik som heter flamboyage, så snyggt!. När vi skulle hem hade dom dock låst grindarna in till parken så vi fick klättra över taggiga grindar för att komma ut, gissa om vi fick oss ett gott skratt haha!


Lill lördag!

Har just varit hos grossisten för att göra lite inköp, b.la. Fjäder extensions till min kund idag !


Myskväll

Jobbade idag och jag var sjukt trött/seg i huvudet, nästan yr och svimfärdig helt utan anledning.. Så nu ligger jag hemma i min säng och dricker té och kollar på favvo programmet desperate housewives! Imorgon blir en kul dag för jag har sovmorgon och intensivt med kunder och sedan ska vi 3 tjejer på Davines visning kl 19.00 ( bästa produkterna för ditt hår! ) återkommer med uppdatering imorgon! PUSS


Någonting

Sticker iväg till gymmet nu för att hitta på något och fokusera tankarna på nåt kul. Får se vad det blir för träning men lutar åt styrka. Allt är bättre än inget!


Snabb update!

Är på väg till stan nu ska ut och äta med min käresta och sedan kolla på bio. Har tränat idag och det blev jogg 14km på 79 minuter (1000kcal) sedan 140 situps! ( lite trött i kroppen kan man säga..)


Night

Jobbet gick bra idag! Dom blev så fina så. Bestämde med Anna att vi skulle ses nu ikväll så vi hade planer på att dra ut o ta nåt glas eller dra någonstans o skaka rumpan typ men det slutade med hemmakväll framför tvn så snart ska vi gå och nana, är helt slut eftersom jag gick upp 6.30 och har jobbat super koncentrerat! Good night ! Puss


Fika paus

Min brud sitter i torkhuven med spolar i håret så nu har jag fika paus! Stay tuned ..


Bruduppsättning!

Jobbar idag mellan 9.00-13.00 och jag har en bruduppsättning att göra och en uppsättning på brudens mamma, ska bli himla kul och hon kommer att bli sååfin ( vi har redan gjort provuppsättning ) puss på er som ligger hemma och sover ;)


Sådär ja!

Då var träningen avklarad, precor maskinen (kondition) i 40 min 500 kcal och sedan magträning i 35 min. Gjorde lite lunch när jag kom hem och nu är jag på väg till jobbet!

Ni har väl inte missat att ni får 50% rabatt på färg (ej slingor) hela november ut hos mig på Make Me? Passa på att boka din tid och bli snygg i håret till jul/ nyår! Tel; 031-12 30 35
Välkomna!


Morgonsysslor

Har redan hunnit vara hos tandläkaren, äta frukost, ta en tupplur på 30 min och nu ska jag börja träna ( ovanligt produktivt för att vara mig såhär på morgonen)


Lunch

Lunchade idag med Jenny på ett av mina favvoställen här i Linné. Åt bulgursallad med kyckling, den är bäst! Nu är jag på väg hem från en härlig dag på jobbet, lyckligt lottad man är som älskar sitt jobb!


Heelt slut!!

Gick på Zumban och svettades som en gris i 1 timme, sedan kämpade jag mig upp på rullbandet i 27,10 min och joggade 5km (355kcal) sedan gjorde jag 140 situps och därefter dog jag typ.. Eller inte riktigt men åkte hem och åt myycket mat och tog en välförtjänt dusch. Nu blir det DH på kanal 5, varm choklad och myspys


Fjäder extension

Just det, satte i en fjäderextension i fredags, ger er en dålig bild men den får duga sålänge! Den går att tvätta, föna, locka och platta. Vad tycks? Något ni skulle vara intresserade av att göra?


Dagens look

Nu ska jag åka med mormor till vårdcentralen så att hon får vaccinera sig och sedan ska vi handla. Därefter Träna! Återkommer


Dagens träningspass!

har faktiskt fått mycket gjort idag när jag varit ledig, bl.a. tränat och bastat på gymmet. joggade 12km idag på 67,40min (850kcal) sedan gjorde jag 150 situps och körde igenom större delen av kroppen på maskinerna i 30 minuter.
Satt just och kollade på gamla bilder, hittade bilderna från Thailand 07 och längtar ihjäl mig! Jag vill tillbaka dit med familjen, då man var 15 år, till solen,värmen, paradiser, strandbarer och palmer.

Jag känner att jag måste ta en vecka i januari/februari för att komma till solen och må gott, det måste jag bara! Bjuder er på en gammal bild från då jag var ca 14-15 år haha



PUSS


Myslördag

Pasta med kycklingfilé och vin på rumpanbar & kök. Härligt!


Lördag = glad tjej

Har varit och tränat o det blev lugn jogg 1mil på 57 min & 730kcal nu sådär efter förkylning och vilande ett tag.. Därefter gjorde jag 140 situps, 30 rygglyft, och 20 min axlar/ bröst-biceps. Har också hunnit med en mysfika hos mormor och nu ska jag duscha o fixa mig för ikväll ska jag och wass ut på stan och äta/ dricka gott (dejt med andra ord ) höhö.
PUSS


Flashbacks

Åkte till min fd hemmahall heidhallen för att kolla på heid-önnered, och vi vann! Garnityr varit i hallen sedan jag slutade för typ 1,5 år sedan.. Sjukt. Kul att vara där igen iaf och kolla på lite riktig idrott!


Hemmååt!

Nu har vi kämpat i 6 timmar här på gekås och vi alla är ganska så trötta. Hittade en del kul och nödvändiga saker faktiskt, och eftersom vi är 5 pers kan ni ju gissa att bilen är ööverfull!? Haha öppnar någon en dörr nu så flyger allt ut!
Imorgon börjar jag kl 14 så då får det bli träning innan jobbet. Blev ju inget idag för jag är för morgontrött och lat! Men nu har jag köpt ett iphonearmband till armen att ha när jag tränar, i knallrosa hihi.


Mot Ullared!

Nu sitter vi 5 pers i bilen på väg mot gekås!


Bättre & bättre..

Denna dagen blev bara bättre & bättre! Trevliga kunder och sedan en afterwork som avslutning på lilla Linné. Tack för en mysig dag! Imorgon väntar Ullared med mamma, syrran, mormor och farmor, kan inte annat än bli galet! Haha. Funderar på att vara hurtig och gå till gymmet imorgon vid 8.30 innan vi åker till Ullared .. Fast jag e typ världens morgontröttaste människa? Hmm det återstår att se imorgon! ;) PUSS


Lyxdag!!

Vilken jobbig dag alltså.. börjar dagen med en fika på Tintin i linné med Amanda Börjesson, sedan lunch från bönor & bagels och sedan jobb till 18 ikväll . Heelt okej! ;)


Juldags?

Det var väldigt fint julpyntat igår på stan Vid 21.30 när jag var på väg hem och det var kyligt som tusan, kolla så mysigt!


Kvällsmys!

Har jobbat klart för dagen nu, så är på väg in till stan för att träffa en efterlängtad Linnea! Min gostjej! PUSS


På väg till jobbet!

Har varit hos kära mormor nu på förmiddagen så nu är jag på väg till jobbet, hoppas ni antecknar! ;)


Done with exercise of today

Efter 7km joggning i 40,50min (500kcal), 150situps, och styrketräning armar 45min så är jag nu hemma, nöjd och glad. Har funderat på ett nytt träningsupplägg som jag kan berätta mer om sedan, bye so long!


Träning

2 härliga timmar framför mig på gymmet! ;)


Efterlysning!

Någon som äger ett par sådana byxor från gina och tröttnat på dom?
eller vet någonstans de går att få tag på nu..? TELL ME!

Sunday brunch

Söndagsbrunch à la jess & Jonas!


Veckans babe!

Britta Claesson på FB


Då vare klippt! (och slingat)

Britta före och efter ! I like


Nattiiii

Ska sova nu, måste bara visa före-/efterbilderna på Amandas hår som jag fixade förut. Hon är såå snygg i detta tycker jag! Det ljusa är före och mörka efter .


Svart blire!!

Blir svarthårig nu, snyyyyggt!


Mot gymmet!

Nu åker jag till gymmet för första gången igen på typ 3 veckor? Var ju i ett sånt gött flow med träningen innan jag blev sjuk och allt sånt. Men nu tar jag mig i kragen och åker dit! Sedan ska jag hem och färgar mitt hår (får se om det blir ny hårfärg igen eller om jag bara fyller i utväxten) och ikväll vankas det myspys med Amanda, hur bra låter inte det på en skala!? PUSS


Finaly...

Är äntligen klar med allt pappersjobb, det tar sin lilla tid. Nu ska jag ett ärende till torget och sedan posta ett brev. Hej sålänge!


Frulle

Glömde jag säga att ja är ägg-galning? + lite kaffe och proviva mango.


Godmorgon!

Vaknade just, Gud så skönt att vara ledig idag så man bara kan sova ut! Nu ska jag åka hem från pojkvännen och sätta igång med annat jobb, nämligen den ekonomiska biten. Återkommer när jag fått i mig några koppar kaffe så att jag är människa ;) PUSS


Torsdagslunch

Dagens lunch : tacos, och jag älskar det!!


Respektlöshet = ocoolt!

När kunder som bokat en tid inte dyker upp kan man inte annat än undra vart respekten tagit vägen? Har varit för mycket sådant nu det senaste tycker jag, får hoppas nästa vecka blir bättre! Jobb nu i drygt 1 timme till sedan ska jag hem och lägga mig i ett varmt bad och bara vara för mig själv.


Lyxjobb!!

Fick massage idag på jobbet av bästa Eva , sånt bra jobb har ni inte va!? ;) nu är jag på väg hem, lite senare än tänkt men vad gör man inte för att blir kvar och dricker té med härliga kollegor!


RSS 2.0