deppig dag..

Har sovit större delen av dagen, vaknade 12.30 sedan var jag vaken till 15 ungefär sedan gick jag och lade mig igen och sov till halv 5. Gick upp och försökte rycka upp mig, tog ett varv i köketsedan och jag och lade mig och sov i en timme till..Känner mig helt svag typ, konstigt :S Dessutom börjar jag få kramp i magen, under revbenen..
Jaja, jag bara klagar och klagar, men jag hatar sånna här dagar och jag orkar inte vara sjuk!
Nu har jag i alla fall fått i mig lite mat och jag tror snart att jag ska gå och lägga mig igen och kolla på twilight..
Man har inte roligare än man gör det.
Nog om detta ! Hoppas ni haft en trevlig dag i alla fall :)

SMACK / Jess

stackars mig..

Jag har blivit sjuk, eller om det bara var något jag ätit..eller inte ätit. Alltså jag fattar ingenting. Sov hos älskling igår men kunde inte sova för jag började må illa konstant! Sedan brast det..andra gången hemma hos honom, bläää.
spydde igen när jag kom hem vid halv 6..Sov till klockan halv 1..skönt. Nu mår jag bättre men har ont i huvudet och är hungrig.
Jag som skulle sprungit idag! och åkt med linda till IKEA. Får se hur planerna blir..

SMACK / Jess


rachel leigh

Just nu vill jag helst ha ett sånt här sött armband med rosett från Rachel Leigh.
Priset ligger på 595:- och finns normalt på accessora.se men är nu slut..
Finns öven en liknande, lite större modell för 1295:-, den finns dock kvar,
för att inte tala om det fina i ormskinns mönster.
länk till hennes fina smycken:
http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/rachel-leigh.htm

För övrigt så är jag hemma nu, skönt! har packat upp det mesta från semestern och har fått i mig lite mat, fajitas. mums,
SMACK / Jess

Taylor Momsen!

Någon att avundas är definitivt Taylor Momsen igenkänd från gossip girl. Hon är både skådesspelerska, modell och musiker. Hon är blotta 16 år, har gått ut gymnasiet 2 år tidigare och har setts kyssas med den 8 år äldre hunken Chace Crawford, som är henns motspelare i Gossip Girl - serien.
Född: 26 juli 1993
roller: har tidigare varit med i filmer som grinchen och spy kids 2.
















SMACK/ jess

gårdagen!

uppdaterade inte igår för det var en ganska så seg dag, inget kul hände. Vädret var inte speciellt bra, solen kom och gick med 3 sekunders intervaller ungefär så precis när man tagit av sig tjocktröjan gick den i moln..Kvällen var dock mysig för jag och jenny satt inne och mös och kollade på tv, drack jordgubbs té och pratade. :)

Jag gick i alla fall ut och sprang igår vilket kändes skönt efteråt!
Idag ska vi åka hem så vi har monterat ner förtältet och packat ihop, puh!
Vi ska grilla korv till lunch sedan åker vi hem. Ska bli ganska så skönt faktiskt, har ändå varit ute i nästan 3 veckor nu!

När jag kommer hem visar jag mina nya investeringar, håll utkik! ;)

SMACK / Jess

kvällsmys på orust

Nu ligger jag här ensam i husvagnen, mamma och pappa är hos några grannar så jag ligger här och hör regnet smattra på taket och lyssnar på musik. Kvällen har vi ägnat åt att kolla på andra halvan av "Million dollar baby" som vi började se på igår kväll. gud så sorglig den var i slutet där, blev helt tårögd..fy vad hemskt. Tänk om något sådant skulle hända någon man känner, det kan ju faktiskt hända. inte på grund av bocning kanske men..i vilket fall, för er som inte fattar vad jag snackar om och bara tycker att jag yrar råder jag er att se filmen, den är bra!

Efter filmen behövde vi rycka upp oss lite så vi dukade upp med en massa goda té smaker och kex,solros bröd och skorpor. Där satt jag, hanna, jenny, mickan och lillewille och mös. Och Alvin såklart, jennys hund :)

Nu ska jag ta och mysa ner mig i min säng och så småningom sova, för imorgon ska det bli bra väder, hoppas ! Då blir det solning :)

en stor godnatt puss / Jess


Lilly Allen - fuck you (very much)

Ny låt från Lilly Allen! trallvänlig..


SMACK / jess

gammal dagens..

här kommer en gammal dagens från i fredags, grillning på orust :)

hoodie; Juicy Couture
Klänning; Milkshake
SMACK / jess

Nyinkommet på Din Sko

Denna svarta fuskskinns kängan med 9cm klack finns nu i Din Sko's butiker. rätt ball tycker jag! Kanske den till och med funkar då det blir lite kallare och slaskigare..vem vet. Priset ligger på 449:- , överkommligt pris :) Snygg att matcha till svarta stuprörs jeans, oversize linne och skinnjacka!

SMACK / Jess

H&M Trend Exclusive!

Ååh vad jag längtar! H&M trend ska komma ut med en "exclusive kollektion" som kommer att innehålla mycket svarta kläder i skinn, mocka, nitar och lack. Mina favoriter som jag absolut kommer att försöka lägga vantarna på är det breda armbandet med runda- / pyramidnitar och en svart lackbody, jätte fräck!

bild: icity.se
Det trista är bara att kläderna inte kommer in i affär förns vecka 40, (om hela 9 veckor!) och kommer bara att säljas i utvalda butiker och på webben. Nitarmbandet ligger på 198:- tror jag och skinnjackan med nitar cirka 1500:- om jag inte minns fel.

längtar ! SMACK / Jess

dålig uppdatering..

Men jag har faktiskt en anledning, för första gången på länge var det fint och varmt väder! med cirka 22 grader och strålande sol! Vi uttnyttjade dagen genom att åka ut en tur på havet med jonsson's båt, sedan låg vi vid havet på klipporna och bara sooolade. skönt!

Senare på kvällen stack jag ut och sprang igen, brabra!

Idag däremot är vädret uselt så vi tjejer åkte iväg till Torp i uddevalla och shoppade. jag hittade en hel del fynd måste jag säga! En grå/beige mockaväska från Gina med frnasar & nitar, ett par glansiga svarta leggins från Bik Bok, En lila eyeliner, ett orange nagellack, ett par guld/lila örhängen och ett par orange/guldiga örhängen, allt från Lindex. Allt detta fick jag för strax över 200 kr! helt galet..Har ni kommit över några rea-fynd det senaste ?

Tänkte lägga ut bilder så fort jag kommer hem, är så krångligt att fixa här (och så är jag lat.)

Kollade dessutom på en massa fina skor idag, höga klackar! fast blev inget köp, hittade inga perfekta.

SMACK / jess

Alexander Wang's coco duffle

Nitar har länge varit på tapenten hos alla fashionistor och nu har Alexander Wang kommit med denna snygga nitbagen "coco duffle" bestående av undersida klädd av guldnitar!

Vågar ni så kika in prislappen på Mrs H se:  http://www.mrsh.se/?contentpage=showproduct&kategori=81&id=3210


Mary kate har plånboken för denna väska

SMACK / jess

på Orust/vindön & Smögen!

Nu är jag uppe på orust och campar. Igår var jag hemma och sov hos älsklingen sedan åkte jag upp hit på eftermiddagen efter att linda slutat jobbet.

Idag bestämde vi oss för att ta en biltur till smögen vilket tar cirka 1 timme härifrån. Det var jag, pappa, mamma, linda, moa, william, jenny, susanne, niclas, anette, peter, hanna, patrik, sara och självklart lilla Alvin. Alltså ett stort gäng! :)
Vi var iväg i 6 timmar totalt med resan inräknad. Vi tog färjan över, och jag blev så nervös med tanke på olyckan mellan de 2 färgorna från visby.
Det var jätte mysigt i alla fall och det var mycket folk. Solen sken emellan molnen och det var ganska varmt faktiskt. Alla åt självklart smögensallad/baguetter men jag äter inte det (skäms haha) så jag gick och köpte kyckling wok med teriyaki sås :) gott det med!
Gud så många fina och dyra båtar det låg där idag! Blir så avundsjuk när jag ser lyx yatcherna, vill också ha en fin båt att ligga och sola på och resa med under sommaren.
bild från google

Nu har jag just varit ute och sprungit i 40 minuter, känns skönt! Pappa står och grillar hemmagjorda hamburgare så snart blir det lite mat.. :)

Tänkte ladda upp några bilder från dagen, ska fixa det senare ikväll ;)

SMACK / Jess

tjenare!

Ingen i göteborg har väll missat klass 1 varningarna från SMHI för skyfall?
Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg dit. Åkte över ölandsbron för bara en liten stund sedan.
Vi har åkt i snart 1 timme (det var köer som vanligt här på öland) och har cirka 5- 5,5 timmar kvar att åka.
När jag kommer hem väntar syrran på mig med fajitas, muums!

Har varit mysigt att vara på öland nu i 6 nätter. Har varit här emellan åt på somrarna sedan jag varit liten så det är kul att komma tillbaka ibland. Det är en trevlig ö & borgholm en fin stad.

När jag kommer hem ska jag träffa jonas, äntligen! & jag hoppas på att få träffa britta också, innan hon åker till grekland den lilla grisen ;D nä men du får ha det så himla skööönt där gumman! :)


väderkvarnar, en vanlig syn på öland!

SMACK / Jess

heta nyheter från Gina tricot!

Har varit dåligt med uppdateringarna på mode fronten den senaste veckan så tänkte lägga upp några nyheter som kommer in på Gina Tricot inom kort.

(bild från minoutfit.se) pris: ej angivet


grå biker väst med nitar gina tricot 349:-


Väska med brittiska flaggan motiv. (den röd-blå är snyggast!) 179:- gina tricot

Agness Deyn med sin chanel väska! snyggt!


Brukar inte gilla ginas jeans så mycket men dessa verkar heelt ok! Ljusa jeans med dragkedja nedtill, snyggt! 499:-

SMACK / Jess

halloj!

fin låt med chester see - so goodbye


Idag har vi varit i borgholm som planerat. Blev en härlig cykeltur dit & tillbaka.
Köpte förresten en übeer snygg klänning ! :D as ball. visar bild på den senare!

SMACK / jess

dag 4 på öland

Idag var det faktiskt lite bättre väder så vi gick upp runt kvart i 9 och åt frukost, sedan gick vi ner på stranden och solade i cirka 2 timmar. Solen kom och gick och stunderna då den mest gick var det kallt..brr..
Därefter tog jag mig själv i kragen och gick ut och sprang, men självklart skulle solen komma fram och gassa just då så att det blev kvavt och jobbigt att springa..Efter springturen blev det dags för den sedvanliga grillade korven! (som alltid är på menyn under semesten i husvagnen!)

På eftermiddagen tog vi allla våra cyklar och cyklade till små boutiquer här i köpingsvik och därefter lagade jag & mamma tacos. mums! Nu kom vi nyss tillbaka från stranden där vi spelade strandtennis, boll, volleyboll och handboll..hurtbullar jaaa

Nu ska jag snart gå och lägga mig iaf efter en lång dag. Satt nyss ute i förtältet och myste med en kopp vanilj té och kardemumma skorpor. Mmm..mysfaktorn på det är hög !
 

Imorgon ska vi i alla fall cykla in till borgholm en stund. Mysigt :) sedan får vi se vad dagen bjuder på!

SMACK / Jess

solskeeeeen!

milda makaroner! idag är det sol här på öland..vet inte hur ni har det där hemma? :)
Här är vi uppe med tuppen nu när det är fint så vi ska gå ner på stranden och lägga oss.
Tror dock att solen kommer gå i moln runt 1 men härligt med lite sol iaf!
Och än så länge är det inte mer än 19,5 grader men det ska tydligen stiga till ungefär 22.


köpingsvik by day


köpingsvik by night

SMACK / jess

regn & shopping!

Regnet & rusket fortsätter att hänga här över oss på öland (som överallt i sverige just nu ungefär..?) Vilket gör mig ganska så deppig :( Fast å andra sidan har man ju en bra anledning att gå i affärer, vilket vi gjort idag. i nästan 5 timmar. Vi började med att åka till Färgestadens köpcentrum där jag köpte 2 par spetstrosor ( 1 par rosa, 1 par olivgröna) och ett par bikinitrosor och en jätte söt morgonrocks"klänning" i grå velour med luva och volang, cute! Sedan åkte vi över bron till fastlandssidan, till Kalmar och kollade på Stadium, Media markt, city gross och åt en lunch på BK.

Nu ligger vi i husvagnen och kollar på tv och myser med regnet smattrandes på taket. Senare ikväll ska vi grilla kött till middag och göra en god sallad. Vi tjejer har även planerat en liten "spakväll" med ansikts mask, fransfärgning & hårfärgning (vilket innebär att jag ska slinga dem) Och jag har planer på att om det slutar regna ska jag kanske gå ut och springa igen, om det hinns med.

Har varit borta i 6 dagar nu och börjar sakna några där hemma..vet inte hur länge vi blir kvar här, det beror på vädret men kommer kanske hem på torsdag och åker iväg på fredag igen till orust. We will see..

SMACK / jess

regniga hälsningar från öland !

Sitter just nu ute i vårat förtält med familjen ekstrand och dricker té och äter skorpor. mysigt. Dagen har bestått av en springrunda för min och pappas del. Sedan mest en himla massa regn,åska och blixtar! helt sjukt hur mycket regn det kommit. Till och med så att det regnade in i vårat förtält..fy. Var nästan rädd där ett tag..
Imorgon ska vi nog åka in till borgholm och shoppa lite eftersom vädret inte ska bli något vidare då heller..
Kolla bara på länken om ölands kaoset på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/vader/article5530970.ab

tillbaks till tébjudningen nu ;)

SMACK / jess


hello people!

Just nu sitter jag ute i kvälls solen på öland med laptopen framför mig. Kom fram hit till öland runt klockan 3 efter att ha varit i Åhus i 3 dagar och lirat. Det var kul och super väder !, i alla fall sista speldagen! resultatet i sig blev väl inte det bästa, men vi fick i alla fall spelat 11 matcher i sanden och en himla massa kul!

Så fort vi kom hit sprang vi ner till stranden och lade oss och solade i cirka 2 timmar, tänke även bada men tappade lusten då det blåste en del. Fast vattnet här i köpingsvik slår de flesta svenska badställen ! helt klart.

Tänkte snart traska upp till affären och köpa lite nödvändigheter som juice, pålägg m.m och även en massa god frukt. Jag är ruskigt sugen på melon, jordgubbar och annat gott ! Får se vad det blir.

I veckan hoppas jag på soligt väder så man kan ligga i solen och ha det härligt! Annars hade jag oxå tänkt att ta tag i min träning och springa varannan dag. Plus cykla in till Borgholm för en del shopping ;)

får se när nästa uppdatering blir!
SMACK /jess

goodbye !

Nu ska vi snart packa med oss det sista och åka!
Ville bara säga att jag kommer att sakna min ponke
vääldigt  väldigt mycket dessa 2 veckor!

My love!

godnatt

Britta, anna och victor gick för en stund sedan. Vi har kollat på Lipstick Jungle (dreglat över Kirby) och ätit en massa godis. Mysigt att träffa er :) Fast kändes nästan lite små "sorgligt" att säga hejdå, som om det var nåt himla farväl..haha. Jag har lite kvar att packa ner imorgon men är ganska så klar. Varför känns det alltid som man glömmer en massa!? åh.

Nu har jag ätit lite jordgubbar och ska snart lägga mig, ska upp runt 8 imorgon. yscha. Detta blir i vilket fall mitt sista inlägg innan jag åker, men kommer försöka så gott det går att uppdatera i veckan på min lilla laptop! Håll utkik efter nästa uppdatering!
Slänger in en gammal bild från då jag var 14-15. helt sjuukt blond också . .


Smack / Jess


Hair makeover

Till hösten är jag sugen på att färga mitt hår lite mörkare, inte mörkt men mer åt det ljus- ljusbruna hållet. Som på modellen i annonsen för Sachajuan. Supersnyggt!




Vad tycker ni? ska jag behålla min nuvarande hårfärg(som nu är något ljusare än på bilden) eller byta till hösten?

SMACK / jess

strålande sol!

Denna dagen har vänt till det bättre. solen skiner, jag är klar med städningen och nästan klar med min packning. Mitt i allt städande tog jag en glasspaus för att återfå krafterna (a). .Och nu har även jag och pappa ätit lunch. Åkte iväg till korvmojjan och köpte med oss tjockismat! gott i vilket fall..

Kanske lite mycket kläder för att ta med i husvagnen ? o_O


Jag & rosa moppen, inte direkt bästa vänner..(bjuder på denna :P )


Idag har mjukiskläderna varit på. tröja från Juicy Couture, byxa från rut m.fl


Mmmm, hallonsorbet!


nyttiga maten...och en hemmaodlad jordgubbe :D

SMACK /jess


tråkig dag!

Idag blir en seg dag..Vädret är uselt, jag har just ätit frukost och är igång med packningen och att vika tvätt. Sedan måste jag även städa. . ÅÅH gud ! nu kommer mamma och säger att jag måste skura hela badrummet, grundligt! :'(  Aja, bara att bita i det sura äpplet och köra igång. Men jag behöver lite peppande musik till allt slit. denna lyssnar jag på just nu:
Den är gammal men rätt fräck! Michelle Pfeiffer är det som sjunger, från Grease 2.

SMACK /jess

mys kväll

Nu ligger jag i sängen med datorn framför mig och en bägare Triumfglass i handen..illa illa men så gottit! Just nu äter jag blåbärsglassen, den är en favorit! dessutom är den fin (a) ljusblå med lila i :D Längre ner i bägaren kommer snart cappucino glassen och hallonsorben. yummie! Det var jätte mysigt hos amanda. Vi kollade på SATC- the movie och drack en massa grönt té vanilj, åt macka, popcorn och choklad. Jag drog mig hemmåt lite innan 11 för jag känner att jag behöver komma i säng i någorlunda tid ikväll. Imorgon ska jag packa inför Åhus och öland. Ska bli kul att åka iväg :) Ska nog hinna med att träffa några vänner imorgon för en sista kram innan jag åker. (blir inte borta mer än i cirka 2 veckor men 2 veckor är 2 veckor.) Godnatt alla mina pussgurkor!


SMACK/ jess

så söt!

Gissa vad jag fick av älsklingens storasyster Wendy idag!?
En diesel parfym och en Lancôme smink borttagning.
Hur gullig är inte hon då! Tack så mycket! =)

Yesterday

Kvällen igår var lyckad! Anna hade fixat en massa god mat och bål. Detta var gårdagens outfit:




Nu ska jag fortsätta mysa med amanda med popcorn, Grönt Té och choklad <3

Smack / Jess

dagens..

Här kommer dagens klädval. grått & regnigt väder får långklänningen att krypa fram ur garderoben.
Klänning -Gina,  gladiatorsandaler -ellos,  väska - Friis & Co.


Smack! / Jess

stan, igen..

Igår sov älsklingen här och han kom med en spray-doft från Gucci, flora. hur gulligt var inte det då? :) Den luktar jätte gott. Tack så mycket jonas! <3
          

När vi väl ätit frukost imorse så cyklade jag iväg till bussen och mötte upp Linda inne i stan. blev lite shopping idag igen, fast mest för henne. Tror seriöst att jag varit i stan 4-5 dagar denna veckan..knasigt. (a) Jag köpte i alla fall ett linne som liknar precis Nolitas, som kostar ca. 2400:- !


Bild på mitt linne kommer senare, fast det ser i stort sett likadant ut. Ni vet säkert alla vilket de är för varannan tjej i gbg har det, men det kan inte hjälpas. de e snyggt!

Nu ska jag slita mig från soffan & min té-kopp för att börja göra mig iordning och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll för klockan 7 ska jag vara hos anna och fira hennes födelsedag :)

Smack / Jess

Miranda Kerr!

Miranda Kerr är utan tvekan en av de finaste topmodellerna! Hon är en utav
Victoria's secrets modeller vilket gjort henne så känd.Ursprungligen kommer
hon från Australien och är född 20 April 1983. Inte nog med framgången,
hon dejtar även Orlando Bloom!











 
fin låt med Miranda Kerr
Everything to Me
.

Mirandra har dessutom studerat näringslära och psykologi och skriver just nu
boken "Treasure yourself" som är en självhjälpsbok för tonåringar.
Den handlar om att äta efter sin blodtyp och om matkombinationer,
något som jag helt klart tänker läsa då den kommer ut!

Smack/ Jess

Budget fynda, -funkar det också!

har varit i stan med britta och köpt finfina presenter till min kära vän anna som fyllt år (dock var dessa inga budget-fynd! ;)  ). Kan tyvärr inte visa alla fina saker för då blir det ju ingen överraskning imorgon när hon ska ha födelsedagsmiddag..!
Men jag har köpt en del till mig själv också. Här kommer några av mina senaste rea-fynd :)
 
Aprikosa shorts; Gina tricot 99:-


mönsterstickad olivgrön tröja; Cubus 149:-


Bohem-inspirerad långklänning; Gina tricot 125:-


Vit långklänning med strass; Indiska 100:-


Mörkt trash-linne; H&M 98:-
Svart lång kavaj; H&M 349:-

SMACK / Jess

Har du brännan som krävs ?

Nu när man har sån fint sommarbrun hy (gäller inte mig..) så är det otroligt fint med armband, inte minst de fina flätade, naturliga  i läder. Här kommer några goodingar, alla från www.accessora.se som har hur mycket fint som helst!


Dessa Armband kommer alla från Littmarck och kostar 899:- styck.
Finns i färgerna Brun;Grön;Petrol & Orange


Dessa ursöta armbanden är från Ms Bijoux och kostar endast 99:-/styck!
Finns 3 olika med texterna: "carpe diem" , "follow your heart" & " harmony". snyggt!


Dessa 2 armband klär redan min handled och är favoriter faktiskt. Båda kommer från Ms Bijoux och kostar 119:-/st,-ett kap! På det vänstra är det ett peacemärke och på baksidan av berlocken står det "hope", fint. På det andra står texten "We are each of us angels with only one wing,and we can only fly embracing each other"

Har även ett par söta örhängen till fast i silver från Raglady.


Nu ska jag in till stan och shoppa lite.
SMACK / Jess

Festival Chic!

8-11 Juli går hultsfred av stapeln, vilket är just nu!  Och jag kan gissa att flera av er säkert ska dit, inte jag dock..Något bland det viktigaste (och självklart roligaste) är just klädseln. Den måste vara praktisk, chic och personlig på samma gång! Här kommer en hel uppsjö av inspiration och alternativ för att bli festival chic! ;) Stilikoner i ämnet är definitivt Alexa chung, Kate moss och sienna miller! Se & lär.
 
 
 
                                                      MINA VAL:


Svart gubbhatt: H&M 149:-
Brun mockajacka m. nitar & fransar: Top Shop £180
Brun bikini: Gina Tricot 79:-/del
Stor ring:  Ring eclectic 1100:-
vit/blårandig oversize tröja: Gina tricot 149:-
Kleinblå mockaväska m. fransar&nitar: Gina tricot 299:-
Fårskinnsväst chocolate: Top Shop £40
Ljusrosa peace tröja: Gina tricot 99:-
ljusblå jeans shorts: Urban Outfitters
svart fuskskinn väst: H&M 399:-
Gummistövlar krokodilskinn: Hunter/Jimmy choo 2900:-
svarta kängor: H&M 299:-

Glöm för all del inte ett par coola brillor ifall solen tittar fram, varför inte ett par Ray Ban "clubmaster's" :


Enjoy the style!
SMACK / jess

Male Models.

Har spenderat kvällen med några kompisar vid korsvägen med
att kollat på film och ätit paj. Ska snart dra mig tillbaka men
tänkte först bjuda på några manliga modeller att skåda!

Först ut; Cole Mohr!


nummer två, som visserligen nog mer räknas som skådesspelare
är Robert buckley, känd från lipstick jungle. (nu blir anna glad!)
 

Nog från mig, imorgon ska jag skriva ett inlägg om hur du blir festival chic! Godnatt.
SMACK / jess


enkel hårstyling

Något som jag gillar sedan min barndom i hårväg är de underbara margareta flätorna som faktiskt är ganska trendiga nu. De är dessutom enkla att göra men mm så fina! själv föredrar jag den lite slappare och slarvigare modellen som mary-kate bär upp snyggt. Även sienna millers version är snygg men lite "snällare".
 
 
Nu blir det thaimat för min del.
SMACK/ Jess

älskar eleven.se

Ni har väl inte missat skönhetssidan eleven.se? De har allt en tjej (och kille) kan önska sig i smink-/doft-/stylingväg! Jag sitter här hemma ganska så shopping sugen och planerar vad jag ska klicka hem. I mitt fall blir det följande:

Lip Injection från Too Faced 190:-. Detta är en såkallad
"lip plumper" som ska göra läpparna fylligare. Vet inte om jag
tror på sådant ( sålänge varan kostar under 500-lappen i alla fall..)
men varför inte testa ? kul grej och lite roligt är det allt när det
pirrar och sticker i läpparna..



Clarins wonder length mascara nr 03 violet  230:-.
Har länge sökt efter en violett/plomonfärgad mascara
men inte hittat någon bra. Detta är ett tips främst till er grönögda,
übeer-snyggt med plommon till den gröna färgen!
och lägg gärna då också en linje kajal i samma nyans runt ögat!

 
Sist men inte minst så har jag spanat in en doft från Library of fragrance som heter
"Always sexy" och kostar nu endast 99:- (tidigare 160.-) och även
"pure soap" 99:-. (tidigare 150:-) Säg inte att ni missat Library of fragrene's dofter?
De har otroligt ljuva och minst sagt roliga dofter av bland annat "baby powder",
"christmas tree", "chocolate covered cherry", "cucumber", "gin & tonic", "pink lemonade"
och måånga många fler. Hade kunnat räkna upp säkert 60 dofter till
men det är nog ingen mening med det ;)

Normalt ligger eleven.se även lite under butikspriserna så rekomenderar er som inte
redan handlar där att slå en kik!

SMACK / JESS



Välkomna till min nya blogg!

Välkomna till min nya blogg! Har provat bloggandet förut men slutat ett antal gånger på grund av tidsbrist och bristande intresse. Men nu har jag startat upp en ny blogg, en modeblogg där jag kommer skriva om kläder, shopping, nyheter och hår och alltså inte så mycket om vad jag gör utöver all shopping, (vilket ibland inte är så mycket ;) ) Jag hoppas att ni kommer att följa min nya blogg och kommentera! :)
bjuder på en glad sommarbild på mig i turkiet:

SMACK! / Jess

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0