Packning på G

Inatt blir sista natten jag bor här hemma i villan med mamma och pappa för imorgon flyttar jag och Jonas ihop, i våran egen 2:à på 58kvm. Så som ni kanske förstår har hela kvällen spenderats åt att panik-packa och det är ute ens klart ännu... F**k vad mycket saker jag har!... Jaja, ska försöka dela med mig av lite bild-updates här på bloggen imorgon under flytten så följ mig här :) Nattii ska upp om 7 timmar, Puss!


Dagens;

Hiss eller diss?


Godmorgon!

Nu är det verkligen äkta svensk sommar, så skönt! Igår var jag ledig så då spenderade jag dagen på Åsa havsband med syrran, mamma, pappa, min farbror och hans fru. Sedan hade vi kräftskiva här hemma, det var så mysigt! Nu sitter jag ute på altanen och äter frukost och ska snart åka till jobbet, Ha en bra dag allihopa, puss!


Wohoo

Igår kl 21.30 på kvällen drog jag på mig löparkläderna och tack ut och joggade vid havet i 40minuter (7km & 594kcal) det gick oväntat lätt! Men jag springer helt klart bättre på kvällen än då morgonen! Att jogga i den ljumma kvällsluften och med den rosa solnedgångshimmelen ovanför sig är det bästa man kan få, så vackert och fridfullt!


Nytt köp

Köpte matbord & 4 stolar till lägenheten idag. Ekbord och stolarna klädda i vitt tyg, ser så mjukt, fräscht och hemtrevligt ut tycker jag :) Får lägenheten om 8 dagar!! Omg


Jag är såld!

Inne på kvantum hittade jag ett helt ställ med jelly beans i alla dess smaker från "mr beany" testade några smaker som passionsfrukt, strawberry cheesecake, bubbelgum, sur ananas, hallon och persika. Dom var sjuukt goda! Och smakerna var så intensiva och äkta så det gick inte att missta vilken som var vilken i påsen. You gotta try it!


Smögen!

Förra helgen tog jag och 4 tjejkompisar bilen upp till smögen där vi hyrde en stuga och festade och hade en grym tjejhelg! På söndagen gick vi på smögenbryggan och shoppade lite heminredning och åt räkmacka i solen. Tack för denna helgen tjejer! <3


Jaaa!

I höst är det plommontoner som gäller i modeväg, min forna älsklingsfärg ju!! I love it

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1246797/images/2012/pic_4ffedc98e087c37db00009fb.jpg" class="image">


Jag är tillbaka!

Har minst sagt låtit bloggen vila det senaste, och det har hänt mycket sedan sist! Jag har bl.a. Vart på Mallorca. Men just nu är jag på väg till Vasa för att träffa alla och fira att underbara Anna fyller 20 år idag, grattis!


RSS 2.0