kvällen kan börja !!


halloween fix

Fixade håret och en del av sminket på syrran, mascara och liknande fixas senare men här är en del av det :) 1800-tal är tanken, stort hår, stoor klänning och ljust smink!


Love J


hola !

Stack till gymmet redan klockan 11 idag för att möta anna och britta. Vi gymmade i drygt 1,5 timme sedan duschade vi och bastade, såå skönt! Var inte speciellt pigg imorse när klockan ringde hahah, men nu mår man gött ! :D

Ikväll blir det lite smått halloween firande för min del, ingen extrem maskerad men lite spex blir det nog ;) Ska dessutom fixa syrran när hon kommer hem innan hon drar på fest. Kan nog fixa en bild på resultatet sedan ;)


Jag kom å tänka på det att nu när man bor i hus kan ju folk komma och knacka på dörren och busa, usch jag blir rädd :O hoppas ingen kommer hit !! i lägenheten kan man bara strunta i att släppa in dom men nu.. :o !?

Happy Halloween gott folk!

Love J




Gym!

Har just avklarat ett svettigt pass på gymmet. Blev ett ganska så kort( 1h 10min) men intensivt pass. Sprang 4km sedan körde jag mage/triceps idag. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig lite frukt !

Puss

my shopping yesterday

Detta följde med mig hem från stan igår:

Coola byxor från Object. lite blanksvarta med "matta" sidor och mönster på benen. i Like it!




Tunika från Saint Tropez, jätte söt tycker jag =)


Här är även den svarta transparenta tröjan som linda köpte åt mig i stan häromdagen =) Den kommer från Lindex och är snygg att ha under ex en svart tuptop eller slappt linne.


Love J

27/10-09

Här kommer en bild update från i tisdags då jag jobbade på Gothia hela dagen :)

Till att börja med - määngder av färger! just like heaven!


Den vegetariska "lunchen" observera att hälften att platsen på talriken fylls ut av 2 torra brödbitar, resten är squash, 5 potatis skivor och stekt paprika. gissa om vi var hungrika även EFTER lunchen haha..


Förberedelser inför visningen på kvällen. Modeller och frisörer och en massa smink på bordet! =)


2 utav färgerna/klippningarna. seriöst snygga!





Love J

Klipp / sling på G

Nu är söta emelie här. vi har just ätit lite och jag ska strax sätta igång att klippa/ slinga henne :) Pusspuss!

T.I. är läcker !!

Fan alltså, denna killen ser BRA uut ! våga inte invända :D !






gosh!!

Ni får ursäkta!, - eller vänta..gör som ni vill :)

De här uppdateringarna och bilderna som jag lovade er både från igår och idag kommer inte att laddas upp under kvällen, jag orkar helt enkelt inte blogga eller fixa med kort nu. är så sjuukt trött !"

Men håll utkik under morgondagen så lovar jag att de kommer en del kul bilder :)


Love Jessss


känn lugnet

Idag har jag haft en underbar dag. lite av en ego-dag om jag får säga det själv. Började dagen med en fika på Dahls vid klockan 9.15 Sedan var det dags för en efterlängtad massage klockan 10.00. Efter massagen som varade i 1 timme så gick jag, linda och hanna på stan en stund.

Klockan 12 ungefär gick jag, mamma, hanna och anette till Jensens för att äta en 3-rätters lunch bestående av:
1. nybakad baguette/ friterad mozarella,jalapeño och lökringar.
2. 200g kycklingfilé, råstekt potatis och favoritsåsen.
3. kaffe, chokladkaka med mandel och mjukglass

Ni kan ju gissa om jag var mätt efteråt! tro mig, jag rullade därifrån..

Efter Maten var det dags för shopping, finally! Jag köpte en Tunika från Saint Tropez på Rebel och ett par Byxor från Object på Foji. Love them both! tänkte visa er bild på dem sedan om ni vill se? :)

efter en lång dag på stan och väl hemma vid klockan 4 så kollade jag på DH och somnade i 30 min, sedan åkte jag och linda och tränade Power Yoga så nu är jag härlig lugn och trött. :)

Väntar på middag just nu, tacorullar med fetaost. Ikväll ska jag bara gotta mig och TA DET LUGNT!

Love J

PUUH..!

Kom hem för ca 40 min sedan efter att ha jobbat i över 13,5 timmar på Gothia towers inför visningen. Det har varit en spännande och händelserik dag med desto mindre mat :P haha Ska berätta mer för er om detta imorgon tänkte jag för nu är jag helt slut så jag tänkte snart gå och lägga mig! Gick ju trots allt upp 05.40..

Imorgon ska jag också upp ganska så tidigt för jag ska först till någon outlet med jackor (?)sedan klockan 10.00 på massage i stan och därefter ska jag, Linda, Hanna, mamma och Anette äta lunch någonstans och så hoppas jag på lite shopping! Det riktigt kliar i fingrarna :D haha. Läängtar redan nu tills massagen imorgon, kan lova er att jag behöver den efter denna låånga dag!

Nä nu somnar jag snart på tangenterna, Berättar mer roliga detaljer för er imorgon och hoppas på att fixa några bilder från dagen då också, håll utkik ! ;)


Love Jess

godmorgon alla pigga!

gissar på att INGEN är pigg vid den här tiden, å inte jag heller! Sitter uppe  med pappa och äter frukost och dricker té.
Fick en smärre chock igår när jag skulle ställa klockan och upptäckte att jag skulle upp 05.40!! Så tidigt går jag inte ens upp när jag ska till skolan, men nu på lovet..visst!
Om 40 minuter ska jag ta cykeln till beryll och ta bussen in till korsvägen så det är dags att tugga på här.

Önska mig lycka till idag på visningen! :)

Love Jess

ASSISTENT PÅ GOTHIA TOWERS

Har kollat på film i soffan med mamma och pappa, en härlig hemma-kväll helt enkelt. Need one of those sometimes..Vi åt salami/brie-mackor, scones, skorpor, drack té, hemmagjort äppelkaka och så lite godis på det.

Jag måste vara trist nog att lägga mig snart för imorgon händer det grejor! Ska nämligen jobba som assistent på wella´s visning på hotel Gothia Towers. Arbetstid: 08.00 -> sent! Hoppas på en rolig dag med mycket fashion helt enkelt :D ! Hoppas även att kameran kan följa med i väskan så att ni får se lite kul bilder ni också.

Nu säger jag godnatt, ha en bra kväll folk!

Love Jess

shoppingsugen!

När shoppingbegäret slår till får man helt enkelt trösta sig med att "fönster-shoppa" på internet. Hittade dessa snygga byxorna på gina tricot som jag ska ta en närmare titt på nu på onsdag då jag ska in till stan :)

De är inte i skinn utan bomull men glänser lite som läderbyxor och så är det svarta nitar längs fickorna, riktigt snygga! Kostar 399:- Hade dessa varit mina så hade jag matchat de till en skir sidenblus eller en bohemisk väst!

Som tur är kommer min syster hem med en tröja och ett par leggings till mig ikväll som hon köpt i stan. Jag har försökt få tag på dem innan men de har varit slut. Ni får se vilka det är senare!

Nu: Film och godis i soffan!


Love J

INSPIRATION


Shoe lover!

Jag och Linda tänkte beställa hem lite skor från Nelly.com här är några par (och priser!) som vi älskar !

Diggar denna, annorlunda! 399:-


metalldetaljer och platå 399:-



runda nitar på hälen och inbyggd platå 349:-



Partysko finns även i blå / knallrosa men tycker dessa 2 är snyggast! 299:-!!



nitar,nitar & återigen nitar..snart uttjatat men tills dess - utnyttja! :D 229:-



och självklarten av mina favvos, 449:-  galet höga! 13,5 cm



måste beställa hem ikväll så jag får prova !


Love J

Första lovdagen!

Kändes riktigt skönt att inte behöva gå upp klockan 6 imorse utan vid halv 10 när klockan ringde. Skulle nämligen klippa min kära farmor klockan 11 idag så nu är det klart (Y) fick skjuts dit av syrran och hem av farfar, service faan! :D

Dessutom frågade farfar mig om jag vill ha en ny Bang Olufsen tv, alltså inte ny, men jag har en 21" som jag fått av honom och eftersom de nyss köpte en 50" Pioneer till vardagsrummet så har det några över och då kunde jag få hans  28" BO, priima !

Funderar på vad jag ska göra nu..gå till gymmet kanske ? funderar på att springa igen. fast något är seriöst fel med min fot, den går inte att vrida utåt för då gör det j*vligt ont! den typ låser sig.


Good !

Love Your Jess

Nu är vi fräsha som få !!!

Linnéa och Sandra gick för en stund sedan, de fick något bråttom då de skulle hinna med bussar/tåg/spårvagnar/färjor för att komma hem haha. Jobbigt att vi alla bor så himla utspritt..Vi hade det i alla fall SUPER mysigt ikväll :) här slänger jag upp de utlovade "SNYGGA" bilderna ;) enjoy..

Bara en bråkdel av allt det vi använde oss av (;


gullegrisen min lägger "foundation"! haha <3


HAHAHHAHA! gurkmask, chokladmask och ginsengmask


Linnéa verkade mer sugen på att äta gurkan än att ha den på ögonen..


Wanna kiss? hahah. Lipscrub.


Mina sockertoppar ! <3


Sandra - så söt !!


<3 !

bjuder på bilderna, nu har jag ätit en god middag ( på tiden änna..? klockan e över 11 haha) och ska nog snart sova, e trötter !

Love J


SPA-kväll

Nu har vi bakat scones och kollat på Gossip Girl. Ska snart sätta igång med våran SPA-kvääll :) Just nu är vi alla ganska sega och ligger på rummet med tända ljus.

Vi återkommer med SNYGGA bilder misstänker jag :D

trevliiig kvälll !

Blev en superlyckad kväll igår med en massa trevligt folk! och hade självklart min kära amanda vid min sida <3 Landade hemma vid halv 3 så är lagom pigg idag haha..men ska i alla fall dra iväg till gymmet nu och träna med syrran sedan ikväll kommer Sandra och Linnéa hit för en mysig SPAkväll med nybakade scones, creamcheese och sylt ! mums.

Idag är en typisk söndag, grå,regnig och man är jävligt seg- precis som det ska vara! ;)

Love Jess

YEAAH !

Här kommer en GLAAD hälsning från Jessica och amandaa ! :D :D :D ahhahahaha

Laddaaa !

Lördag idag ju, ska iväg till amanda för att umgås och ev hitta på något kul framåt kvällen =) Har just tryckt i mig 1,5 pannbiff och pulvermos, blää. Mätt är jag i alla fall ! Bussen går om 30 min så nu ska jag sätta fart att fixa mig lite med smink och nått fräscht att ha på mig !

Kanske kommer en uppdatering senare ikväll, annars får ni ha en kanon lördag för det kommer jag att ha =)

Love !!

curls for girls

hahah flummig rubrik, men jag upptäckte att jag faktiskt har väldigt mycket självfall när jag bara kramar upp håret vid föning. Visste ju att jag hade självfall o så i underhåret innan men inte såhär :D det är ju as nice ! Ibland är mitt hår nästan spikrakt och iblans lockigt/vågigt. bara ätt välja ;)

Nu kom jag och syrran nyss hem från torget, fick inte tag på leggingsen som jag ville ha, ena varianten var slut och kommer in imorgon och den andra kommer inte in alls. får väl se om jag åker till MQ imorgon igen och kollar.. Och tröjan från Lindex som jag tidigare bloggat om som är genomskinlig svart fanns bara i XL kvar och kommer inte heller in, buhu :'(

Osminkad med mina nyfunna lockar hahah (syns bäst på2;a bilden)



Love J

grymt träningspass !!

fuck 6-7 km! sprang 1,4 MIL istället på bandet :D fast de första och sista 500 metrarna gick jag för att värma upp/varva ner. Så med andra ord joggade jag 1,3 mil och gick 1 km. Höll på i 78 minuter och vid 60 min så stängde bandet av sig hahaha..fick helt enkelt sätta på det igen så började det där jag var :P Efter konditionsträningen så tränade jag lite mage och stretchade ut rejält, sedan cyklade jag hem.

Nu känns det så grymmt skönt! har tagit mig en dusch, en banan och en müsli bar. Ska smörja in mig och sedan  ta på mig för jag och syrran ska åka till torget i kaoset ! Är sugen på att köpa något nytt fint. Funderar på ett par nya leggings med skinndetaljer (hoppas på att hitta ett par!)

Återkommer senare!

Love /en trött J


TRÄNAA !

ska inte tönta mig mer framför datorn nu och bättra på sittfläsket (som vår datalärare säger hahaha) utan ska faktiskt kila iväg till gymmet ! Tänkte springa 6-7 km idag och sedan köra lite mage, får se hur det blir med det (;

Adriana Lima, perfekta kroppen! shit
(redigerad men still..)

LOVE J !

stylingen från gårdagen

såhär såg jag alltså ut i håret igår =)


hahah så fuul :D

Rihanna - Russian Roulette



VAD TYCKER NI.. ?

friday night

sitter här i soffan med laptopen i knät, alldeles nyduschad och nyäten. Jag har haft fullt upp mest hela dagen då det först var skolan mellan 08.50-16.30. På lunchen gick vi till nya stammis-haket "Jop´s coffee" som har bra saker faktiskt :) Blev en lunch där med en mumsig salami/brie panini.

Direkt efter skolan åkte jag till frölunda för att kolla in nya delen och träffa mamma. Jag gick runt i ca, hmm..20 minuter? innan jag fullkomligt tröttnade på allt folk och mina tunga väskor jag gick och släpade på. Istället mötte jag mamma och fick skjuts hem. Måste dock säga att det såg otroligt fräscht och modernt ut där! Kände mig helt lost verkligen, som inne i ett SIMS-spel :P




Mamma var gullig och körde hem mig så jag tog ett äpple och bytte om och stack till gymmet. Kom hem runt 8 och då fick jag en good middag med lax/potatis/hollandaisesås :)

Nu är jag som sagt mätt och nyduschad, då mår man som bäst ! ;)
Tänkte ladda upp några bilder sedan på dagens balla frisyr som Amanda och Sandra gjorde på mig idag på hantverket (efter att vi tröttnat på 2 timmars klippning) haha, då blev det fritt skapande =)

Back to the movie now, Love "!

muskler !!

Sitter och kollar på The Voice och äter frukost, som gäst hade de idag Henrik Jansson som är svensk bodybuilder. En lyssnare frågade om han kunde ta av sig tröjan, hahaha, fast han gjorde det..och damn! :o
Kan ju lova att han såg fan så mycket bättre ut i studion med jeans, t-shirt och inget brun-klet men här är han:




hans tatueringar är ju inte illa heta !

Nu ska jag kila och göra mig iordning för jag ska till Frölunda sjukhus sedan praktiken !

Love J

wednesday !

2 dagar till sedan är det lov, längtar verkligen !! Skolan idag som gällde i alla fall mellan 08.30-17.40 fast fick sluta 16.15 (tack och lov!) Då åkte jag direkt till amandas nya lägenhet i örgryte för att kolla hur de bor vilket var jätte fint ! :) Sedan åkte vi in till stan och tog en fika på Fröken Ohlsson :) Kom sedan hem vid 20.15 och nu har jag bara ätit lite middag och kollat på tv..inte gjort någon nytta alls med andra ord :)

Imorgon ska jag till frölunda på röntgen och sedan ska jag till praktiken. Direkt efter tänkte jag gå till gymmet och sedan gå upp och kolla på träningen, saknar tjejerna !!

Love J

hair dresser

Efter att jag kommit hem från skolan vid klockan 5 så åt jag mammas hemmalagade köttbullar,sås och potatis, fantastiskt gott! Sedan kom Jonna och Lina hit för att Jonna skulle klippas och slingas. Nu har jag även hunnit ta mig en dusch, en kopp té och kollat på DH :) Här kommer i alla fall resultatet !




aa å var det fint innan, vad är det inte nu då !? :D Snygging jonna !


Love /your Jesspess

BRA JESS !!

Så närmar sig NO-provet med stormsteg, har det imorgon morron o jag har läst det kanske..hmm..1 gång? Jävligt lyckat !! men fan de e skit samma, kan inte faila såå grovt :D

Hade tänkt plugga gärnet med det idag men jag åkte till läkaren direkt efter skolan. Jag slutade 3 och blev klar där 17.30, bra där med !! Fick en röntgen remiss för nacken, ska till frölunda sjukhus och röntga på onsdag morgon (tack o lov) de har fan gått 3,5 veckor nu å jag är trött på den :( och så tog de blodprov för att se om jag är allergisk mot pälsdjur (främst hundar?) hoppas inte de fan :( men tror de !

Sedan drog jag och syrran iväg till gymmet och körde lite..Nu har jag ätit middag, omelett med tomat och skinka och smoothie, yummie! haha

have a nice evening people !

Love!


löövely !

Sko-fetisch eller vaad? nej gillar bara skor =) Men spana in dessa godingarna! Har kollat länge på sådana men nu blev jag riktigt sugen ! såå snygga ! jobbiga att gå i en längre tid bara..party heels? (a)

ca 12 cm klack och 3,5 cm platå. 449:- Bra ju !!

Gymmade i 1,5 timme då jag bl.a sprang 5 km som vanligt..Åkte sedan hem och slängde mig i duschen och kollade på Premiären av Gossip Girl, Love it!

Love J

snygga nyheter i butikerna!

Dessa skorna är nyinkomna på Bianco och jag hade mer än gärna trippat runt i dem!
 
Motown Ankle boot i grått, 1700:-



Motown i svart 1700:-, skulle vara snygga till ett par gråa stuprörsjeans, en oversize t-shirt, skinnjacka med pälsväst över och skinnhandskar!



Starlett ankle boot
1500:- denna är brun men finns även i grått och svart.



Ett måste i höst/vinter är skinnhandskar. Skippa de tråkiga och inte minst fula stickade fingervantarna och satsa på detta elegantare och snyggare alternativet!

Svarta skinnvantar från Lindex med en dragkedja 299:-



Mina absoluta favoriter är dessa snygga lite mc-inspirerade handskarna med dragkedja och snygga sömmar från Åhléns. Fast vill ha de svarta! Kostar 249:-



Love J

NO-prov

Eftersom det är bajs-tråkigt att plugga No så får man försöka mysa till det, det blir vad man gör det till. Försöker lura mig själv genom att ladda med kaffe, mörk Lindt choklad, mysig musik och en massa kuddar !



Love Jesss

Alexander Wang look alike...

Zara har ett linne som jag tycker är skit snyggt, liknar verkligen ett Alexander Wang linne med den rockiga, lite nonchalanta stilen. Det har dessutom inbyggda axelvaddar. 199:-


Ångrar nästan nu att jag inte slog till..tyckte inte det satt bra på mig riktigt, men men..kanske någon annan där ute som har det ? :D

Love J

just sometimes


Some days I feel broke inside but I won't admit

Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss

And it's so hard to say goodbye when it comes to this,

There's nothing I wouldn't do to hear your voice again

Sometimes I wanna call you but I know you won't be there..

 

 


nu vill jag shoppa !


vit/grå oversize t-shirt Gina tricot 199:-


gråa ormskinns leggings gina tricot 199:-


transparent svart tröja lindex 199:-
denna är hur snygg som helst om man matchar med ex. en svart eller leopardfärgad tuptop under och en massa kedjor runt halsen !

Vill shoppa nu nu nu ! men ska ut och springa så det blir inge med det :P

Love !


trött idag..

att gymma hjälpte inte direkt för att piggna till..är fortfarande lika trött, om inte tröttare.
Körde mage, biceps och triceps idag och om typ 1 timme ska jag ut och springa ! himla bra springväder.
När jag kom hem från gymmet hade dessutom syrran bakat bullar, de är ju bra efter träningen (y) haha aja de får gå !

måste plugga lite NO till provet på tisdag som jag inte har någon koll på alls men det var emot riiktigt jävla hårt! orkar inte..hjälp mig ? :D

Love J

IN FOR THE KILL

är så trött, helt yr typ och fattar inte varför ! la mig vid 2 igår och vaknade av klockan vid 11 idag..
Tänkte gå till gymmet så kanske jag piggnar till! hoppas på det i alla fall.
Peppar mig dessutom med en massa bra låtar från La Roux, (grymma) här kommer en riktigt bra (spela den högt!);



Love J

PAJ TIME!

Är heel nöjd för jag har just gjort middag, en stor ost/skink paj med tomat,broccoli och champinjoner som strax är klar att ätas. Är jätte hungrig eftersom jag inte ätit någon mat på hela dagen, typ 2 tuggor i bamba sedan bara kaffe,morotskaka och naturgodis..inte bra!

Mindre nöjd är jag med att min och pappas springning blev inställd..Vi var grymt otaggade då det var så sent och kallt, ruggigt väder blä! Får träna extra hårt imorgon ;)

Efter Middagen och Chokladfondyn som vi ska ha till efterrätt så ska jag in till stan och möta mina girls och sätta oss på ett mysigt café och tjöta, för Ingen vill väl vara ute i detta vädret!

såhär såg jag ut idag, spetsklänning från VILA, halsband från systern min, armbandet med hjärtberlocken köpte jag på frisörmässan i Jönköping och röda läppar till det..
Tror jag ska hitta på något fräckt till kvällen också ;)


Love J

samhäll !

sitter i skolan och har samhällskunskap..Ska ta reda på allt och lite till om Moderaterna för att göra något arbete.
Slutar denna lektionen klockan 10 och halv 11 blir det lunch, sedan går vi nog och tar en fika i regnrusket!
Hatar sånt här väder, kallt och blött, blä! Dessutom har de dragit in min busshållplats i 2 veckor(!!) så jag måste gå ännu längre för att ta bussen från hållplasten innan :(

I eftermiddag ska förmodligen jag och pappsen ta våran traditionella fredags-jogging om det nu inte regnar (eller snöar (? :S ) föör mycket) och sedan ska jag träffa mina partypinglor! (L)

gotta go now, Love J

höst shopping

Är sugen på lite höstshopping nu alltså..Vet inte riktigt vad jag tänkt mig men något att satsa på i höst/vinter tror jag definitivt är matta nagellack, helst i gråa toner och även platåskor!

DinSko 599;- , hur ball e inte den då!?13 cm klack, inget för den som e 1.78 tyvärr.. :(


i mina ögon skriker dessa typ 70-tal !? balla, men inget jag skulle bära personligen. 499:- Din Sko


Louboutin-inspirerade tycker jag ! 499:- på DinSko.

Här är O.P.I 's matta serie nagellack, dock inget riktigt grå :( funderar på att testa ett..

fast nr 9 till vänster ser ju lite grå-aktig ut ?


Märket "Zoya" som är okänt för mig har även en matt kollektion, med två gråa lack! 



Får se om det blir en vända i stan i helgen (y)

Love J

smink inspiration på hög nivå!

Denna tjejen driver bloggen Micromiss och hon är make-up artist på MUS. Hon är nu nominerad till blogg awards 2009 och visar här förslag på ögon makeup till kvällen. Grymt inponerad !!

http://micromiss.se/2009/october/vad-ska-jag-ha-for-make-up-till-galan.html

Love j

23.30 = läggdags!

nu måsta jag ta och sova..Börjar visseligen inte förns 11 imorgon på salongen vilket är underbart ! Ska dessutom på invigning/mingel på en frisörgrossist i linné med Linda klockan 5 så det blir nog trevligt.. :) Lär väl agera lite hundvakt åt evas valp imorgon också, åå så söt !!


Godnattpussar / Jesss

klipp + sling

Klippte Anna och slingade felicia idag då hon ska bli ljusare igen.
Snygga tjejer må jag säga, och flamsa det kan vi!

Anna nyklippt med min pälsmössa ;)


här pågår slingning :)


Love J

me <3 music


dagens förnuft!

Om du i en relation håller distans och inte låter känslorna komma för nära inpå för att du är rädd att bli sårad så kommer du ändå att bli lika sårad när det tar slut och dessutom dubbelt så ensam i relationen som kunde varit någonting fantastiskt!

du kommer aldrig bli lycklig på riktigt .


Another lover´s gone


Inte min musiksmak alls egentligen men denna e fan så sann så!
fin musikvideo o tjejen i videon e snygg

/J

memories

kollar på en massa gamla bilder på mig som ligger på datorn, herreguuud..=)











kanske har ni fått er några goda skratt :P ..


heal me

Vi människor är så innåtvända, så stänga och kalla. Hur kommer det sig att vi sårar varandra djupt och själva låter oss bli sårade? Vi är alla samma skit och lika egoistiska hela bunten, tro inte att någon är av ett bättre slag för då blir du sårad en dag.


lördags träning

det var ju nästan tomt på gymmet idag..man kan ju börja undra vart folk håller hus eftersom inte så många tränar..Är det inte på helgerna som folk borde hinna träna desto mer ? eller är alla där ute helgfyllon som ligger och knaprar huvudvärkstabletter och äter bakismat idag..? Skärpning folk.

Jag körde s-core 45 min idag sedan gym 30 min och sprang 15 min på bandet. Kändes lagom då jag var ute och sprang igår också och eftersom felicia snart kommer hit för att få håret slingat så är det nu dags att sätta fart och hoppa in i duschen.

goodbye darlings!

s-core!

Ska dra till gymmet nu och träna s-core 45! ska förmodligen möta upp felicia där också :)

Byye!

Michael Kors!

föll pladask för dessa stövlarna från Michael Kors som jag och Linnéa spanade in på Raglady idag, de är en inbyggd platå, hög stilettklack och otroligt fina gulddetaljer med texten "michael kors" bak på hälen. De är så klassiska och snygga att jag bara vill ha dom nununu! Kommer inte ihåg vad de kostade på Raglady men på nätet från USA ligger de på ynka 1400-1500!!


Någon annan som kippar efter andan maybe..? :D

Love J

hooly moses..

Sicken dag va..har gått i 110 heela dagen utan vila e helt slut nu! fooe real! Orkar inte dra heela dagen men mormor blev fin i håret i alla fall :) Kom hem runt 18.00 från skolan och en snabb visit på torget (där jag mötte upp anna) och sedan stack jag och pappa ut o sprang nästan direkt. Var ju svinkallt !! gick ganska så trögt att springa idag, men skönt nu efter. Trist är bara att till och med joggning tär på min nacke, helt sjukt :S måste fixa detta!

Väl hemma tog jag mig en varm,varm dusch och sedan åt vi tacos! mys.
Nu har jag just stressat runt och fixat syrran min för en utekväll. Jag brukar agera personlig stylist/sminkös/frisör haha, här kommer ett litet smakprov.

Lockade håret lite ruffsigt för en lite rockig look. Sminkade även ögonen lite sotade/guldiga och la en eyeliner för lite "kattiga" ögon (på bilden har hon ännu ingen mascara). Hon hade även ett nitskärp och ett svarta rosettörhänge/ett hängande, ballt. Blev inga bra bilder alls men kameran dog o hon hade brottom..såå :)

Nu ska jag faktiskt bara mysa ner mig i soffan med en massa naturgodis och lite cola (y)


Have a good evening !

Love Jess

friday plans

Åh så skönt med fredag, det behövs verkligen! Sitter och dricker mitt jädra gröna thé och har ingeen matlust alls så skippar det idag.. Dagens planer ser ut enligt följande;

- 8.50-10.00 Samhällskunskap
-10.00-12.00 håltimme vilket innebär ev lunch på torget med Linnéa och ett återbesök på Hendéns.
-12.00-16.30 Hantverkslektion, Modell idag! ska permanenta min kära mormor för första gången. Önska mig
                  lycka till, hoppas ju att hon har håret sitt kvar även efter att jag tagit hand om det ;)
-17.30  ut och springa med pappa

That´s my day!
Love J



one day at work.

Har "invigt" min nya telefon idag vilket är lite småklurigt såhär första dagen då jag inte är den mest begåvade när det gäller touch, men det ska nog te sig :D

Började 11 idag vilket var jätte skönt,han fixa ett ärende i vasa innan jag började dessutom. Det var väldigt lugnt idag på salongen. Jag hade en kund att tvätta/föna och så kom en kille som jag skulle slinga :) Sedan har jag och Linda mest haft en mysdag med fika, lunch och klippning av mig. nu känns det fräscht igen! :)

Mår för tillfäller lite rangligt, har smått ont i huvet och ont i magen..får hoppas det går över..ska gå och kolla på träningen då jag måste ta det lugnt med mig stackars nacke..

En rolig sak på salongen idag var att en tjej berömde mig för mina ögon som hon tyckte var jätte fina och "så skarpt gröna" Hon frågade även om jag var assyr, men hallå? :P haha hon tyckte också att jag skulle kunna vara spanjorska fast där ser jag ingen likhet alls :P tar detta i alla fall som en komplimang! hon trodde inte jag var svensk..Hon tyckte att jag liknade helena christensen på grund av ögonfärgen fast med mörkt hår isf..
 

ursnygga danska modellen Helena Christensen..Med vackra ljusgröna ögon.

LOVE

wonderful

vaknade med en stel nacke som vanligt, det gör ont och jag är trött på den..Fast lite cheer up är ju att jag inte börjar förns 11 idag, de e gött :D

Sitter och lyssnar på  Colbie Caillat´s album "break through" det är underbart!

Cole Mohr, Grr..

Have a nice day! Love J

New Prada phone!

Vi hade en riktigt mysig förmiddag i skolan med ansiktsrengöring/massage, tända ljus och lugn musik, det satt inte fel! :)

Idag har jag även tagit en sväng på gymmet med cirka 50/50 kondition/styrka :)
Inte nog med det så köpte jag mig en ny telefon idag, LG Prada lur, as snygg!


Nu ska jag mysa ner mig i soffan lite, Love !


Wednesday´s next!

Idag har vi färg/stil hela förmiddagen. Tror vi ska lära oss ansiktsrengöring, grund make-up och lite annat smått och gott på varandra, lär nog bra kul :)

Går ev. till 17.50 idag Say whaaat !? :O helt galet isåfall ju!! :( trösta mig..haha

Ska även ha inlämning/redovisning i kultur-/stilhistoria vilket kommer att gå käpprätt..inte övat någonting.

Love /your jess

NÅLAR I NACKEN!

Var hos naprapaten klockan 8 imorse och fick akutpunktur (6 nålar) i både rygg/nacke, massage och så knäckte hon ryggraden. Både behagligt och obehagligt måste jag säga, fast nålarna gillar jag inte alls! Speciellt inte när hon ska vrida på dem, det gör ont! Får bara hoppas att min nacke blir bättre snart, får inte träna som vanligt varken gym eller handboll när den är såhär :(

Tror för övrigt att jag ska beställa bruna linser, lite ombyte förnöjer och jag säger som jag alltid gör, bruna ögon is the shit!

http://fargadelinser.se/index.php

Nu; DH!!


Love !

Break Through !

Why is it so hard It was so long ago
I don't know where to start or what to say to you
I've been all alone needing you by my side
But it's not too late Maybe we just needed time
Can we try to let it go? If we don't than we'll never know
I try to break through but you know that it's up to you

We say that time is meant to heal
But it still hurts inside
I wish that none of this was real
Cause we're so far behind

You've been all alone Needing me by your side
But it's not too late Maybe we just needed time
Can we try to let it go If we don't than we'll never know
I try to break through But you know that it's up to you

And I know that our love can grow
But this damn river needs to flow
I will try to break through but you know that it's up to you

It's time to make a stand
Maybe it won't last
But we should take this chance

Can we try to let it go If we don't than we'll never know
I try to break through But you know that it's up to you
I know that our love can grow When this damn river needs to flow
I will try to break through But you know that it's up to you

I'll try to break through but you that it's up to you
I'll try to break through but you that it's up to you..



Nu har jag pluggat allt för länge för att bli klar med det här jäkla arbetet..Ska kolla på Premiären av DH strax, Nice!!

Love J

USCH VAD ÄCKLIGT!

det är typ kaos här hemma för tillfället, först sparkade jag i foten i dörrkarmen så jag trodde tårna skulle flyga av, kan lova er att jag skrek gaanska så högt där.. Sedan går jag ut i vardagsrummt och känner en väldigt frän och äcklig brönd lukt, då är det en stekspade i plast som smält inne i diskmaskinen och de gidtiga plastångorna bilder ett gigantiskt rökmoln i hela köket, blev illamående och fick ont i huvudet!

Nyss sprang jag dessutom runt som en idiot här på mitt rum för att jaga ut en stor, fet, äcklig fluga, hur stor som helst och lät som ett jetplan! hatar kryp"! den höll ju på att krascha in i mig ett antal gånger..blää, dessutom var den så snabb att jag inte ens hann se vart den tog vägen utan hörde den bra..försökte slå ut den med mitt block och lockade den med lampor till fönstret..sicket jävla jobb för en äcklig fluga..nu tror (hoppas!) jag i alla fall att den är ute..

Idag har jag inte gjort någonting speciellt kul, mest pluggat för nu är det mycket må jag säga, helt galet.

Imorgon morgon ska jag till naprapaten igen sedan ska jag till skolan!

Love is in the air!


snart läggdags, love J

Maria Nielli "Nina" Ricci

Har nu varit duktig och pluggat ett tag. Skriver påett arbete inom Kultur-/stilhistoria och nyss skrev jag om designern "Nina Ricci". Nina är död sedan länge men hennes typsnitt och feminina, romantiska influenser lever kvar i dagens designer. Ganska inspirerande må jag säga och en hel del snygga kläder har på senare dagar tillverkats, här är några:

Nina Ricci´s vårkollektion-09






Love J.

"I never told you" överträffar allt !

I miss those blue eyes
How you kissed me at night
I miss the way we sleep.
Like there is no sunrise
Like the taste in your smile
I miss the way we breath.

But I never told you
what I should have said
No, I never told you
I just held it in.

And now...

I miss everything about you
I can't believe that I still want you
After all the things we've been through
I miss everything about you
without you...

I see your blue eyes
everytime I close mines
You make it hard to see
Where I belong to?
When I'm not around you
It's like no with me

But I never told you
what I should have said
No, I never told you
I just held it in.

And now...

I miss everything about you
I can't believe that I still want you
After all the things we've been through
I miss everything about you
without you...

But I never told you
what I should have said
No, I never told you
I just held it in.

And now...

I miss everything about you
I can't believe that I still want you
After all the things we've been through
I miss everything about you
without you...


segt söndagstrött

Var inte speciellt pigg när vi masade oss upp vid 10 imorse efter att ha hållt igång till nångång efter 3 snåret..Men kvällen igår var jättelyckad och kul hade vi ! :)

Efter att ha missat bussen hem från victor med 1 minut (nästa gick om 1 timme) så hade vi turen att få skjuts hem med min farbror  som bor där nere i kullavik och skulle hem till mig, sicket lotto!!

Har varit hemma hos mormor o morfar och firat morfars 79-års dag, grattis älskade morfar :) <3

Ska snart äta middag men måste först ta och plugga lite!

Lyssnar just nu på fearless med colbie caillat, jätte bra text! läs den! om ni inte orkar så fuck u då :D


"If that's the way you love
You've got to learn so much
If that's the way you say goodbye

And this is how it ends
And i'm alright within
Never going to see me cry
Cause i've cried


So go on go on and break my heart
I'll be okay
There's nothing you can do to me
That's ever going to burn me


So go on go on and leave my love
Out on the street
I'm fearless
Better believe i'm fearless fearless


So oh woh oh woh oh.....


If this is how it hurts
It couldn't get much worse
If this is how it feels to fall


Then that's the way it is
We live with what we miss
We learn to build another wall
Till it falls


So go on go on and break my heart
I'll be okay
There's nothing you can do to me
That's ever going to burn me


So go on go on and leave my love
Out on the street
I'm fearless
Better believe i'm fearless fearless


So oh woh oh woh....


If it's between love and losing
To never have known the feeling
And i'm still sad we've loved


And if i end up lonely
At least i will be there knowing
I believe in love


Go on go on break my heart
I'll be okay
I'm fearless
Better believe i'm fearless fearless


Go on go on and break my heart
I'll be okay
There's nothing you can do to me
That's ever going to burn me


So go on go on and leave my love
Out on the street
I'm fearless
Better believe i'm fearless


So oh woh oh....


So go on and leave my love
Go on and leave my love
Go on and leave my love
Better believe i'm fearless fearless
Fearless....


Love J


kvällens



Love J

ladda

bastade en stund efter gymmet, jätte skönt ! Nu har jag pillat i mig lite mat och ska börja måla mina naglar svarta. Börjar få lite brådis men kommer med en uppdatering innan jag går ;)

Love


uppe med tuppen för att träna

Satte klockan på 9.15 för att gå och träna så nu ska jag strax dra till gymmet. Trist bara att det regnar så att jag kommer att vara DYBLÖT när jag kommer fram, fast då kan man ju bortförklara sig "det är inte svett, det är regn" ;)

Love Jesss

party tomorrow

Ska snart ta och lägga mig, sitter här och borstar tänderna och undrar om mandapanda har kommit hem ännu (lite orolig!) men om hon inte messar mig inom 15 min så ska jag telefon-terra henne :D

Vi hade det jätte mysigt, tog igen all den tid vi missat de senaste, åt glass, kollade på tv och snackade massa strunt :)

Imorgon blir det att gå upp i ottan för att gymma, tror jag drar dit till klockan 10 då det öppnar. Funderar på att basta imorrn, låter lite lockande..

Efter gymmet och allt detdär så ska jag ta och åka till Victor i kullavik. Ska hjälpa honom med förberedelser inför kvällen för att fira att han IDAG FYLLER ÅR !! :D GRATTIS GUBBEN! <3

Blir nog en ball kväll imorgon, blir även övernattning där då det är  så jobbigt att ta sig sen på natten.

drottningen av sotiga ögon, mary-kate!



Godnatt gott folk, Love Jesss

shopping runda

Jag hittade precis det jag skulle i stan och kom hem klockan 7, helt slut efter en lång dag. Har ont i min stackars nacke efter naprapat-besöket så får cäl se hur det känns imorgon, akupunkturen verkar ju först efter något dygn. Detta köptes idag;

Svart klänning med "blommliv" ; Jenny Skavlan 499:-
Svart nagellack; Depende
Jag tänker inte avslöja vad som gömmer sig i NK påsen för då blir det ingen överraskning imorgon ju :D

Nu är min kära amanda här och vi ska gotta oss med Ben & Jerry´s och kanske en film. :)

Love Jesss.


dagens


Jeans; Nolita
Tröja; Zara
Halsduk; H&M

Love J

lovely friday

Sitter hemma nu och lyssnar på musik, var i skolan i cirka 30 min då jag gjorde ett prov sedan åkte jag hem. Just innan jag skulle gå så gick brandlarmet och det blev ett jädra liv, tur att man stack :P får väl se om skolan står kvar i eftermiddag ;)

Tog en sväng om frölunda torg och kollade lite snabbt på kläder innan jag kom hem. Måste köpa någonting nytt, snyggt. Någon topp eller klänning tänker jag mig att ha i helgen :)

Har även ätit lite lunch och om drygt en timme ska mamma köra mig till naprapaten i sisjön :)

I eftermiddag( efter hantverkslektionen) ska jag som sagt in till stan för att köpa lite saker. På listan av saker jag ska köpa till mig själv står
-en ny klänning/tunika
-svart nagellack

Kikade in på Bikbok förut och fick syn på denna underbara klänning som kommer från Jenny Skavlan´s kollektion för BikBok som finns i butik nu, en hel del snygga plagg tycker jag! Jenny är en 23-årig Norsk modell/it-girl som verkar kunna en del om mode =) (hon är själv modellen för sina kläder på bilderna)

Svart klänning Jenny Skavlan för bikbok 499:-  ursnygg!


Samma klänning fast i rosa. 499:-









Vad tycker ni om hennes kläder ?

Funderar även på att köpa denna söta tunikan på Fiorucci. fast i annan färg.

S. Tropez 399:-

vilken ska jag satsa på?


Love J.




i´m in love !

haft fullt upp idag med att passa Eva's hundvalp på praktiken, lilla Chili. Man blir ju käär! Det är ju nästan som att ha en liten bebis, inte långt ifrån ! :)

Slutade vid kvart i 6, åkte hem och bytte om på 20 min för att sedan åka till hallen och träna. Träningen gick heelt ok idag =) Imorgon börjar jag 8.50 med prov. Klockan 12.45 ska jag sedan till Naprapaten för att kolla upp min hemska nacke som gör ont :( Får hoppas hon kan hjälpa mig! Sedan måste jag tillbaka till skolan för att inte missa allt för mycket klippning. Vi går till halv 5 så det är gott om tid där :P

Direkt efter skolan ska jag träffa mina tjejor i stan för att SHOPPA lite hemlisar! ;)

Mer om detta kommer imorgon, godnatt darling´s.

Love J

RSS 2.0