PW / jogg

ska ge mig ut på en promenad/joggingtur nu, får se vad det blir... Jag har liksom ingen power i min träning, knappt något sug efter att träna, och det suger ju!

men eftersom jag är ledig nu på förmiddagen så känner jag att det blir skönt att rasta kroppen & tankarna lite. Det är som terapi att gå vid havet och se stillheten, i like that.

Får ju inte glömma att min man fyller 20 år idag! Stort grattis till honom! <3 Just nu är han i Barcelona men om 10 dagar då får jag fira dig!



peace out.

My box

Fick en bodylotion från Aqualina som doftar sockervadd, en parfym från love&toast i doften sugar grapefruit, en lila metallic läppenna från MS chic, ett rosaskimrigt rouge från BM beauty och en rougeborste från Glossybox.
En bra box tycker jag för jag älskar söta goda dofter!


30e maj

Halloj! Hoppas ni inte glömmer bort mig nu när jag är så dålig på att uppdatera!? Jobbet tar upp de mesta av min tid de flesta dagarna i veckan, och jag älskar det!
Bjuder på en liten dagens outfit;
Fick även min andra glossybox idag med massa fint i! Ni får se imorgon förmiddag :)


Pappa-dotter-dag

Jag och pappa passade på att vara ute i det fina vädret idag så vi tog camaron på lite cruise. Skulle först bara åkt i ca 1 timme men slutade med 4 timmars åktur på massa småvägar vid havet till marstrand. Där stannade vi på hamnkrogen och åt en pizza i solen, underbar dag med papi!


Lovely

Jobbade idag mellan 10-14. Jag hade bruduppsättning + makeup och uppsättning + make på tärnan. Dom var såå fina!

Just nu ligger jag i bikini på altanen med färska jordgubbar, cider och en utedusch precis bredvid mig, helt okej. Ska svalka av mig nu..

PUSS


Finmiddag

Blev bjuden på mysmiddag hos syrran idag med henne och Jenny. Så direkt efter jobbet åkte jag hit, vi satte oss i solen på altanen och åt en god middag med kyckling, sallad och två olika såser. Sedan drack vi center(varm choklad) och åt hemmagjord äpple-/jordgubbskräm "heaven"...

Nu sitter vi och tjötar om allt mellan himmel & jord och har det mysigt..

Pusss


Morning

Här sitter jag i solen på altanen och äter favorit frukosten, vattenmelonshake och knäckemackor!


Time for sleep

Känns skönt i kroppen efter att ha motionerat lite idag. Tack vare min sega förkylning så hat det inte blivit någon träning alls på ganska länge!

Har köpt lite nytt smink från härliga Palina som vi även säljer på salongen. Denna gången blev det ett solpuder/bronspuder i perfekt ton/glittermängd. Har länge letat efter ett som inte är så orange i färgen och inte överdrivet glittrigt så detta var perfekt! Även en ny mascara (drama Queen) dubbelt så stor som vanliga mascaror och extrapris just nu, 155:- istället för 195:- så perfekt för dig som vill testa något nytt! Sedan även ett rosa rouge med ganska så mycket pigment för att passa även när man blir lite brunare men vill ha rosiga kinder. Köpte även en guldig stardust till ögonlock eller varför inte dekolletaget. Sist men inte minst köpte jag ett härligt orange/rött läppglans, perfekt till en brunbränd hy!

Är ni intresserade av något eller vill veta mer om set svenska sminkmärket "Palina" så kom in till oss på salong make me (linnegatan 48) så hjälper vi er! :)

Natti natti nu!


Hallihallå

Mitt i det underbara vädret och fullt upp på jobbet så glöms min lilla blogg bort.. Jag jobbade iallafall mellan 11-18 idag sedan åkte jag hem, bytte om och klockan 20.00 mötte jag Fia vid åkered. Joggade dit trots solen och värmen, Dock bara 2,3km sedan promenerade vi ca 6km i totalt 1,5 timme så kom hem vid 21.30 och sitter här nyduschad.
Gjorde förresten en baluppsättning idag, söt tjej! Hon ville ha lite grekiskt-influerat och löst så blev busiga lockar och flätor på sidorna, blev jätte fin!


Woopsie

Hejdlöst varmt i solen idag!


Livet på en pinne

Klockan är 10.30, jag sov ut ända tills kl 9.30, sitter i solen på altanen och det är ljuvligt varmt, har ätit Godaste frukosten enligt mig; äggröra, kaffe och vattenmelonshake med is i (så gott så jag dööör) drömmer mig bort till Thailand när jag dricker den, smakar precis som där.

Börjar jobba kl 13 så hinner lata mig i solen ett tag till.


I'm fine

Gick bra hos läkaren, eller dem hittade inget fel på hjärtat vilket kändes skönt. Dem tog blodtryck, EKG, och sänka. Och lagom tills jag var klar där så öppnade himmelen sig och regnet öste ner! Åskade gjorde det också..

Dags att sova nu natti natti

(slänger in två bilder på nya kristallkronan päronen köpt till matsalen, gillar den)


Årets finaste dag?

Och jag sitter hos läkaren och väntar på att få komma in.. Segt


Sommar!

22 grader och klockan är bara 9.30 på morgonen, jag kör på långklänning, primeboots och linnekavaj plus lockat hår idag.


Nu mår man bra!


Look of yesterday


City häng

Träffade Amanda i stan kl 17.30 och har suttit och fikat i 2 timmar, först på Cappucinos uteservering och sedan inne på condeco vid NK. Nu ska jag hem och äta en god middag och sova för imorgon väntar jobb! :)


Matblogg?

Kanske borde starta en matblogg istället?...


Vilken.jävla.dag

Nu går jag och lägger mig, är helt utpumpad efter en mycket tumult dag för mig...
Men hade jätte goa kunder(något som alltid gör mig glad) och avslutningen på kvällen med familjen var bästa tänkbara!


Mysmiddag

Jag och mami åt en riktigt god middag med vitt vin till, sedan kom Linda och pappa och anslöt och det blev en härlig mysig familjemiddag. Älskar er.


Make up kväll på make me

Igår hade vi en make up kväll på salongen med sminkmärket Palina som vi säljer på salongen. Make-up artisterna Therese och Lina som startat märket var på plats och sminkade våra härliga kunder och gav dem lite tips.
-en super härlig kväll med en massa gott folk! Tack alla som kom och Tack Palina för ert engagemang och tips/råd!


My girls

Bestämde Date igår kl 18 i stan med gänget. Så mysigt att dricka lite te, ta igen lite av det vi missat och smida lite planer inför sommaren. Kommer troligtvis bli en tripp till smögen för oss.

En stor kopp jordgubb/kiwi te;


Bilder från igår


Dinner

Made by me.


Tack frugan!

Hade en helt awesome kväll igår när vi firade att Fia fyller 20år!

Återhämtar mig nu sedan nattens bravader med kaffe och nyaste damernas, återkommer med massa gött snart!


Gårdagens

Hade mina militärbyxor, ett nitskärp, höga boots och skinnjacka igår:


On my way home

Är på väg hem nu, är nog hemma vid kl 8. Jobbar ganska så mycket och sent numera(började 10 imorse), men det är så när man driver sitt egna företag och jobbar på att få snurr på allting. Det är i alla fall värt det för jag har det bästa yrket jag kan tänka mig, frisör!

Här är morgonens dunderfrukost!


Hello Thursday!

sitter och äter världens meega frukost, så borde klara mig tills ikväll haha..börjar jobba kl 10.00 idag så snart dags att sätta fart och snygga till mig, ciao sålänge!

Alicia Keys i Italian Vogue!

En god vana..

Två morgnar i sträck har jag och syrran ätit frukost tillsammans, och inte så lite heller. Vi har ätit proteinpannkakor, ägg, jordgubbar i choklad, vindruvor, kaffe och vattenmelon/mango/banan smoothies, snacka om lyx!


Vårruset

Jag plågade mig igenom de 4,5km på Vårruset förut. Blev så taggad på att jogga men benen mår inte bra.. Fick en härlig promenad med syrran iaf.


Fixfix

Snyggade till syrrans hår idag and now she looks fab!!


Å harre Gud!

Här går det i ett vill jag lova! Trots min lediga dag så har jag inte vart sysslolös i ens 20 minuter..
Skulle ju springa vårruset idag med syrran min och var as taggad men nu e det så att jag har fått fetaste träningsvärken (inflammation?) i lårmusklerna sedan 2 dagar tbx så kan knappt gå/ sätta mig på en stol utan att vilja grina, med andra ord: det blir till att promenera Vårruset för mig.. Sad but true.

Dagens hälso omelett:


Glad tjej!

På väg in till stan!


Coffee & smoothie

Bästa frukosten enligt mig är kaffe, smoothie och ägg!


Love them

Såå fina sommarklänningar för 799 på D.O


Inte samma sak

Att driva sitt egna företag är inte samma som att vara anställd vad gäller pension, försäkringar och skydd! Men fördelarna med friheten väger upp det.


Godmorgon

Ligger i sängen och drar mig.. Så härligt att kunna ligga och slöa på helgen och kolla på allas fyllebilder/ inlägg på Facebook haha!


Vill haa

Ååh vad jag vill ha dessa shortsen som jag såg på Zara för ca 2 veckor sedan. Undra om dom finns kvar?


Går i deck

Blev en låång jobbdag med fullt ös, trevliga kunder som bara den och roliga utmaningar! Nu ligger jag hemma i soffan och gottar mig med det bästa jag vet.

Imorgon vankas det löpning, ska sova tidigt (dvs snart) för jag är döööd.


Ready for work!


Hello

Är på väg till jobbet, har vart mycket jobb det senaste därav min torra blogg..

Men en frukost imorse med J gav mig bästa starten på dagen!


Feel better

Den där konstiga känslan i magen försvann mer eller mindre under dagen..

Cyklade till och från jobbet i solen, blev 1,6mil t/r och totalt 55min ca 340kcal det är ju jätte bra vardagsmotion! Blir samma imorgon igen!

Godnatt puss


Vet inte

Har en konstig ont-i-magen känsla.. Förstår inte varför.

Har en massa att fixa nu innan jobbet så bara att rycka upp sig & få lite gjort!


Sommar!?

Efter att ha solat på altanen så tog jag en powerWalk i shorts(!) och en tunn tröja. Gick i 36 minuter (4km 250kcal) blev en kort men såå härlig tur ute vid havet.


Valborg


Woopsie..

Skulle ju visa er gårdagens outfit bild men internet krånglade så jag gav upp och uppdaterade inget mer igår, illa! Återkommer med mer om kvällen snart!

Just nu så sitter jag i solen på altanen i 20 graders värme, strålande sol & dricker kaffe & smoothie.


RSS 2.0