keep on fighting

matchen gick käpp rätt..vi spelade över lag inte alls bra :( trist. Men lägger de bakom oss nu och kör vidare tjejer!

Nu har jag duschat och ätit tacos :) ska bara ta o varva ner nu, borde plugga lite Samhäll också till provet på fredag men får se hur det blir med det..Imorgon hinner jag ju inget plugg, har praktik och träning direkt efter..men men.

Orkar inte skriva mer !..

Love J

stress stress

Kom hem från skolan för ca 30 min sedan, slutade tidigare än beräknat så orkade inte vara kvar i stan i 3 timmar. Tog istället en sväng om Hemköp och köpte med mig en Ceasar-sallads mix för att få lite mat i magen. Skyndade att slänga ihop den, koka ett ägg och steka Halloumi, Muums!

This turned out to be..


this, in 10 minutes =) ..


Today´s look;



Nu måst jag skynda mig att äta upp och springa till bussen för det är Match på G ! =)

Love Jesss

Brrr !

Härligt, termometern visar ännu kallare temperatur idag, +0,6 grader ? :S det är tydligen is på bilrutorna..
Skolan idag ser ut som följande:
08.30-12.30 Färg/stil
13.30-15.30 Kultur-/stilhistoria
Efter skolan åker jag in till stan och äter "middag" får se vad det blir, kanske en sallad på paprika för klockan 18.30 ska vi spela match i Lisebergshallen så jag hinner inte hem (:

Med andra ord blir det svårt att updatera idag, isåfall blir det ett snabbt inlägg vid halv 10 ikväll..
Love Jesss.

hahaha omg KAOS!

tro inte att jag e förvånad, för det är jag inte..men lite smått undrande blir man ju när man sparkar till någonting på golvet,böjer sig ner och plockar upp det och ser att det är en gammal, skrumpen,torkad kontaktlins HAHAH! Hur f*n lyckas man med det ? ofta jag inte märker om ena linsen e borta ? :S Jag saknar ingen nu iaf.. Kanske någon annan som saknar en lins sedan de varit här? haha ! xD



Japp, detta måste varit ointressantaste inlägget ever, men jag var tvungen! & britta, jag vet att du skrattar!haha

Nu: fixa mig till träningen.

Love Jess.

hair cut

Jag har länge diggat Alice Dellal´s coola frilla med rakad sida och grov utväxt. Ni kanske känner igen färgen från mitt ? :) Har märkt att fler hakar på trenden att raka ena sidan, kul och vågat tycker jag!! =)

glamorous!

I totaly love this make up, so hot! and natural. Not to mention her lovely green eyes! <3

velepanna!

Deckade i sängen i 1 timme, Zzz! heelt död..

Ska snaart börja plugga men fastnade på någon mobil-sida. Funderar på en Prada mobil nu ? jag är en riktig vele-panna, jag vet :P fortfarande en LG dock =) Svart Prata, de e stil! haha


Love j

lucky us !

Hade 2 lektioner idag, istället för 6 som stod på schemat, först ut var engelska B som vi bara ahde i 1 timme innan vi var tvugna att gå till vagnen för att åka till härlanda tjärn och leta maskar och annan skit :) Heelt ok med tanke på vädret som varit kallt men underbart idag! love sun!

Ovetande om att skoldagen var slut åkte vi tillbaka till skolan runt halv 12 och inte förns vid 1 då våran nästa lektion skulle börja märkte vi att läraren var på kurs, nästa lektion var inställd och gympan ställde vi själva in pga. det långa glappet där emellan ! :)

Slutade alltså vid 13.00 idag istället för 16.40, shit va najs säger jag bara!

funderar på att lägga mig och bara slappa ett tag, är sjukt trött :S! hade svårt att somna igår också trots att jag var sömnig! sedan måste jag faktiskt ta tag i lite trista saker,plugg :(

Ikväll är det träning som gäller mellan 20.00-22.00 :D

Love /Your Jess

VINTEER!!

å neej :( det är typ vinter nu..Ute är det ca +3 grader och kolsvart ! fan va deppigt! :( Mån får verkligen ingen lust att kliva ur sängen när det är såhär mörkt, känns ju som att man kliver upp strax efter man lagt sig ?

Aja, nog med mitt klagande nu. Bara att sätta fart, ska bara dricka upp mitt varma té och sedan ska jag göra mig iordning och packa ner lite träningskläder. Vi ska till Härlandatjärn idag på No;n(HAHA) och peta under stenar och leta efter äckliga småkryp i sjön.

wellwell, have a nice day !

Love J

(detta skulle publicerats imorsen men datorn la av, så here we go!)

jösses

jag kommer snart somna, är helt sluuut efter denna dagen och träningen. Go' träning idag, 2,5 timme, mycket löpning på slutet, 24 x 300 m intervaller. Dessutom blev det en liten jogg halva vägen hem för bussen var så seg.

När jag kom hem fick jag soppa och våfflor, LYYXX!! Nu har jag kollat på Svenska Hollywood fruar med familjen, skrattar åt dom alltså, men som sagt, det är underhållning !

Nu ska jag ta och öva lite engelska glosor som jag har tills imorrn (sista minuten som alltid) sedan ska jag nog ta och lägga mig. Hoppas på att sova bättre inatt än igår..Någon som vet om det var fullmåne eller också hade svårt att sova? läskigt sånt där..

Märkte just att jag rört till det lite med mina linsbehållare, 3 st olika behållare i ett och samma fack på väskan, och jag har ju bara ett par linser? hahah

     
Nya leggingsen från gina,
stickad tröja även den från gina


Nu ska jag ta tag i det övriga, Love jess.

segt

blev bara en lektion idag + ett prov. Sedan åkte jag till axess akuten för att kolla upp min nacke som gör ont sedan i torsdags. Fattade typ inte vad läkaren sa eftersom han bröt på danska(?)mer än att det var ngt "whiplash" liknande och att han skulle skriva ut muskelavslappnande medicin. men va..? ja vill fan inte ha medicin, jag vill veta vad det är som är fel istället! Det roliga är ju att han inte ens klarade av att skicka e-recept till apoteket för när jag kom dit och skulle hämta ut så hade ingenting kommit fram, och trots att de ringde och påminde från apoteket (för de hade glömt bort att skicka på axess) så kom det ändå inte, fail! med andra ord AXESS SUGER! fast det visste jag redan :)

Nu ska jag nog ta och vila en stund, e sjukt trött eftersom jag inte kunde somna igår kväll..suck!

Klockan halv 5 är det träning som gäller så nu, ladda !

Love jess

tea drinkin' and top model 12

Sitter och dricker grönt té och kollar på top model 12. Brukade följa det tidigare säsonger men har tappat lusten och intresset de senaste säsongerna, men har man tid att kolla så varför inte? det är underhållning :)

Efter att jag klippt victor så gick jag och gymmade i 1,5 timma. Det gick bra idag, sprang på bandet i 30 min och sedan körde jag axlar/bröst/armar och litelite ben.

Nyss satt jag och lekte med lite smink. Offret var min kära syster som ställde upp. :D

Make up and a lot of brushes !


2 olika sminkningar en sotig med kuld och en "candy"


Inget för den blyga! haha

På tal om smink och annat kul så har min syster bjudit mig på Make up kurs på make up store den 21 November. det ska bli så otroligt kul! Hur söt är inte hon liksom!? 3 timmars kurs och smink ingår :) Efter M.U.S besöket ska vi äta på restaurang och gå och kolla på "new moon" som har premiär den 20;e. <3 längtar redan.


Love jess

last night was great!

Hade jätte mysigt igår med mina gollerompor! Vi kollade på en film som hette " I now pronounce you chuck and larry" ganska rolig film om ni frågar mig, och jag brukar ändå bli uttråkad som faan under filmer haha. Kan nästan aldrig kolla på en hel film utan att vilja gå och göra någonting annat :P

Tack för kvällen igår! :) LOVE

söndag, riight ?

Harreguud, fick just hjärnsläpp och glömde vilken dag det var..var helt säker på att det var lördag men sedan blev jag osäker, men vad säger ni, det är väl söndag ? ;D

Planerna idag ser ut följande;

- Klippa victor (a)
- gymma
- middag med mormor & morfar

Sedan får vi väl se vad som händer. :)

på tal om ingenting så har jag sjuukt ont i min handled igen! jävla skit säger jag bara. Önskar att det bara gick att operera så att jag blev av med skiten, men eftersom det inte går i mitt fall får jag leva med detta :(

Love J.

lördaaag

har varit bagare en sväng här hemma med min syster då vi bestämmde oss för att baka sega choklad rutor med mandel, de är farligt goda! Vi ska snart äta middag här hemma (mammas hemmalagade fisksoppa och grillad baguette med ost) Som förrätt eller snarare aptitretare stekte vi halloumi (i loove it!)

Ikväll ska jag, anna,britta och victor kolla på film och mysa gärnet ! :)

Love J. 

Fuck the world!



The whole upper class can go kiss my ass
Keep bathing in pink champagne

I flip the bird
I flip the bird


gymkort!

Som sagt så fick jag ett gymkort idag, grymt :) tackartackar! Efter att jag och pappa gjort ett ärende i sisjön och hämtat ut mina linser på torget så åkte vi till sportlife och köpte kortet. Sedan gymmade jag och syrran i närmare 2 timmar. Nu sitter jag bara och degar, är lite små-slö.

Får se vad kvällen bjuder på, förhoppningsvis någonting kul. Vad ska ni själva göra?

Love J


good morning !

Nu har jag sovit ut ordentligt, sov i nästan 11 timmar tror jag. har även ätit en god frukost och kollat på IDOL från igår :)

Gissa vad jag ska göra nu ? jo jag ska åka och köpa mig ett gymkort på sportlife och träna :) göttt! tack m&p!!<3

Love jess.

fredagsmys

efter en lång kämpig vecka och en sen fredag i skolan finns det inget bättre än att äta en god mysig middag och ha en film/hemmakväll. Har just kollat på Ice Age 3, den var faktiskt ball ;D haha


sitter och kollar skor..eller närmare bestämt gummistövlar. Efterson det regnar ungefär 50% av året här i göteborg så kan man ju behöva ett par haha..Någon mer än jag som tröttnat lite på Hunterstövlarna som ALLA GÖTEBORGS TJEJER har!? Visst, de är fina men så jävla uttjatade..Tycker dock att de med en "mudd" längst upp, eller "foder" är rätt söta..men varför inte satsa på dessa istället, ganska basic men ändå lite fashion ;) jag gillar dom, kanske att jag investerar i lite bättre regnskydd för fossingarna nu till hösten i form av dessa Replay stövlarna för cirka 800:- :)


Nog från mig, visar nog leggingsen imorgon.

Love Jesss.

skööönt!!

nu har jag sprungit en tur med pappa, gick heelt ok för att inte ha sprungit på så länge, tror vi sprang sisådär en 6,5-7 km kanske, inte så fruktansvärt långt men.. :)

Sitter här nyduschat med en turban i håret, ska snart äta middag som linda lagat. Ost/skinkpaj blir det med bacon och fetaost i mums!


Love jjjjjjjj

en trött jessica!

Slutade som bekant halv 5 idag, var hemma runt 17.15 och jag är helt slut ! Skoldagen var ändå helt ok. Blev en god lunch på Paprika och lite shopping. mer om det senare..

Nu ska jag i alla fall ut och springa och jag lockade med pappa :) Får se hur långt det blir men vädret är underbart så det ska bli skönt (:

Dock har jag ont i nacken sedan igår på träningen efter en liten olycka och huvudvärk på det. Ska nog piggna till ute i friska luften ;D

Återkommer senare med roligare uppdatering!

Love jesss.

H&M shop online

hade beställt lite grejor från H&M som kom idag, dock inget som var speciellt bra..

beställde dessa balla svarta jeansen men de kunde inte komma förns 2 veckor efter min andra beställning så jag struntade i dem :/ ..299:-


Dessa kom hem däremot men var sådäär, vill hellre ha de svarta isf..399:-


TRODDE att jag beställde hem denna pälskragen som är slut i typ hela stan, men den var inte med i paketet :| Snopet! :(

Beställde även en stickad mössa med päls men den var också slut..fan va dåligt..

Aja, nu ska jag snart dra mig till sängs..träningen gick kasst! det var typ ingen träning alls, blev inte ens svettig eller trött.. :| Ska ta mig en springtur imorgon iaf, skönt!

På håltimmen imorrn ska jag in till stan och köpa mig en ny fransböjare för min gamla är så sliten att den nyper AV fransarna :O gissa om jag fick panik imorse när 5 fransar satt kvar på metallen!? haha

Sleep tight Love jessss.

tjena tjena !

Nu är jag hemmkommen från salongen, slutade vid halv 6 och fick skjuts av mamma hem. Har ätit en macka och banan och ska strax sticka iväg till handbollsträningen :) ska bli skönt att träna !

Min kund idag blev nöjd och det blev jätte fint. La en helfärg först och sedan drog jag slingor i hättan. Heelt ok att få övning och lön för det!

Nu måste jag lyfta på baken och byta om, för här ska tränas :D

Love Jesss.

morgon mys

sitter och dricker grönt té, äter macka och ägg med mammsen min, är riktigt utsövt tror jag, nästan sovit i 10 timmar :) den ni !

Börjar inte förns 10 på salongen, fast ska vara där lite innan då jag har kund kl 10 men jag har ingen brådska :)

Hope you´ll get a great day!

Love jess

sängdags!

är jätte trött så längtar verkligen efter att krypa ner i min nybäddade säng med rena lakan. Det finns nästan inget bättre än att lägga sig i en nybäddad säng med rena, doftande lakan som är sådär lite stela. gud så mysigt!

Min mysiga, nybäddade säng som jag strax ska krypa ner i :D

Love jesss.

face mask


Nyduschad, insmörjd med persika-mango body butter och med en lermask i ansiktet, snyggt!


(bjuder på bilden)

Nu till IDOL!

Love jessss.


bläää

Jag kan verkligen inte plugga! Ingen självdiciplin alls !.. Jag har kollat på tv, ätit glass och töntat mig framför datorn istället.. Låter bättre i mina öron i alla fall :)

Snart ska vi äta middag sedan tänker jag ta mig en dusch och ladda upp inför Idol med ansiktsmask, ben & jerrys och en hårinpackning.

Imorgon ska jag ha en kund på salongen som jag ska helfärga och sedan göra folieslingor på, ska bli kul!

Love Jessss.

slutade tidigaree :D

sista lektionen skulle varat mellan 13.30-15.30 men vi gick hem redan 13.50. Ska göra ett arbete i grupp men vi bestämde oss för att gå hem och "jobba" haha. Åkte till torget istället och mötte syrran, köpte med mig en ben & jerrys och nu sitter jag här och myser och lyssnar på musik (Howl)

Idag färgade vi ögonfransarna på varandra i skolan (skippade brynen denna gång) vi pratade även om ögonformer, hur du ska sminka för att ändra ögats form, trolla med skuggor och de 4 "grund stilarna" som är romantisk,sportig,klassisk och dramatisk. Fick lära oss en del om vad som är typiskt för dessa och hur man ska kunna avgöra en persons stil snabbt.

Idag var inte stil-humöret direkt på topp så för ovanlighetens skull gick jag till skolan i mjukisbyxor(!) hoodtröja, omsminkad och i en stram toffs. Schlappt !!


hahahha



Love J.

mörkt & blåsigt!

Riktigt ruggigt väder ute idag ! Börjar ljusna så smått nu men för 20 min sedan när jag gick upp var det desto mörkare. Blåser gör det också, blä! Idag går jag från 8.30-15.30, två långa lektioner.

Ska ta mig en dusch nu och sedan får jag nog skynda iväg till skolan.

puss puss på er / J.

i want a new phone, now!

Vill köpa ny mobil nu, inget stoppar mig egentligen, förutom mina egna krav.. Tänkte köpa LG ku990 som finns i butik i rosa, silver och svart. Dumt nog har jag sett den i LILA(!) men den verkar bara finnas i USA? eller jag har då aldrig sett någon återförsöljare här ha den.. Någon teknikintresserad vänlig typ som möjligtvis har koll på detta ?? Vill inte gå och köpa den rosa om nu den lila kommer ut snart, för den är ju egentligen ballast ;)


Help me ´!

Love J.

matlagning

Nu har jag och linda lagat middag, hemmagjorda köttbullar och potatismos. kan ju erkänn att jag behöver träna upp mina matlagnings-skills fast det blev gott och uppskattat :)

Är jätte trött och seg, ingen ork alls. Vet inte om jag håller på att bli sjuk, eller om det beror dels på att jag hållt igång väldigt intensivt de senaste. inte minst dessa senaste 9 dagarna då jag tränat i sträck, minst 1-2 pass/dagen. Blir tyvärr ingen träning idag för min del :( :( suger, men måste börja lyssna på min kropp!

Hatar detta gråa väder också, så värdelöst! varför måste hösten/vintern finnas? jag gillar't inte alls! :( Vill inte bo här i sverige under vinter-halvåret..kan man få flytta ett tag tro?

// J

scones gör alla piggare och friskare!

det är jag nästan säker på, därför bakade jag lite scones här hemma :) är ju super enkelt och tar bara 10 min i ugnen !


skön låt som jag tycker ni bör lyssna på är "Florence + the machine - howl"
lyssna och ge den en chans, växer för varje gång!


"Be careful of the curse that falls on young lovers
Starts so soft and sweet and turns them to hunters"



Love Jess.

3 timmar.. !?

Börjar undra hur det står till med fröken jessica, jag gick och lade mig klockan 11 och vaknade nu, klockan 2 ! eller jag vaknade en gång däremellan, vid halv 1, gick upp för att göra ngt..(kommer inte ihåg vad :S ) och var helt yr ! totalt.

Nu ska jag försöka göra lite nytta,,får hoppas det funkar fint :)

Pussss

:(

Är hemma nu, gick hem efter 1;a lektionen.. Mår inte så bra, vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är som spökar. har i alla fall ätit lite och ska lägga mig och vila nu så hoppas jag på att vakna upp PIGG sedan,  för jag har träning ikväll :)


Love J.

trötter !

Harregud, är heelt slut nu efter 2 timmar gym idag + 1,5 timme handboll. Matchen vann vi med 1 ynka mål men det var en riktig KAOS match! Domarna trodde det var minihandboll de dömde och domsluten var minst sagt tvivelaktiga! Några ecempel är att de i början av matchen bad alla i de båda lagen att "stoppa in tröjorna", något man slutade bry sig om för cirka 5 år sedan eller när en tjej i laget frågade varför hon blev avblåst på linjen hela tiden och domaren svarar "ehh..jag kan inte riktigt säga, jag ska kolla lite noggrannare"..Låter ju helt absurt bara att skriva detta..

Nu har jag i alla fall ätit en god middag och ska föna mitt hår torrt, fixa till mina naglar och sedan lägga mig och läsa lite. Måste läsa ut en halv bok tills imorgon så det är bara att kämpa på. Kroppen är mör och jag är jätte trött, godnatt !

Love jesss.

söndags planer

Satte klockan på 10.30 imorsen, kokade 2 ägg, drack en kopp té och sedan stack jag iväg till gymmet vid 11.45. Körde i 2 timmar och hade lite "PT" idag, lyyx :D haha..

Nu ska jag bara vila upp mig inför matchen ikväll, första seriematchen och e taggaaad :D Kollar just nu på idol och äter tacopaj :) Lyssnar även på denna sköna låt;
Crowded House - don´t dream it´s over (lyssna på refr.)
 

Hey now, hey now
Dont dream its over
Hey now, hey now
When the world comes in
They come, they come
To build a wall between us
We know they wont win


Bye bye, Love j.



saturday night

Jag och sandra blev kvar i stan till strax efter 6, tog oss en tur på stan och en låång fika på EH. Scones och frappe är absolut en favorit. :) Fick även köpt en slappis-tröja från Weekday som passar perfekt till träning eller mysiga vardagar.

Nu har även jag och mina kära syster lagat middag för 2, vi år lax, potatis och hollandaisesås, smakade bra det med!

Dagens;



Snygga halsdukar på Foji.


Sandra (L)


favvo




"new" tröjan

Nu drar jag in till stan och möter upp mina älsklingar !! (L)

Love jesss.

uptown girl

Är på väg till stan nu, håller på att fixar till mig lite efter gym & dusch. Körde bara gym idag, 1,5 timme och det kändes lagom. Ska möta upp sandra för lite shopping och en fika. Ska bli riktigt mysigt, och vädret är underbart så jag tror vi sätter oss på någon ute-servering och njuter :)

hinner tyvärr inte ladda upp dagens men kommer med den senare ! :)

Love jess.

morgonpigg..?

Jag satte klockan på 10.30 igår, tänkte att "då får jag fatkiskt gå upp", fast ändå sova ut lite. Gissa när jag vaknade?..09.03..låg bara och stirrade upp i taket sedan gick jag upp.

Har nu hunnit äta frukost, klippa mamma, slinga mamma, slinga linda och ska strax byta om för att dra till gymmet. :)

Vad har ni på planeringen idag gott folk?

Love J.

good night babe´s

Anna gick nyss och jag är på väg att lägga mig,vi hade en jätte mysig kväll med prat,skratt, GLASS och twilight. Imorgon ser planen ut såhär: 1. Gymmet! 2. färga/slinga mamma 3. ev fika med sandra :) sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Sov gott alla nattugglor, alltså ni som inte redan sover. nu är jag tröttt efter en lång vecka och en låång dag :)

Love Jess.

Friday

Lunch på Jensens :)

Sandra och linnéa <3


Jag & sandra =)'


Moi !

Blev även liite lite shopping på stan idag, en ryss-mössa från H&M, fixar bild på den lurvbollen senare :)

Nu ligger jag och ana-banana och kollar på twilight och har just proppat i oss EN HEL DEL Ben & Jerry´s <3 Love it! Faast det tycker jag man är värd efter 2 timmars gym :D


Phish food & Half baked :)

Love J.

I have you to thank!

Sitter och lyssnar på denna och dricker té, är lite trött idag.. haha


love jess.

fejk-strejk

vet inte vad rukbriken kom från, men är så trött på allt och alla för tillfället! Speciellt alla falska och jobbiga människor, som det visst finns gott om..

Träningen gick SÄMST! Jag var inte närvarande alls, vet inte vad som hände men kunde inte fokusera för 5 öre, dessutom fick jag en boll fel på tummen igen och min tejpning hjälpte inte alls, det gjorde ont! Får se hur det går med klippningen imorrn..

Ska in till stan imorrn på håltimman och eventuellt shoppa lite smått o gott..Direkt efter plugget drar jag till gymmet! Någon som ska träna imorrn ? MRL ?

Love jesss.

"Medicate the kids", read the text!!


Tell 'em, "Say no to drugs"
"Substances make you dumb"
Then you say, "give 'em some"
Are you the victim
Of this experience
Child experiment
Teacher's predicament?
You're in THE SYSTEM

And if you don't walk the line
You can walk the plank
Your older brother
Wants to control your mind
You're more useful blank

Medicate the kids
Feathers turn to quills
Pump 'em full of training fluids
Powders and pills
There's nothing you can't flush out
And nothing you can't kill

Why don't you just back off of us
Before we go crazy?
I'm gonna tell you,
"No way,
This ain't fair play,
Just don't medicate me"

Tell 'em, "Say no to drugs"
"Substances make you dumb"
Unless you get 'em from
Someone who loves you
One who knows best for you
Paid for those tests for you
Knows how to get you through
When it's above you
And you can't get on top
Cause it's high to climb,
You hear them saying,
"Don't make me call the cops"
Every other time

Medicate the kids
Feathers turn to quills
Pump 'em full of training fluids
Powders and pills
There's nothing you can't flush out
And nothing you can't kill

Why don't you just back off of us
Before we go crazy?
I'm gonna tell you,
"No way,
This ain't fair play,
Just don't medicate me"

And there's a long line
Flowing from prescription aisles
Filed through legal means
So we can alter the child
For his protection
Tie him to extension cords,
This is the age of discipline

Why don't you just back off of us
Before we go crazy?
Why don't you just back off of us
Before we go crazy?
Why don't you just back off of us
Before we go crazy?
Why don't you just back off of us
Before we go crazy?


men hallå.. ?

Satt just och läste på framsidan av GP och möts av rubriken "Unga kriminella sänds utomlands" i artikeln står det att kommunen vill göra en satsning värd 1,5 miljoner som går ut på att unga kriminella ska skickas utomlands till Nicaragua i ett år, bo i polisfamiljer och jobba där Ideellt. De ska under sitt år där blogga och filmas så att de kontrolleras att de sköter sig och att de gör framsteg. Förhoppningen från Politikernas sida är att dessa ungdomar ska komma tillbaka som "skötsamma samhällsmedborgare".

Själv tycker jag detta låter galet ! helt konstigt..vilken särbehandling alltså, varför skulla unga som kommit på fel spår må bättre av att tvingas till andra sidan jorden, bo med okända människor och dessutom behöva dokumentara det de gör? jaja, har inte läst hela artikeln, det kan du göra på; http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=517849

Vad tycker ni om detta ?

Nu ska jag göra mig iordning för praktiken, börjar 10.30 idag :) Ikväll är det träning som gäller, 1,5 timme .

Love jesss.

Håll inte tillbaka !

Jag tycker det är så otroligt viktigt att visa och berätta för de man älskar att de betyder en massa för en. Vi människor är så dåliga på det och det är synd. Jag tycker inte att folk borde hålla igen så som man gör, jag gör det själv. Men varför inte bara visa sina känslor? Visa din kärlek, omtanke och uppskattning. Vi har en tendens att börja uppskatta det vi inte längre har, alltså ta saker förgivet och sedan sakna det när det är borta.

2 exempel som jag själv tycker är ganska löjliga egentligen är michael jacksons död och även det aktuella dödsfaller Patrick swayne. Visst, de var uppskattade under sin livstid men inte förns efter deras död kan folk visa sin uppskattning! Tycker det är så sjukt att man efter någons död ska börja tänka till, varför inte tidigare?

Vi är helt enkelt för rädda för att förlora och väljer därför att inte riskera något. Visst, man kan förlora, det gör vi alla i livet, flera gånger, men den som vågar satsa mer vinner mer. Ångra aldrig någonting du gjort, ångra bara det du aldrig gjorde..

Livet är alldeles för kort för att hålla tillbaka och gå miste om kärlek & vänskap, Våga visa din uppskattning och ge dina nära en komplimang lite oftare! det ska i alla fall jag försöka göra.

Favorit låten "loving you" med Pauline passar bra här :) lyssna

LOVE your Jess.

im hoome!

Slutade 30 min tidigare idag så jag åkte hem nu innan träningen. Ska byta om nu och strax dra men uppdaterar så fort jag kommer hem :)´




Love j

godmorgon godmorgon !

då har man varit uppe i 45 min redan..och klockan är bara 07.05 blä. Har gjort mig frukost, té och lockat mitt hår. haha, hur fåfängt låter inte det ? Men jag tröttnar helt enkelt på att bara låta håret hänga och slänga som det är så nu tänkte jag fixa ett sjysst svall :D

Har börjat åka bussen in till stan oftare och byta där istället för vid torget, mycket trevligare för då får man se stan redan på morgonen (fast tyvärr med stängda affärer :( buhuu)Lång dag i skolan idag, eller aa långa lektioner så det är bara att stå ut. Fast å andra sidan så är det ju ganska så roliga lektioner, nämligen färg/ stil och kultur- /stilhistoria :)

här slänger jag upp några pics på mig idag :)

Locka hela håret med locktång, blir docklockar som inte är såå roliga..


kamma ut dem utan att ha sprayat, woila ! romantic soft curls..

Dagens;


Love J

I love training

Skolan gick bra idag, lång seg dag med hela 6 lektioner men jag överlevde, dessutom fick vi gå efter typ 10 minuter av gymnastiklektionen så det var gött. Åkte till gymmet och tränade och sedan skyndade jag till A-lagsmatchen i heidhallen. Tyvärr förlorade Heid med 2 bollar mot kärra, så surt ! :(

Nu har jag gjort lite mer nytta som att tvätta en maskin tvätt (mina träningskläder sååklart), ätit och duschat. Känner att mina inlägg  blir allt mer och mer iontressanta ! Vet inte riktigt varför det blir så men antar att jag glömmer bort vad jag egentligen tänkt skriva om i denna bloggen från början under dessa hektiska dagar..Fast ska skärpa mig! fler roliga inlägg ska komma :)

Nu ska jag ta och torka mitt hår som är dyblött och droppar ner för ryggen..brr..

Love Jesss.

tjaa !

här kommer en snabb uppdatering från svenska lektionen. Ska börja skriva ett CV nu, de e ju svårt :S aja får la pyssla på här så att jag får något gjort. Om 40 min börjar gymnastiken men idag ska vi bara ha teori. Är trötttt :( Behöver kaffe ! Direkt efter gympan åker jag till gymmet, Ciao!

Love Jesss

Brrrr !

Men usch, vaknade av klockan 06,00. gick faktiskt upp mer eller mindre direkt men det är MÖRKT och KALLT! inte bara ute utan även här inne är det kallt, får snart börja elda! Ute är det bara 7grader :O!

Sitter och dricker grönt té (som ni alla nu vet..haha) och kollar lite på nyheterna, ska strax gå och packa ner träningskläder tills ikväll. Kommer nog inte hem förns vid 9 ikväll så innan dess lär det inte bli någon mer uppdatering, men håll utkik, det kommer en ;)


Love Your Jess. <3

We all love H&M!

Dessa 2 lurvbollar ska ja definitivt springa och köpa så fort jag kan!


mössan kostar endast 99:- och kragen 129:- vilka KAAP :O !

vad säger ni girls? 

Love jesss.

GRATTIS LINNÈA!

Tänkte passa på att gratta min kära vän Linnéa Ivarsson här i bloggen! Idag är hennes dag och hon fyller 17 år :D så ett stort grattis till henne från oss alla! Du är underbar gumman (: <3


fick rota fram en gammal bild på Linnéa och mig på isen, minnen :D

love jess

Loving you!

Baby, i´ve been loving you
Baby, i´m in love with you
never felt this way
Think about you all the time
take me, take me in your arms
tell me that you love me too
cause i can´t imagine life without you..

Love / J<3

godkväll alla glada!

har just mumsat på mammas hemmabakade äppelpaj med vanilj sås. Behövdes liksom efter träningen och den nyttiga middagen bestående av kålpudding, potatis och brunsås.  Träningen i 2,5 timme gick bra, var riktigt trött efter fysen på slutet, i love it!

Skolan gick ganska så segt, jag var så trött att jag höll på att somna den sista lektionen, fy för sånt :P
Denna veckan är en intensiv träningsvecka då jag väljer att träna varje dag,minst ett pass. schemat ser ut såhär:
i söndags: bodypump + gym
Idag: handboll+fys 2,5 timme
tisdag: gym + bodybalance
Onsdag: gym + bodypump
torsdag: handboll 1,5 timme
fredag: ev lite gym + MRL pass
lördag/söndag består förmodligen av 1-2 pass om dagen där också. :) 

Imorgon börjar jag 8.00 ååh så tidigt :( slutar därtill klockan 16.40 så jag åker nog direkt till gymmet imorgon, sedan direkt upp till HeidHallen för att kolla på a-lags matchen damerna Heid-kärra :)

här kommer några glada bilder från ett par helger sedan!
   
 
Love Jessss.

godmorgon homies !

harreguud va svårt jag hade att komma upp när klockan ringde 06.20, snoozade till halv 7, sedan tror jag fan att jag somnade om igen, fast då kom pappa in...Somnade ganska sent igår, runt 12 så det är inte konstigt att jag är helt trött.

Börjar 8.05 idag tror jag och går till 3, sedan är det stressigt att hinna till handbollen. Träning idag 16.30-19.00 :) hade tänkt träna s-core efter det men jag tror tyvär inte jag hinner, dessutom har jag ju fått 2,5 timmes träning iaf :)

Idag känns det råkallt tycker jag, sitter och fryser med min stora kopp té som värmer händerna. Får ta på mig en massa varma och mysiga kläder idag :)

Hoppas ni alla får en bra dag, för det tänker jag (:

Love J.


säääämst hahah

Jag har inte plugga denna helgen heller..får väl sitta imorgon kväll efter träningen vid 8 och försöka lära mig de 25 engelska glosorna (som jag inte ens har översättningen till) och svara på Samhällsfrågorna..men får fan skylla mig själv ! :P

Sitter istället och laddar in nya bra låtar i min Ipod.
Gillar denna låten från Pauline, "loving you" ;


Ska nog försöka lägga mig om någon timme,det är ju trots allt en dag imorgon också och jag e helt slut:)
Love Jess

sunday´s a good day.

Söndagar är faktiskt rätt sköna dagar, ahar alltid tidigare ogillat söndagar då jag tycker att de e sega och deppiga, men å andra sidan är det faktiskt lugna dagar där man kan göra det man vill, härligt! Idag har jag haft fullt upp, från klockan 12.30 till nu..Åkte till mormor runt halv 1 och klippte henne och tog en fika med henne och morfar, sedan runt kvart över 2 tog jag bussen till torget och mötte amanda. Vi gick till sportlife för att träna bodypump i en timme men innan det crosstrainade vi i 20 min som uppvärmning och efter passet gymmade vi lite.

Efter 2 timmar träning skjutsade hon mig tillbaks till torget på cykeln och så gick vi upp till kulturhuset och kollade på matchen Bk Heid- Tyresö i B-finalen i GBG cup, tyvärr förlorade vi, men bra spelat tjejer!

Efter matchen gick jag till Ica smycke och mötte linda som även hade med sig lille alvin (jonssons hund som vi passat idag) så vi tog oss en promenad tillbaka hem med honom..

Nu tänkte jag gå in och duscha och sedan blir det middag, lövbiff och potatis kroketter/pommes. Är sååå hungrig ! :(

Love Jessss.

film daxxx

Nu har vi landat hemma hos britta med godis, popcorn och film. Vet inte ens vilken film vi hyrde..någon komedi av nått slag, den har visst redan börjat så dags att engagera sig lite (ni som känner mig vet att jag har svårt att koncentrera mig när det kommer till filmer..) haha.

Vi tog i alla fall en mysig fika på café Vanilj i vasa och sedan gick vi till 4-gott i linné. Imorgon ska jag och amanda träna bodypump och lite gym :)



Byeee/jess

Yees!

Vi vann matchen mot Kärra ! gött tjejer! Jag skulle träffa anna på torget för att se matchen men träffade även jonna, sandra och julia :)

Nu har jag nyss ätit och anna är hemma hos mig. Vi ska dra oss in till stan om en stund! Fast vill ju se våran andra match mot önnered klockan 8 :(

well well, today´s look ;


Pink Nails is the  s h i t !


Love and kisses / Jess.

sorry !

förlåt för den dåliga uppdateringen! har helt enkelt haft annat i tankarna och inte haft så jätte mycket att skriva om. Förmiddagen har jag ägnat åt att slinga Mika´s hår, hon blev supersnygg! (som om hon inte var det innan..) men aja, sedan har jag målat mina naglar shock-rosa! :o coolt.

Mika, snygg som vanligt men extra snygg är hon i håret nu ;)


Nu ska jag snabba mig att byta om (har mjukisbyxor..) för jag ska kolla på våran match i gbg cup. 17.20 i kulturhuset, kom dit och ehjja vettja ;)

Ikväll ska jag till stan och fika och eventuellt spela biljard (?)..kan inte ens hålla i den där stången..haha. Aja blir nog en mysig kväll med britta,victor, anna och oscar, med flera! får helt enkelt se vad som händer :)

Love Jessss.

You won´t even get next to me.


lätt skön!

Love J.

FREDAGS MYS!

Bakade pizza förut, är faktiskt stolt att det gick så smidigt som det gjorde och att den blev GOD! Familjen som kom hem relativt sent fick nybakad pizza och det blev fredagsmys. Nu är jag så mätt att jag knappt orkar gå :D

"You want a piece of me" haha..

Love Jesssss.


Friday´s up!

Kom hem från skolan för ca. 40 min sedan, sjukt segt en fredag! Sista lektionen har vi hantverk och den lektionen är 4,5 timme, snacka om att vi är trötta! Klippte en massa idag, det var iof kul :)

På håltimmen åkte vi tjejer in till stan och fikade på Espresso House, jag köpte även mina hörlurar :) De är bruna, men ser mer gråa ut på bilden..


Me today; (lägg märke till hårfärgen :)  )

Jeans; Nolita
Lila huvtröja; Juicy couture
Linne m. volang; H&M
Pälsväst; VILA

Nu ska jag börja göra en pizzadeg..ingen aning hur man gör men ska kolla på ngt recept och FÖRSÖKA följa det, (är sämst på att följa recept haha) Wish me luck  ;) Återkommer med hur pizzan blir.. :P

Love J.

hellluuuue

Nu sitter jag här och degar och lyssnar på FRÄÄSCH musik! (bra musik med andra ord..) Träningen gick skit dåligt, ååh så frustrerande! jaja, bara o ta nya tag.

Imorgon ska jag in till stan på håltimman och köpa nya lurar, blir Oboe Chocolate/gold! naajs, Håller på att fixar ny musik till Ipoden nu också, så det ska bli DISCO i mina öron varje daaag :D coolt va..

har verkligen ingen lust att gå och lägga mig, känner mig jätte pigg och klockan börjar närma sig halv 11, inte så farligt kasnke men ska man upp runt halv 7 så börjar det bli dags. Men känner jag mig själv så ligger jag inte förns halv 12 ändå :D

Nog för mig, pusspusspuss

Love J

Lovely day i must say!

Blev en väldigt annorlunda och rolig dag idag på slaongen, ganska slapp och den gick jätte snabbt! Började strax efter 10, hjälpe Eva att färga en kund (3 olika nyanser!) blev skit fräckt! När klockan blev 12 så gick vi upp till Da Vinci i Linné och åt en jätte god lunch! Blev pasta med oxfilé, kantarell,chili,grädde och tomat för min del.

Efter lunchen åkte vi till majorna för att..giss vad?..jo -kolla på hundvalpar! Det var en kull med 4 valpar och de var så sjukt söta att jag bara ville ta med mig en hem! (lägger upp en bild på dem senare) Efter hundbesöket åkte vi ner och ställde bilen vid sjömagasinet, gick och köpte oss en glass och satt på bryggorna i solen och hade det Underbart! Sedan var det back to work, jag färgade en tjejs hår och sedan färgade Linda botten på mig, tack! 

Check it out (ger er en "preview" bättre bild kommer senare);

Ännu mörkare i botten, i loove it!


Linda, Jag och Eva på Da Vinci =)


at the harbour;


Nu ska jag snart göra mig iordning för träning, gött! :)

Love jesss.


Salongen idag!

God morgon mina vänner! Nu sitter jag och mamma coh äter äggfrukost och dricker grönt té. :) Solen skiner ute och jag känner på mig att detta kommer att bli en bra dag. Börjar runt 10.15 sedan ska jag, Eva och Linda gå till Da vinci i Linné och luncha. mysigt. Efter praktiken så ska jag träna, längtar eftersom jag inte tränat handboll på 1 vecka ! :O

Ni får ha en underbar dag, uppdaterar i eftermiddag/ ikväll igen :)

Love jessica.

GRATTIS GUMMAN!

Idag fyller fina amina 17 år så jag tycker att ni alla ska gratta henne här genom att skriva en kommentar!! Grattis gumman <3


Love jess.

Obsessed

Mariah Carey - obsessed, lyssna ett par ggr och den är Bra !

inte min favorit för övrigt men skön låt!

Love jess.

blood, i love blood

Missuppfatta inte rubriken, -nej jag är inte emo :P Det jag syftar på är nagellack i en djup blodröd nyans, hur snyggt som helst! lyxig färg.


Love jeeessssss!

Cutie pie

Hur söt är inte denna pälsmössa från Monki då? Lite små rolig fast söt..Kostar endast 180 kronor och finns i vit/svart. Nästa köp maybe? ;)


Love jess.

Espresso House med amanda


Scones med creamcheese /sylt och kaffe. Love it!


Love jessss.

Oh happy day!

Skoldagen gick smärtfritt, hade bara 2 lektioner (fast de var 4 respektive 2 timmar men aja) Sista lektionen var vi på Röhsska muséet och kollade på kläder från Coco Chanel och Vivienne Westwoods brudklänning (en konstig grön skapelse om jag får säga det själv..) Det var även hon som designade brudklänningen som Sarah Jessica Parker bär i SATC- filmen!

Efter besöket och den guidade turen på Röhsska så åkte jag ner till Espresso House vid biopalatset och fikade med Amanda. jätte mysigt att tjöta av sig lite, och glo på "brunlocken", haha. Såg även ena halvan av designer duon "simon & thomas" dock kom jag och amanda inte fram till vem som var vem så vi säger såhär; han som bryter på amerikanska var det haha.

Efter fikan kollade vi snabbt på Monki och Hollywood sedan åkte jag till frölunda torg och blev upphämtad av mamma för en tur till Media Markt. Kanske blir en ny mobil snart!
 
Funderar på denna rosa, lite fjollig färg men snygg ändå. Eller den svarta. Fast drömmen hade definitivt varit den LILA! som jag inte tror kommit till sverige ännu..fan vad snygg!!

Här kommer dagens;


Älskade Vogue-tröjan från Black Book www.Bbook.se (skit snygga t-shirts!)

Love Jess.


sängdags

Nu måste jag ta och lägga mig! Ska upp 06.15 imorgon och jag känner mig själv allt för väl för att tro att jag ska komma upp utan problem imorgon..

Skola mellan 8.30-15.30(tror ja..?) och sedan åker jag ner till kungsportsplatsen för att möta upp amanda och ta en fika, kanske blir café vallgatan imorrn, får se :)

Sov gott mina älskade vänner, Love jess.

MGMT + ben n' jerrys !

Bäst just nu;

MGMT - electric feel (justice remix)

Och självklart min ben n' jerrys "New york super fudge chunk" som jag ska smaska på sedan till pluggandet, efter att jag duschat!

Love / Your JESS

slappis-dag

Man har en del slappis-dagar när man inte orkar hålla på och fixa eller bry sig om kläder/utséende, idag var en av dem. Gjorde mig klar på 15 min imorse så bättre än såhär blev det inte;

Ny halsduk från H&M roströd med 2 bollar,
Stickad tröja från monki
dunväst i gräddvitt från Everest

Nu åker jag till MediaMarkt i 421 Have a nice day!

Love J.

jag vill ju tränaa!

Skit också att halsen ska jävlas, har mått sådär idag också, alltså inte läge för träning. Satsar på vila nu dessa 2 dagar för att sedan kunna träna på torsdag igen! Funderar även på att skaffa ett gymkort. Har länge funderat på det och behöver det verkligen, men får se hur jag känner..kanske blir senare detdär.

Om en stund är det middagsdags och sedan ska jag till MediaMarkt i 421 en sväng :) Imorgon är det skolfoto också, blä! det är ju så drygt :P man har liksom hållt på med den skiten i typ 10 år redan, fan låt oss va :D

Love Jess.

VARFÖR VILL MAN HA DET MAN INTE KAN FÅ??

Nu har jag kommit hem från skolan och även hunnit med en snabb sväng på stan. Kollade på lurar och jag hittade ett par som föll mig i smaken. De från WeSC Oboe fast i chocolate brown/gold . as fräscha!
Den bruna färgen är intensivare än på bilden!

Fast samtidigt kan jag inte riktigt släppa de lila..självklart är de slutsålda i stort sett överallt på nätet och vet ingen affär som har dem..Man vill alltid ha det man inte kan få. Någon som vet vart jag kan hitta dem?

Love jesss.

GRATTIS AGNES! (L)

Tisdag den 8;e september = Agnes kjellberjg födelsedag. 17 år idag babe :D Du är en så söt tjej, alltid glad och skrattar! lämna en grattis hälsning åt henne här så blir hon allt glad ;) GRATTIS AGNES! <3
 

kvällsmys

usch, känner mig nästan lite febrig, fast tror inte jag har feber. Har frusit till- & från hela dagen. Vill inte bli dålig nu..
Kvällen har jag mest ägnat åt mys framför tv;n med mamma/pappa, Té och skorpor. Har 3 "läxor"(fan va dagis-aktigt det ska låta då?) som ska vara klara imorgon, inte orkat ta tag i dem..menmen.
Imorgon går vi från 8.00-16.30, vilken jävla mördardag! hatar tisdagarna ! galet många lektioner..
Efter skolan ska jag nog i alla fall(om jag orkar) åka in till stan och kolla på hörlurar, behöver nya nu! Mina Ipodlurar e trasiga och FULA. Blir nog antingen ett par bruna/guldiga Skullcandy´s eller ett par svart/guldiga WeSC. (sofias var sjuukt snygga!)

skullcandy TI brown/gold



WeSC Oboe black/gold


fast jag har ju en förkärlek för lila, så dessa är ju redigt coola!
WeSC Oboe Stretch Armstrong


HJÄLP MIG VÄLJA DÅÅ!? NuNuNu

No Love / jess.

åh helvete

Har inte alls mått bra idag, halsen skaver och mitt huvud känns som en tegelsten..Kämpade mig i alla fall genom skoldagen, hämtade mina linser direkt efter skolan och sedan 20 min senare åkte jag till träningen en stund. Suuger verkligen att inte kunna träna ! men ska piggna på mig så att jag kan träna igen snart (:

Love your jess.

åh nej!

Har sovit jätte dåligt inatt, vaknat och somnat precis heela tiden och mår inte bra. Har ont i halsen och huvudet. Gick upp för 10 min sedan och ska gå till bussen om 20 min. Orkar inte göra så mycket, blir lite snabbfix idag.. fy, jag orkar bara inte någonting just nu :( jessica e ledsen..

/ er jess.


jag är såå dålig !..

..På att göra det jag ska, i detta fall plugga (som oftast är fallet..) Jag gör allt annat än just pluggar bara för det känns så trist, har inte ens speciellt jobbiga saker att göra men jag orkar bara inte..Fast det är väl iof väldigt praktiskt för istället för att plugga har jag:

- lagat 2 av mina fd. favvo-jeans som gått sönder och bara blivit liggandes i nästan 1 år..
- plockat undan på mitt rum
- börjat laga mat
- målat fransk manikyr på linda
- plattat mitt hår !

Visst låter det som bra byten istället för att plugga :D ?

Fransk manikyr, nagellack från Depende.


Mina jeans, -som nya!

                                                                                  Miss Sixty!

Straight perfection
 
Färgen tilltalar mig mer och mer faktiskt :)..

Snart middag! grillad kycklingfilé och folieknyten med potatis, västerbottenost, lime och vitlök.

Love Jessica.

god förmiddag

Vaknade runt 10.15 imorse, ganska så utvilad. Åt lite och drog på mig lite kläder sedan åkte jag och pappa till Mormor och morfars nya lägenhet vid Ica kvantum i frölunda nästan, jätte sött område med lägenheter fast de ser ut som radhus :) Hjälpte mormor att rulla upp håret efter duschen och bakade en kaka till dem också :) Det kommer att bli jätte bra där för dom, det är jag övertygad om! På vägen hem köpte jag och pappa med varsin Hamburgare och nu är jag mätt! Ska sätta igång och röja lite på rummet, sedan blir det lite pluggande. Inte någon lust alls men 4 läxor till i veckan som måste göras, förr eller senare..  Slänger upp en dagens;

som ni ser så använder jag redan min nya pälsväst flitigt, love it!

Skor; dinsko
Beiga byxor; H&M
Pälsväst; VILA
T-shirt; Gina

Nu till allvaret [städningen och plugget..]

Love Jess.


tack för ikväll!

Kvällen har varit jätte mysig! Jag, anna, amanda, britta och fredrik var bjudna till Danielle för att äta tacos och kolla film. Blev en hel del mat och kladdkaka där..lite för mycket om jag får säga det själv, men gott som tusan var det, bra gjort Danni! ;) Vi kollade på klassikern "Grease 1" som man aldrig kan se för mycket av, olivia newton är ju så förbannat snygg i sista scenen när hon "förvandlas" och har permanentat hår, tighta skinnbyxor och svart topp! Efter kvällen hos danni åkte vi och mötte Victor, Louise och hennes kompis en liten stund, men nu är jag hemma och jag är sjuuukt trött! får snart bli sängen alltså, fast först kvällen outfit!

Nya personliga favoriten; blodröda naglar! snygggt



Nä, nu ska jag ta och sova ! blev bara 5 timmars sömn inatt och har hållt igång i snart 17 timmar..puuh!

Love jesspess.

Fixar mig !

Nu har jag duschat efter att ha spinnat 13,5 km och tränat lite styrka. Ska skynda mig nu för att hinna med bussen som går 16.09 till Danielle. Ska äta middag och mysa hos henne ett par stycken :) Jag måste hinna måla min naglar och torka håret så nu blire bråttom! :P Här kommer en liten förhandsvisning på min outfit för kvällen (mer bilder kommer ikväll);

Boots med stjärnor/nitar ; Bullboxer
Pälsväst; VILA
Spetsklänning; VILA
Örhängen; Gina
Svart kjol; sytt själv
Armband; spanien


Love jess !

Bröllopp nästaa !?

Inte för min del i alla fall, tack och lov haha. Har varit med vid cirka 3-4 brudar på salongen nu och jag kan lova att de alla har minst EN sak gemensamt, de är supernervösa! Båda brudarna idag blev super vackra och min insats gick bra! Lockade, fönade, plattade och dekorerade lite, sedan assisterade jag eva :) Blev klara runt halv 1 sedan satte Jag och Eva oss och pustade lite. pratade och åt frukt/choklad. På vägen hem tog jag en sväng om frölunda torg och gissa om jag handlade ngt? ja såklart! :D tror inte att ni är så förvånade över det..Här är mina 2 nya inköp:

"Delight Lace Dress" från VILA, har tydligen sålt slut väldigt fort! det förstår jag för den är superfin,


Pälsväst från VILA, köpte den brun/beiga, finns även en grå-aktig. ljust mockaband i midjan.

 

Testad även denna jackan från VILA, inte riktigt min smak, fast snygg ändå!


Nu hade jag tänkt att träna lite, blir spinning tror jag. Sedan ska jag ta en dusch och måla mina naglar :D

Love Jesica!

Zzzz..

Okej, lite trött måste jag erkänna att jag är efter att ha sovit i cirka 5 timmar..Kul hade vi i alla fall igår och Nu ska jag snart åka iväg till salongen och hjälpa eva att göra 2 bruduppsättningar, lär bli en härlig dag med många fina stunder ! Hoppas de blir fina, fast det är jag säker på ;) Uppdaterar senare idag när jag kommit hem :)

Love jess.

Hola amigos !

Kom nästan nyss hem från skolan, för typ 30 min sedan, fan vad sega fredagar ! Fast å andra sidan så tog vi en god lunch på Paprika (den klassiska kycklingsalladen) och så klippte vi på hantverket :D

Lunch på paprika:)


Några av tjejerna på hantverket! i full fart med att klippa


Mina verktyg + sofias sax som vi försökte skruva ihop men misslyckades TOTALT!



Dagens: (provade stövlarna, loove!)


Nu har Britta kommit hit och vi ska göra oss iordning inför kvällen, Ska kolla på matchen Heid-önnered, köpa pizza och sedan vidare hem till Jenny, ska bli kul ;) Britta ska även sova här inatt, myspys! Hoppas ni får en bra kväll alla där ute!

Love Jess.

Friday´s up!

Börjar 8.50 idag med samhäll sedan 2 timmar håltimma till klockan 12. Antingen blir det nog en lunch eller fika på stan där. mysigt! Sedan är det hantverksteknik som gäller i 4,5 timme till halv 5 om jag inte minns fel :) Får se vad som händer där idag. Efter skolan åker jag hem och fixar mig för ikväll, ! Slänger upp en dagens senare, eller så blir det en "kvällens" i eftermiddag istället. För övrigt så kom denna hem till oss igår, får hoppas att den stannar;)

Fullkomligt älskar den!

Hoppas ni får en bra dag! för det hade jag tänkt.

Love Jess.

More than anyone- fin text!


You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?
I'm going to love you more than anyone
I'm going to hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm going to love you more than anyone
Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try
I'm going to love you more than anyone
I'm going to hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm going to love you more than anyone
Free for you, whenever you need
We'll be free together baby
Free together baby
I'm going to love you more than anyone
I'm going to hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm going to love you more than anyone
I'm going to love you more than anyone


Nu ska jag dra mig till sängs, fastän jag inte har någon som helst lust..men det kommer en dag imorgon också, och jag ska upp tidigt. På kvällen däremot blir det skojskoj, match,pizza och annat kul med tjejerna i laget! naajs.

Love jess.

I´m back!

har duschat nu och fönat håret, sitter och äter lite kvälls mat som blev knäckemacka med keso, stekt halloumi och tomater, muuuums! Här slänger jag nu upp lite bilder på mitt hår, före- och efter ;)

Före.-  (imorse)                                                 
 

Efter!


Jag la en 10G (10;a guld) + 8VM (8:a varm-natur) på längderna och sedan en 7G i botten, detta för att skapa en "utväxt" och mer liv i håret, älskar den looken. Är dock inte riktiigt klar ännu med färgen, ska lägga ännu en mörkare nyans i botten! Jag är nöjd! :)
Vad tycker ni??


Min gooda kvällsmat!


LOVE J.

hejhejhej!

Hann inte uppdatera efter jobbet, blev kvar till klockan 18 idag sedan började träningen 19.30. Har tränat klart nu i alla fall och tänkte hoppa in i duschen, håll utkik efter uppdateringen om cirka 30 min då jag visar MIN NYA HÅRFÄRG!

Smack!

ändrade planer!

Åker lite senare till salongen så nu sitter jag och sminkar mig lite för skojs skull..Kanske blir en bild på det senare ;) lyssnar för övrigt på Black Eyed peas relativt nya låt..

vad  tycker ni om denna?

Love jess.

god morgon alla glada!

Här sitter jag och mamma i vardagsrummet och solen skiner in, bra början på dagen. Har just ätit upp min knäckemacka med keso, gröna té och scrambled eggs. (vad är översättnignen för det på svenska ?? typ äggröra? omg kan inte de hahaha) Om 35 min ska jag gå till bussen så nu ska jag piffa till mig lite och platta håret (: Lunch idag blir rester från igår, en otroligt god kyckling/nudel wook som mamma gjorde med vattenkastanjer/bambuskott m.m. Den smakade till och med godare än köpt!
Have a great day everybody <3

Love Jessica.

R.I.P blonde hair

hahah jag är så löjlig, töntar mig bara, men imorgon försvinner mitt ljusa hår och förvandlas till ett troligtvis lite mörkare resultat :P Nyans vet jag inte ännu, har inte bestämt mig, det beror på dagsformen och hur våghalsig jag är imorgon ;) haha. Fast håller fast vid min plan..Ni får se imorgon (:
  
Bye bye blonde.

Nu blir det ingen mer uppdatering för ikväll, återkommer imorgon med det spännande resultatet!

Love Jessica.

niice job!

Såhär blev mina skrivhäften, fan så mycket ballare än de randiga framsidorna tycker jag ! :)

Vad tycker ni? hiss eller diss? haha

Love Jess.

My new No-l-ita

Köpte ett par Nolita jeans på Raglady idag, här kommer en liten view;


Älskar jeans med dragkedjor, på bakfickor såväl som i bensluten! Dessa har dock inga där nere, bara på fickorna :)

Love jessica!

today's been a goood day

Skolan var klar klockan halv 4, då åkte jag till frölunda torg för att prova err par Jeans på Raglady som jag spanat in. Blev en liten lunch på stan idag i skolan och en latte på eftermiddagen då dagen var lååång. Köpte jeansen i all fall, behövde verkligen ett par nya nu till hösten, alla mina favoriter är trasiga :( Här kommer en förhandstitt vad jag köpte.

Visar er sedan hur de ser ut och vad de e för märke ;) för nu ska jag äta middaag!

Love jess.

morning morning

Har just ätit min a-fil med havrefras och druckit grönt chai té, är rätt trött idag, men inte konstigt jag har sovit allt för få timmar säkert 5 nätter i rad, får försöka ändra på detta !

Om ett tag kommer den nya twilight filmen ut "Neew moon" som jag definitvt vill se på premiären! Tycker att taylor lautner är snygggg! han är 92,a! vilket man inte kan tro..



Vem tycker ni nu tjejer, är han eller rob snyggast ? ;)

Love Jesss.

härligt trött !

Nu är träningen avklarad, 2 timmar med springning, styrka och handboll. Gick super bra, hade så mycket energi att träna bort och känns as skönt nu :) Har redan hunnit duscha och åt just upp mina havrefras med mjölk.

imorgon börjar jag halv 9 så kan förhoppningsvis få sova till halv 7 i alla fall ;) Har bara 2 lektioner imorgon, fast 2 långa sådana. slutar halv 4. Först har vi färg-stil i 4 timmar, vet inte riktigt vad kursen innebär då vi inte haft den ännu men man hör ju på namnet att det är någonting kul, eller hur? Sedan har jag kultur- stilhistoria  i 2 timmar, mycket snack om stil imorgon, om inte detta hjälper, då vettefan vad som ska funka alltså!..nä skämt å sido, men det ska bli kul. Blev aldrig klar med mitt "vogue-projekt" igår för jag hade ingen plast att fästa det med så får kanske köpa det imorgon, sedan ska jag visa er hur snygga de blir ;)

Nu ska jag nog ta och sova strax, sov sött!
Love jess.

chicken salad

Har gjort mig själv en kycklingsallad med halloumi (min favorit!) och ätit, nu ska jag sticka till träningen som är mellan 20.00-22.00 , vi hörs nog ikväll!

loove.

i´m home, finally!

nu är jag hemma, kom för cirka 20 min sedan. Guuud vilken kämpig dag! kan gissa att alla HvFr2:or kan hålla med mig där!? 6 lektioner e något segt, och sista var gymnastik..var ute och sprang i solen och värmen men det blev för varmt så vi tog en promenad runt korsvägen istället.

Om 2 timmar är det dags för träning så nu ska jag nog bara ta mig någonting att äta och vila lite, kan behövas. Annars händer inget speciellt kul idag, någon som har ngt kul på g denna vackra tisdag? :D

Funderar på att köpa ett par bra hörlurar till hösten, trött på mina dåliga ipod hörlurar som bara går sönder..I så fall blir det ett par scullcandy, de ser lätt ballast ut! fast jag håller mig ifrån de största modellerna, inte riktigt min stil haha och skulle bara se konstigt ut på mig. Fast dessa är heelt ok!

skullcandy Ti white fur ca. 649:-

Skullcandy Hesh pink ca. 425:-

Skullcandy Lowrider rea 399.- (finns även balla i rosa/vit)

Skullcandy Ti guld/svart ca 749:-

Skullcandy crushers subwoofer ca 899:-

Bra fråga alltså, hjälp mig? :)




Love jesss.

hallå elleeer !

Tjena, här kommeren snabb uppdatering från datasalen i skolan, är huur trött som helst och är inne på min 5;e lektion för idag, har ännu en lektion till efter detta och slutar 16.40. Då är det gymnastik som gäller, inte för att man har så mycket till ork kvar men ska nog bli kul, ny lärare där också så får hoppas på att det blir bra!:) Hoppas ni har det bra i skolan allihopa (om ni inte har sån tur att ni redan slutat! ) Uppdaterar igen när jag kommer hem runt halv 6 :)

Love Jessica.

September is comiiiiing

Idag är det den 1;a september, hänger ni med eller? galet hur snabbt tiden går tycker jag, känns så sorgligt att man snart ska glömma allt vad sommar och värme heter och plocka fram stickade tröjor, mössor och tjocka jeans. blä. Men det ser ut som att vi har lite tid kvar, kollade just på vädret här vid tv;n med mitt gröna morgonté och idag skulle det tydligen bli 26 grader i göteborg, :O ! Jag får nog tänka om angående dagens klädsel..

Have a nice day! Love jessica.

RSS 2.0