brown eyes<3

Idag: vardagsklädsel. vit tröja, mocka väst från zara och svarta jeans med dragkedjor.




love jess

vinter är tillbaka

just nu är det -6,5 grader, svinkallt! inte konstigt att jag frös röven av mig när jag var ute förut. Jag och marcus gick till botaniska, åkte in till stan och tog en fika på vallgatan, funderade på bio men de var för sent så vi drog oss sedan hemmåt. Nu sitter jag och tinar upp mig och äter en varmmacka :)

imorgon ska jag till gymmet på förmiddagen och sedan slinga mika :)

Love jesss

28 December

helt slut efter att jobbat och gått upp 6, de e fan inte hälsosamt! fast plånboken gillart' ;)
Dagens look;
 







Love jess !

SEXY SHOE!

snygga skor från forever21, OCH billiga! ca 140kr..


Love jesss

finaly!"

äntligen fick jag tummen ur igår och beställde de bruna linserna jag så länge velat ha. Hoppas på att de kommer till mig imorgon!:)
Jag är egentligen redan nöjd med min ganska ljusgröna ögonfärg men har alltid varit svag för bruna ögon (a)..


Ja då sitter man för övrigt på jobbet igen, har varit uppe sedan 6 imorse vilket var för jävla segt kan jag lova!

Love jesss

yesterday





time to go to the gym! / Love jess

Bilder från julafton

Här kommer lite bilder från min julafton :)








love jess


stillat shoppingbegäret

Idag mötte jag som sagt anna och amanda i stan vid 12. Redan innan jag hunnit träffa dem på kungsgatan hade jag hunnit köpa mina skinnbyxor och en t-shirt, shoppingrundan utökades sedan med ett par svarta jeans och en snygg väst! Vi hann också med en fika på Fröken Olsson :)

Klockan 4 var det kalas som gällde här hemma då min mormor/morfar, kusin, farbror och hans fru kom :) Vi hade faktiskt jätte trevligt! massa goda(hysteriska) skratt och god mat. Jag och min kusin astrid spelade guitarr hero och sedan kom anna :) Vid 23-tiden stack jag och anna ut i kylan på en promenad på ca 40 minuter :)

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen, trött som jag är. Imorgon ska jag till mormor och fika och slinga henne och på eftermiddagen ska jag GYMMA! jag längtar såååå! eftersom det har varit mycket det senaste med skola, klippningar och sjukdom så har jag inte gymmat på 2-3 veckor :S :S ska bli skönt att börja lite smått!

Godnatt mina sköna! Imorgon visar jag mina snygga köp ;)

Love jesss

god morgon!

snön singlar sakta ner där ute och jag kan inte hjälpa att jag tycker snön är så mysig! Nu sitter jag och dricker lite grönt te och bara njuter av ledigheten. Jag är uppe för att jag ska in till stan med amanda annars hade jag förmodligen legat och snusat :D Jag känner mig ruskigt trött..inte konstigt med grannar som går ut och skottar hela uppfarten med en metallskyffel som raspar mot asfalten klockan 01.30 på natten..vad tänker man med !?
 
Min mysiga och stoora snögubbe mugg (:    french is fresh!

Får se vad jag hittar för kul i stan men ett par skinnbyxor måste jag i alla fall fixa! we will see ;)

Hugs & Kisses / Jess

lata dagar

Detta har varit en typisk lat-dag då vi inte fått mycket gjort här hemma, vilket vi inte heller haft för avsikt att få ;) Vi har myst i soffan mest hela dagen hela familjen och på eftermiddagen gick jag, linda och pappa ut på en promenad på 55 minuter i regnet/snön så jag fick användning av min nya varma fjällräven :) .

Nu sitter vi och kollar på Narnia, jag har sett den såå många gånger men den är så mysig :) dessvärre så är det ju reklampaus var 15e minut typ på tv4 så..

Kikade runt på nätet och fick se denna bikinin från H&Ms mars-kollektion. Hur gorgeous var inte den då? den vill jag ha!! knäppt att tänka bikini nu när det är snö och kallt, men man kan väl drömma ;)

Imorgon ska jag, amanda och kanske anna in till stan för lite julshopping, kanske mellandags-rea ? ;) Vi tar nog även en lunch/fika på det (:

Nu ska jag kila tillbaka till filmen! l

Love jess

wonderful night

Nu åkte nyss släkten här och jag kan lova att det har varit en underbar julafton. Ingen sitter hungrig, magen är så mätt såå! Nu är jag helt slut så jag orkar inte visa er en massa fina grejor och bilder o så men jag kan lova att jag är glad! :) har nämligen fått väldigt mycket fina grejor, bland annat denna <3 :


Nu är julen slut om 9 minter, goodnight! Love jess

christmas :)

Jag hoppas att alla har det mysigt nu med familj,släkt och vänner. Strax kommer släkten hit och vi har nu kollat på kalle. Magen börjar kurra för lite julbord, man har ju inte ätit ihjäl sig idag direkt.. men vi äter nog inte förns vid halv 6 för innan det blir det pepparkakor med brie och glögg!

Här slänger jag upp några bilder på lindas uppsättning som blev ruggigt fin och på mig själv denna afton :)

mitt söta lilla troll, en bra början haha

fast det blev skit snyggt!




Och såhär ser jag ut, mitt hår blev bra trots papelliottkaoset ;)


Jag har mina fina smycken på mig som jag fick av britta, älskar dom! Hon har gjort dom själv.

Nu en stor julpuss från mig till er!

Love / Jesss


GOD JUL!

God jul alla kära vänner & läsare, hoppas ni får en underbar jul och en massa fina klappar :)

Här hemma är julstöket i full gång, jag sitter med spolar i hela håret och ska nu ta och göra en uppsättning på Linda, you´ll se the result later ;)




just love the look (y)



Christmas kisses! / Jess

Ass like that

Eminen    haha

my new top <3

I just fell in love with this corall coloured top from VILA and i couldn´t resist it, that´s why it´s mine now! :)


ska ha den imorgon på julafton till en svart kjol, like this:


Love jesss

diverse julbilder

eftersom jag varit dålig på att uppdatera det senaste så tänkte jag bjuda på lite goa julbilder från de senaste dagarna, låter bilderna tala för sig själva. Men nu ikväll slog jag in paket och julrimmade :)

rådjur i trädgården, vardagen!












Night night / Jess

2010 is up next!

börjar redan bli lite sugen på nyår, inte själva grejjen att det är nyår, att man ska ha så jäävla kul, allt ska vara planerat och följa planerna utan mer att träffa mina underbara vänner, festa, äta god middag, kolla på fyrverkerier (i loove fyrverkerier, så får att impa på mig, köp en raket :D! ) och göra sig redigt snygg! När jag har svårt att sova på kvällen tänker jag ofta på massa kul saker, igår var det vad jag ska ta på mig på nyårsafton och jag har en grym plan ;) Fast vänta er ingen mjäkig, iskall klänning här inte utan råcoola saker. Nämligen dessa bland annat :D


tänker inte avslöja allt nu, då blir det ju inge kul men jag ska i alla fall ha min nya top som jag köpte härom dagen som ni stackare inte fått sett ännu :D


Love jessss

I LOVE CHANEL IMAN

Hon måste seriöst vara en av de vackraste kvinnorna på jorden, så sjukt fin!
synd bara att hon är lite för smal, med lite mer former hade hon vart fulländad!
men modellbranschen sätter sina spår..







Brown sugar ;) <3


Love jesss


JULBAK!

Nu ska jag och syrran baka julgodis, närmare bestämt marsipangrisar och mozartkulor, muuums! :O

julmusiken är på, granen tänd och snön ligger tätt där ute :D

Love jess

lika som bär?

Är det bara jag som tycker att det finns en stor likhet mellan tyra banks och rihanna på dessa bilderna..?


glest med updateringar..

har åkt på en riktig jävla förkylning, såå jobbigt! Sitter för övrigt på jobbet nu. Har jobbat sedan kl 7 imorse så lite småseg är jag allt, det blir ju inte bättre av att ögonen tårar sig, näsan rinner/kliar och att huvudet känns som en uppblåst ballong..Ska inte klaga i alla fall, vädret är kallt, snöigt och härligt och jag har jullov!

Love jesss.

vintern närmar sig och julen likaså..

åh vad glad jag känner mig när man kollar ut och det är alldeles vitt och gnistrande på marken och i gräset. Alla husen runt om har en massa juleljus som pryder husen och träden, några längre ner här har klätt in en hel julgran som en stor ljus topp, fint!

Idag är det avslutning och det ska bli riktigt skönt! antingen så tar vi tjejer en lunch efteråt eller så träffar jag anna och klipper/färgar henne & sedan drar och tränar, har inte hunnit det på senaste :(

Måste ju informera er om att gårdagen på stena line var super bra ! tog sjösjuketablett så jag mådde inte så illa blev desto mer trött och drogad..haha somnade typ 4 ggr på bussen påväg hem..

Nu hoppas jag att ni alla får en bra dag och en härlig start på det KALLA lovet ! :D


Vad har ni för planer idag för att fira in lovet ? :)


LOVE JESSSPESSS

julhandel på gång.

Jag ligger något efter vad gäller julklappar detta året känner jag, har liksom inte hunnit ta tag i det men måste skärpa mig så att inte mina nära och kära får lida :) Idag åkte jag, Linnéa och Sandra i alla fall in till stan efter en slapp skoldag och letade efter jul/nyårskläder till sandra och jag fick köpt en del julklappar faktiskt :)

På tal om nyårskläderna där så gick vi in på Zara först av allt och gissa om vi fick napp? ja! Hittade hur snygga saker som helst till gumman, blev så sugen på att shoppa till mig själv ju men nu måste jag hålla i pengarna till alla julklappar jag ska köpa :D

Här kommer några av de snygga saker som finns på Zara just nu:

Detta hårbandet är sjukt fint och kostar typ bara 60-70 kr :O ! måste ha..Det köpte för övrigt sandra också :)


Även detta hårband är jätte fint och ligger runt ynka 80 kr :)


supersöt rosett


Lila byxor, hallå behöver jag säga något mer? de är lila! <3   279:-


cool vardags chic tröja ! me like..


Svart nitskärp, stilrent och diskret!


Börjar det inte klia lite i shoppingfingrarna på er där ute? det gör det i alla fall på mig, och det var svårt att inte köpa massa fina saker idag när man gick runt och kollade i alla affärer.. snart så ;)

Love jesss

EN TRÖTT JESSICA

jag har varit galet trött idag, halvsomnat på lektionerna, slöat i soffan och sovit en timme efter middagen..inte kul.
Nu ska jag sova men detta var dagens smycke, superfint som jag fick av min älskling britta när hon varit i grekland i somras <3


love jess

idag har jag fått mycket gjort!

Jag tänkte sova ut men vaknade redan 9.30 så jag gick upp och tvättade, diskade och satte på kaffe. Vid halv 12 åkte jag och syrran några ärenden och direkt när vi kom hem satte vi igång med att färga hår, jag färgade hennes svart/lila (as frääänt!!) och hon hjälpte mig att göra slingor på mig själv hahah, blev bra! (Y)

Sedan satte jag mig och spinnade 13,5km och eftermiddagen har mest ägnats åt att städa/röja upp inför ikväll. Ska bli kul, NU ÄR DET LÖRDAAAG!

Det är dessutom snö nu, så himla mysigt! Sitter här och äter middag(men soppan e fööör varm så måste blåsa :( ) och lyssnar på julmusik.
Här kommer lite mysiga vinterbilder från imorse. :)




Bäst att sätta fart nu & peta i mig soppan innan folk kommer, måste hinna fixa mig också ju!

Love jesss

my fridag!

Efter en lång skoldag med klippning (klippte min första egna damfrisyr idag) så åkte jag hem och åt lite, var sjukt hungrig ! Sedan kom anna hit för Idol-mys och slingning av hennes hår som för övrigt blev jätte fräscht! :) en mysig kväll 

Dålig bild på min klippning, kortare fär bak & gradering.


& såhär såg jag ut idag, trivt jätte bra i min nya frisyr som jag dessutom igår slingade blondare :)


Anna den snyggingen och hennes slingade hår (:
  
Läs anna's och felicia's blogg på; www.gloomies.blogg.se ;)

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan runda av, är trött som vanligt på fredagar & imorgon blir en lååång och kul dag i hope :)

Love jessss.

god morgon på er !

Hoppas att ni sovit lika gott som jag :) Idag är det äntligen fredag pch det känns såå skönt! Dessutom ska det firas lite lucia idag i skolan om jag inte minns fel, mysigt.

Nu sitter jag och äter frukost, grönt té och en grov skinkmacka. NU SKA JAG KOLLA PÅ JULKALENDERN hahaha..måste ju se hur den är ;)

Måste bara uppdatera er smått om min gårdag på salongen, det var sista APU-dagen för detta året och det känns faktiskt trist :( men jag kommer allt dit och hälsar på, min blir dom inte  av med så lätt! ;) Det var en minst sagt hektisk dag igår. Jag var hos sjukgymnasten 9.30 sedan hade jag en kund som jag slingade, la bottenfärg på, la en toning och klippte. Eva slingade även mig =) tack! Sedan gick jag iväg och köpte färg och blekning. Min lunch blev med andra ord klockan 17.10 och frukosten åt jag redan 8.00..wellwell när jag kom hem vid 19.10 så stack jag och pappa ut och sprang direkt, skönt.

Nu måste jag allt tugga i mig min macka.. I eftermidag ska anna och felicia komma hit så ska jag slinga anna :)

Have a great day! Love jesss

Love this song.

Bon Iver & St. Vincent - Rosyln  bra låt som verkligen framkallar vemod och sorg..


Love J

catching up!

har varit dåligt med uppdateringar de senaste och inte minst på INTRESSANTA sådana..Men jag har haft föör mycket att göra, knappt hållt koll på att huvudet är upp och fötterna ner, och det är ju inte så bra..

Idag har jag varken tränat eller pluggat utan Jag har gjort slingor på mamma och kollat på desperate housewives från igår som jag inte hann se :) Sedan har jag pysslat på här hemma.

Nu sitter jag och äter äpple och dricker kvälls té. Imorgon ska jag till sjukgymnasten för att få ordning på min nacke och sedan är det dags för årets sista praktikdag, kommer ju bli lite sorgligt ! :'O
Sedan hoppas jag även på springning med pappa imorgon kväll :)

Love jess!


I´M SO HAPPY!

ni anar inte vad jag har här bredvid mig, som jag glömt att berätta !?!?
EN MONCLER JACKA!!! Den som jag tjatat om såå länge, nu är den miiin!
(sämst bilder, -jaa. men en tjyvkik! ;)  )






nu ska jag sova gott och drömma söta drömmar (i wish!..)

Love Jessss

hatar att plugga

detta har varit värsta dagen på länge! har suttut exakt hela dagen framför datorn och skrivit på arbetet som ska lämnas in på onsdag, och det har inte vart kul kan jag lova! enda rasterna var middagen och en choklad paus mitt i det hela (a)

Nu är jag i alla fall klar för ikväll, har lite kvar till imorgon men det ska jag nog hinna..Belönar mig själv med ett glas julmust med rosa sugrör och en grov macka med ost och gurka, mums!

Ska snart runda av men måste varva ner lite innan jag kan koppla bort hjärnan och bara SOVA!


Love jesss

söndagar borde gillas mer

Jag och amanda satt på cafét i 2 timmar och vi åt en massa gott. Det var kaffe, smoothie, 3 yoghurtar med frukt och müsli, frallor, ägg, cream cheese, sylt, brieost, muffins och massa annat gott. Var minst sagt mätt när vi gick :)

20 minuter senare när jag var hemma så satte jag igång och pluggade vilket jag faktiskt gjort mer eller mindre hela dagen, fast det har faktiskt varit helt okej(till skillnad från hur det brukar kännas!) fick lite plugg gjort och jag har dessutom hunnit ta en spring runda på eftermiddan med pappa. Sprang ca 1 mil :)

Sedan åt vi en god laxpaj och jag kollade på älskade Gossip Girl! Ni som följer det måste ändå hålla med om att chuck bara växer i alla våras ögon!? Han är så charmig, farlig, sexig och GULLIG MOT BLAIR! jag vill också ha en chuck! men sånna killar existerar inte i den riktiga världen dessvärre..
en snygg Chuck Bass (Ed westwick)


Nu ska jag nog snart ta och bädda ner mig och kolla på tv och bläddra i nya numret av Glamour (: klockan 22 hade jag tänkt att kolla på paradise hotel, har faktiskt inte kollat innan men det är ju ett himla liv som det där, och det verkar minst sagt underhållande . .

Love / Jesss


BREAKFAST TIME IN TOWN

Nu har jag fixat mig lite snabbt men magen kurrar, ska in och träffa amanda i stan halv 11 och så ska vi äta frukost buffé på Fröken Olsson:) mysigt eller hur?

hörs senare idag!

Love J

GRATTIS GUMMAN <3!

Idag är det inte vilken lördag som helst, det är brittas födelsedag, stumpan blir 17år ! :D
så för att fira henne ska tjejgänget gå ut och äta i linné och ikväll blir det fest i kullavik.
Detta kommer att bli en dunderdag och jag ville bara GRATTA HENNE ! <3
Love you sweety, have the best day ever!

Me & Her forever, it has always been and it will always be!


Som ni märker är jag även uppe med tuppen, blev ju en lugn hemmakväll igår så jag la mig ganska så tidigt. Nu sitter jag och dricker en kopp grönt te sedan ska jag till gymmet klockan 10 och träna, så sköönt! Ska nog springa en mil idag också, minst! :)

Love / Your jess

my dirty little secret


JA, ni ser rätt! jag har klippt av mitt långa hår och det känns underbart !

Efter en lång skoldag tog jag en sväng om torget för att fixa några ärenden.
Fick skjuts hem av mamma och då gav hon mig en present, så sööt! Jag fick en ny frisör sax !

bangade träning ikväll eftersom jag känner mig trött och lat, måste ta det lugnt lite också, ska änd  träna imorgon :) så ikväll blir det förmodligen mys med tacos, Ben & Jerrys och tv :)

Pusspuss love J

no more

Don´t come visit my mind,
I don´t want you here,
I don´t want you near,
there is no "us" anymore.

SPA-dag!

Denna dagen har varit så himla underbar! den började dock lite dåligt då jag försov mig i 3,5 timme (skulle upp 7.30 men vaknade av mig själv kl 11..)och jag skulle vara på salongen klockan 10!..dåligt där jessica..men jag rusade upp i panik, snodde på mig kläderna och 10 minuter senare rusade jag till bussen.

Eva hade ju planerat en julklapps-överraskning åt mig och Linda idag så när klockan var 2 ungefär så åkte vi iväg utan att vi hade någon som helst aning om vart. Vi stannade först i linné för att bli bjudna på en jätte god lunch på Da vinci, sedan satte vi oss i bilen och åkte vidare, ut mot hisingen. Jag och linda var såå spända och vi visste inte vart vi skulle men vi skulle ha med oss en solbikini som eva bett oss..

Vi stannade utanför Sankt jörgen Park resort och fattade, ahaa SPA!! vi blev övelyckliga och jag kan inte ens beskriva hur härligt och lyxigt det var..ni måste uppleva det själva! Spenderade i alla fall 5 timmar där med tropical showers, ångbastu, relax rum med öppen brasa, body scrub, face mask, pooler, utomhus bad och eva den godingen hade beställt SPA buffé åt oss klockan 4 som vi blev serverade i ett lounge rum med smoothie, ett stort fruktfat och choklad. Yummie!

orkar inte skriva mer nu men här kommer några bilder på SPA't och imorgon kommer jag att avslöja en liten hemlighet här i bloggen, eller aa ingen hemlighet men någonting som jag tills vidare håller hemligt i alla fall ;) missa inte det !!






Love / a relaxed jess (L)

Power Yoga

Nu har jag pluggat nog för ett tag så ska åka till gymmet med linda och träna Power yoga, 1 timmes avkoppling från arbetena men med träning!

Love Jess

blä blä blä

sitter här hemma och ska dra igång med plugget fast jag inte orkar, men ska inte klaga, är hemma låångt innan jag egentligen skulle..dags att sätta fart med andra ord!

behöver verkligen en massage för Jävlar vad spänd jag är och det blev mktmkt värre idag på hantverket! :(

buhu, synd om mig ja..dags att rycka upp sig!

Love J


vardags mys med lite extra lyx

Jag och linda åkte och tränade på gymmet strax efter 6. Sprang 1 mil och tränade triceps idag. Kändes så skönt efteråt och när jag fått i mig lite middag så la jag mig i badet med tända ljus och en väldoftande badkula (i form av en vit pingvin..)och bara slappnade av. I really deserve it! sedan gjorde jag mig en tallrik med melon och vit choklad, mums!




myspys! avslutade mitt lilla mini-spa med en Lermask choklad!! love it!


Love Jesss & goodnight!

i want them!

varför ska man vilja ha precis just det man inte kan få för tillfället? Har kollat på ett par skor från Nelly.com länge men inte fått tummen ur att beställa(det gick ju inte så bra sist..) och nu när jag kollade in dem och verkligen tänkte "dem ska jag ha!!" så ser jag att de är slut i min storlek, så j*vla typiskt! men får skylla mig själv..

de påminner ju faktiskt lite om dessa acne skorna lite..fast visst, en hel del skillnad är det väl, både utséende- & prismässigt!


sticker till gymmet nu och springer !!

Love j

UPDATE:

jag har fortfarande inte börjat med plugget..bad!
dessutom ringde de från SL och sa att bodycombaten idag är inställd, crap! får väl pallra mig dit senare och träna på egen hand idag också då.

förresten, någon som har en bra låt att tipsa om ? vilken som helst :)

Love J

yesterday's hairstyle


lovely tuesday!

Dagen blev rätt bra faktiskt, hittils. GIck i skolan mellan 8-12 bara, resten av lektionerna var/blev inställda (Y)
på vägen hem gick jag in på torget och provade lite jeans sedan köpte jag med mig fika från Espresso House, my favourite; frapino espresso och grov scones med cream cheese!

nu är jag mätt och go och ska sätta igång med att plugga SO till provet på fredag!

Love Your jesss

RSS 2.0