tired from a good day

Hopp, då var denna dagen slut. En bra dag måste jag säga. Åkte lite på liseberg och solen gassade, perfekt! Firade älsklingen och nu får jag väl avslöja presenten..Han fick välja mellan en resa i augusti eller övernattning på Sankt Jörgens spa med middag, frukostbuffé och annat skojsigt. Lutar nog åt resan verkar det som :) blir mys i vilket fall!
Dags att dra sig tillbaka nu, imorgon blir en lång dag. Börjar 10.00, ska sedan göra baluppsättning på johanna och slutligen klippa/slinga mig så kommer nog hem vid 20-tiden. Ni får ha en kanon kväll!




Vem längtar inte till paradiset nu?..Men om 3 veckor precis åker ju jag och Amanda till cypern och de klarblåa havet, Mmmmm!

XOXO / J

5 timmar sömn

Kanon! fick sova ungefär 5 timmar inatt pga. allt plugg..Jag la mig halv 1 och så ringde klockan tidigt som attan för att jag skulle gå upp och duscha, göra mig lite gröt och en kopp kaffe(needed!) I vilket fall..Idag är det älsklingen födelsedag och det måste ju firas! & kom nu ihåg att gratta honom :) Solen skiner ute, de är varmt, klänningen & conversen är på och snart bär det av mot skolan för att göra de himla skitprovet..sedan vidare till Lideberg med girlsen, fun! Därefter är det fira ponken som gäller..undra om han kommer att gilla sin present ? Hope so..Det hade i alla fall jag gjort :D men gott folk jag återkommer med mer om detta ikväll!

Grattis jonaaas! <3 :)

XOXO/ J

gooooosh!

Jag är så tröltt på plugget att jag kan spy på det nu! Har suttit och läst heeelt ointressant litteraturhistoria i 3 timmar nu och ändå kan jag inte mer än innan. Fast jag fick i alla fall en god kycklingsallad till middag :) Nu ska jag runda av kvällen, för att lägga mig och läsa ännu mer!..kul. Imorgon är det i alla fall en bra dag!(föruton provet..) så ska jag på Liseberg med alla tjejer i klassen. Jag har inte varit där på några år så det ska bli roligt, ska till o med åka! Dessutom fyller bästaste jonas år imorgon ! <3



XOXO / J

söndags plugg

Nu måste jag sätta igång att plugga till provet imorgon, fun! Återkommer sedan med en kul önskelista tror ja, fyller ju år om 14 dagar! Fast jag ska inte snacka..älskling fyller ju år IMORGON! & jag håller på att ordna med hans present, this is gonna be great!


XOXO, J

I´M BACK BITCHES!..



Follow me now!

XOXO / Jess

does she wear a wig !?

hahaha neeej, men man skulle kunna tro att min toffs är ngt slags löshår, kolla bara färg skillnaden, me liiike !

RSS 2.0