Nä nu ryker håret!!

kanske i alla fall. Det är nämligen dags för klippning och de senaste gångerna har jag tagit av iaf ½dm på längden för att slippa de slitna/torra topparna men trots detta så tycker jag att mitt hår snabbt blir slitet igen och inte konstigt det, med mitt långa hår som stått ut i vått och torrt, sol, salt, värme och behandlingar i flera år(topparna är ca 4 år gamla) Jag är nämligen väldigt allergisk mot slitna toppar/hår över huvud taget så funderar helt enkelt på en snygg, stilig lång,rak page! Har länge funderat men som man säger..mycket snack & lite verkstad..

Gywyneth Paltrow är sjukt snygg i sin frisyr efter att hon kapade av det låånga håret!



Även syster Ohlsen är jätte fiin i sin mellanlängd (långa page!)


Så gott folk.. Ska jag !? :)


Love Jess

GRATTIS PAPPA! <3

Idag fyller min kära far 42 år och jag vill ge honom en grattis hälsning här på bloggen!

GRATTIS pappa, love u :)

/jessica

godmorgon!

nu har jag vaknat till liv (teoretiskt sett iaf) och jag ska fixa mig lite snabbt för att åka in till stan och möta upp Fredrika för en fika :) I eftermiddag ska vi ha lite släktkalas för pappsen min som fyller år imorgon! :) <3

Have a nice sunday ;)

Love.

bra lördaag!

har haft en riktigt rolig kväll med manda min älskling och måånga många fler!, tackar för den! nu ska jag lägga mig, det är trots allt en dag imorgon också.

Hope you had a good night! Love Jesss

effektiv lördag

har faktiskt hunnit städa, plugga lite och tagit en shoppingrunda med syrran (Y) hur bra låter inte det! Vi tog även vägen om filmtajm på vägen hem och hyrde lite filmer och köpte godis. Fick mig ett ryck och dammsög, städade undan berg av kläder och bytte sängkläderna :)

Ikväll blir det eventuellt fest again, hope so :)

Här kommer mina köp idag;



Leggings med "skinn" detaljer, Lindex
Vetefärgad kofta, Gina tricot
armband med smånitar, Lindex


Love Jess!

plugg

är faktiskt duktig och sitter och småluggar lite =) en poäng till mig där!

om en stund kommer syrran och hämtar mig så åker vi till torget en stund, kliar i shoppingfingrarna må ni tro ;) är sugen på en lila tunika..haha.

kanske denna från gina för 199 kr, fast utan sidenbandet!


Love J

fredagskvällen



låten har inget med gårdagen att göra, den e skön bara =)

Men igår så drog jag, amina och nina på fest med marcus till hans polare på hisingen, stack ändå hem ganska så tidigt runt halv 1 men kvällen var trevlig ! :)

love J

loooong day!

varit på salongen idag mellan 9.30-18.45 ungefär, kom hem vid halv 8 heeelt slut, somnade till och med på soffan efter middagen. Eftersom det blev en sen dag blev tyvärr min och pappas springning inställd :( men men..

Hade 2 färgkunder idag där jag hade fullt upp med att göra 1 helfärg, 1 bottenfärg, slingor + bleka effekt slingor, bottenfärg och röda slingor. ni kan ju tänka er vilken övning ;) höll nog på 1 6 timmar idag, ståendes och koncentrerad! :D

Nu vilar jag bara här hemma i soffan, ska nog snart ta mig en kvällsmacka av mammas nybakade bröd :)

Love J

High on life


my b-day

nej jag fyller inte år ! menar "my boring day!" , fast den har inte varit så farlig egentligen.. gick i skolan mellan 8-14, lyxx! skulle slutat 16.40 egentligen, sedan åkte jag hem och jobbade lite med syrran med fakturorna. Nu ska jag snart ta och kila iväg till gymmet, ska träna body combat ! :D

Love J

my view

Nice view from my window, think i long a bit for chirstmas after all =)








Love J

igår var perfekt!

hade en underbar dag igår med min kära syster och jenny. Jag och linda var på make up kurs på Make Up Store i 3 timmar mellan 12-15. blev sminkad av make up stylisten (som förövrigt var en han) och sedan fick vi använda vilket smink vi ville i affären och sminka oss själva (heaven eller vadå!?) följande följde med mig hem i påsen, gissa om det var svårt att välja !


x-treme lip plump - ska göra läpparna något fylligare, känns lite kall och "mintig", fräsch känsla. "ger en nykysst look" haha. 265:-

Treatment mascara - att använda på natten eller under den dagliga mascaran, vårdar, mjukar upp och ger näring. De små färgade kulorna ska ha "scrub effekt" fast jag vet inte alltså.. 185:-

Efter MUS gick vi till Jensens och åt en god middag + efterrätt och därefter mötte vi jenny och gick till bion för att se NEW MOON. BÄSTA FILMEN jag någonsin sett, jag skojar inte. (och Nej det är inte bara för att jag länge haft en hemlig crush i jacob!) utan för att den bara är det :) fast det skadar ju inte att påpeka en extra gång hur galet attraherande han är!! jag har aldrig varit en av de galna Edward fansen sedan första filmen utan tyckt att 92:an(!!) Taylor Lautner är FAN SÅ MYCKET SEXIGARE, shiiiit :|




<--här e han FÖÖÖÖR snyggg!









senare på kvällen ,efter bion åkte jag till amanda och tjötade en massa och hade det jättemysigt! vid halv 1 drog jag mig hemmåt i mörkret.


Love.

loong day!

Fredagarna blir alltid lika långa för mig (och då menar jag inte 24h/dygn som alltid) tänkte dra dagen i korta drag;

- dagen började dåligt, missade buss-jävlarna som sket i mig !! fick gåå med 10kg väska.
- jag & linnéa åt frukost/lunch på fröken ohlsson (scones)
- skolan till halv 5. (vaccinerade mig!)
- gymmet direkt efter med anna + bastu:)

kom hem klockan 8 och nu ligger jag här i soffan helt utslagen med en chokladmask i ansiktet. mums, luktar wonderful! min arm börjar värka lite och känner mig lite låg men hoppas för allt i världen inte att jag ligger dålig imorgon för då ska jag ju på make-up kurs, middag och bio, det SKA jag inte missa! Isåfall drogar jag mig med värktabletter så jag kan gå ändå. :)



time to rinse my face now =) Kisses !

torsdag 19/11

jobbade på salongen idag mellan 10-18 ungefär, sedan åt jag ett äpple när jag kom hem och stack ut och sprang med pappa. Det var riktigt härligt, förutom det faktum att våran runda saknade lampor så vi såg ingentiiing, tappade räkningen hur många gånger jag plaskade i vattenpölarna så det skvätte om skorna..


Love J

distraherad!

måste plugga till provet imorrn men kan inte koncentrera mig! kommer gå skit ändå men värt ett försök..

drömmer mest om Moncler jackan som jag är kär i! de ringde även från D.O inne i stan och sa att Ralph Lauren jackan i svart hade kommit in så hon hängde undan den till mig för att prova =)

Moncler jackan, slår alla!
gotta goo!

Love J

söndagens planer

dagen ser ut enligt följande:

10.00 UPP!
11.00 plugga..
13.00 åka till gymmet (sola, gymma, duscha & basta)
15.30 hem till farfar och sortera bland bilderna från igår
17.00 middag i Linné :)
19.00 Gossip girl!!
resten av kvällen ägnas nog åt plugg tyvärr, have a nice day =)

Nu ska jag bege mig in mot stan för middag, mums! är hungrig efter träningen =)

Love J

hahha

vi fick även besök av lite trevliga människor när vi fotade, bland annat denna förtjusande unge mannen med borat- baddräkten..han ville vara med på bild dessutom!

hahahahah

så där ja !

Nu är vi klara med fotograferingen, ska kolla på bilderna närmare imorgon men jag tog några med våran lilla kamera också. tänker inte avslöja allt för mycket men här får ni en preview på ett testfoto! Enjoy !

Hade först tänkt dra ut och springa nu men det är alldeles för mörkt och jag e mörkrädd ! :O (fast då hade jag kanske sprungit som aldrig förr ^^ ) well well ska istället ta och äta middag för jag e hungriiiiig !

Love J

fotografering !

I eftermiddag ska det bli fotografering vid korsvägen, jag kommer att styla och sminka britta min modell och farfar som är jätte duktig på foto kommer att hjälpa till och ta me bra utrustning. Tänker inte avslöja så mycket nu men det kommer att bli en mode-inspirerad bild med city/N.Y känsla, hoppas detta blir bra!! :) detta är alltså en skoluppgift ochjag tycker det ska bli jätte kul! Har föreberett med kläder och styling idéer så runt halv 3 sätter vi igång! hon kommer bland annat att få bära dessa skyhöga klackarna! ca 12 cm klack och 3 cm platå.


Love J

handbollen!

åkte ner och kollade på träningen igår, var så länge sedan jag var där och kolla ens och ännu längre sedan jag spelade, men det är fullt upp nu med skolan och låånga dagar! Det var underbart att träffa alla efter en längre tids uppehåll, och jag saknar er enormt!! :( ni e så jädra härliga allihopa! <3 Hoppas på att nacken återhämtar sig och att det inte är allt för allvarligt så att jag får leva med detta, :´(

Love J


våldtäktsmannen i göteborg

Ni har väl alla hört om våldtäktsmannen här i göteborg? här står signalement och hans tillvägagångssätt, läs!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6088902.ab



Godnatt / J

yesterday.



Kavaj - H&M
Volang linne - H&M
Skärp - vintage
nitarmband - lindex

dåliga uppdateringar

jag vet..men jag har helt enkelt inte haft tid eller någon större lust att sitta vid datorn och uppdatera..

Kan i alla fall informera er om att jag hade en jätte trevlig kvll igår hemma hos Oscar i askim. Det var jag, victor, anna, britta, tom och oscar såklart där =) vi "mösade", åt kladdkaka och lirade guitarr hero. haha

Idag sov jag ut till strax efter halv 12 då mamma och pappa hade dukat fram en god frukost med färska frallor, té och ägg/bacon. Klippte sedan pappasen och nu har jag, britta och linda varit på gymmet. Missade dock att de stängde 4 och vi kom dit 3 så fick köra extra hårt och effektivt för att hinna, vilket känns! :O Sprang som en dåre haha, 4 km 18,50 min, Inte så otroligt snabbt men jag började någorlunda lugnt och när jag märkte att jag inte skulle hinna 4 km innan de stängde så fick jag öka mer och mer ju längre jag sprungit haha.

Nu sitter jag och äter vanilj yoghurt med hallon, mums! Sedan ska jag duscha och göra mig SNYGG för ikväll är det tjejmiddag hos amanda @ her new place i örgryte! =) Får se vad det blir att ha på sig ikväll men känner för High heels ;)

Yummie!!

Love Jesss

FREDAAAG!

Så otroligt skönt med ännu en fredag, veckan har gått sååå fort !

Idag händer följande (i korta drag)

- Börjar 08.50, lektion i 1 timme sedan håltimma 2 timmar. Åker nog in till stan en sväng idag =) Har sedan Linda som klippmodell och slutar 16.30!
- Direkt efter skolan till gymmet och träna MRL med sällskap. Sedan lite gym, dusch och bastu!
- Myskväll med Fajitas och hemmamys ;)

Just de ja! Har biljetter nu till New Moon på lördagen ! Can´t wait, seriously.


Have a nice day people!

gårdagen på salongen

Färgade evas hår, rakade av en kunds hår(2mm) med trimmern, passade hundvalp, handlade på frisörshopen, fick min utväxt färgad, schamponerade kund, hade en riktigt bra dag helt enkelt ! :)

Today´s look




självklart invigde jag även mina ljusbruna "uggs" copys på fossingarna idag, mysiga som få!

Time for tv & cake!

Love JJJJ

baka baka liten (kladd)kaka

Nu har jag snabbt och smidigt bakat min favorit kaka, nämligen kladdkaka. ooj, nu piper det, måste springa och ta ut den! Vill ju inte ha den torr!! =)




Snart blir det desperate housewives och kladdkaka framför tv:n =)


Love Jesss

will my dream come true one day ??

Gud vad jag blev glad när jag såg denna annonsen! Det har länge varit min dröm att få jobba 1-2 år kanske som  frisör på ett kryssningsfartyg till Amerika. Här jobbar du på lyxkryssningsbåtar till alla världens hörn och får betalt samtidigt. Synd bara att man har 1,5 år kvar av utbildningen :( Men jag ger inte upp, en dag kommer jag att flytta från sverige och jobba på ett kryssningsfartyg/ bo i NY ! believe me ;)


Kolla här!! :O
http://www.harjobb.se/script/site/page.asp?artid=631


Love J

HEEEEEJ!

Det var en skön dag i skolan, 10.50-15.40, sedan åkte jag hem och fick skjuts från torget av pappsen :D

När jag kom hem var jag riktigt duktig och gjorde middag. Blev klyftpotatis, kantarellsås och kassler, haha =)

Nu sitter jag och planerar min make-over som jag ska göra imorgon på britta i Färg&stil kursen. Ska bli riktigt kul faktiskt då jag ska byta stil på henne och göra henne dramatisk genom smink, kläder och hår. Wish me luck ;) !

Funderar på att baka en kladdkaka sedan till Desperate Housewives och bara dega som en tjocksmock i soffan! man behöver lite sånt också ibland..

Fick dessutom besked från röntgenbilderna idag, de visade inget men jag får börja gå på sjuukgymnastik. fan! det känns så drygt och jag orkar inte ha ont i nacken längre, kan ju inte ens sova gott om natten? :( blää! Dessutom fick jag svaren på allergitesterna och det visade sig att jag var lite allergisk mot hund, timotej(vad det nu e? typ vass sa syrran..) och björk..BRA ATT MAN HAR TYP VÄRLDENS STÖRSTA BJÖRK UTANFÖR FÖNSTRET DÅ HAHAH!

Bye for now / J

nedvarvning

sitter här och äter kardemumma skorpor och mjölk. Har gymmat i 2 timmar med anna så nu har jag även hunnit duscha =) Imorgon tar jag en liten sovmorgon, börjar 10.50 sköönt!
Sov gott mina vänner!

Love Jess

JAG ÄR KÄR , IGEN - SUCK !

Nu har jag hittat en grym jacka från Dsquared men som dessvärre kostar över 10.000kr sträcket..suck!!


tycker dock att denna jacka från Jennifer Lopez ser rätt ball ut..men inte nära Dsquared :D !
(vääldigt dålig bild)

HUR SKÖN ÄR INTE DENNA DÅ!?

T.I. ft. Jamie foxx - live in the sky.



Life's up and downs they come and go
but when I die I hope I live in the sky, All my folks who ain't alive I hope they live in the sky.. pray to God when I die that I live in the sky
It's true what goes around comes back you know
So when I die I hope I live in the sky, All my folk who ain't survive may, they live in the sky, Tell God I wanna fly and let me live in the sky...


Love Jesss

VINTERJACKA ??

Nu är jag sugen på en ny vinterjacka, alltså en varmare modell. Lång/kort vet jag inte riktigt men har ni några förslag? Jag hittar inga snygga som inte redan alla har som svea,fjällräven,everest..Min drömjacka från belstaff kostar ju 17.000 så bara att fortsätta drömma.. Har Ralph Lauren snygga jackor?

hjälp mig nu gott folk! länka gärna en bild!

Love J

HEMMA ! :D :D

Jag sitter nu och äter lite lunch, fisk & potatis. Lunchen i skolan var blää! Är för övrigt mycket glad eftersom vi slutade 12.15 idag istället för 15.00, hur skönt är inte det!? Så nu ska jag äta upp och sedan sätta igång med arbetet som ska vara klart imorgon (som jag började med igår..)och äta lite äpplepaj såhär i regnrusket!

Byebye <3

TOOO CUTE!


min söndag

Dagen började med en mysig fika i stan klockan 1 då jag och Linda mötte upp Jenny. Det var galet längesedan vi sågs och det var jätte roligt att träffa dig igen gumman =) Vi tos oss en fika på Fröken Olsson (och klarade oss även undan alla AIK-huliganer haha) sedan gick vi lite på stan :)

Klockan 4 kom britta och anna hit för att britta skulle klippas+slingas. Måste säga att hon blev jättesnygg! ;) Bild på detta kommer senare.

Just nu sitter jag och äter mammas hemmagjorda äpplepaj med äpplen från trädgården + vaniljsås, Muums! Kollar dessutom på det bästa: Gossip Girl! kan det bli bättre? naaj..


Fick även köpt dessa i stan! =) me like


Love jessica

RSS 2.0