Mys kväll, film!

JAG ÖVERLEVDE KÖRNINGEN, pappa överlevde körningen, och alla andra också som tur är :) Det gick heeeelt ok för att vara andra gången jag satt bakom ratten (förra gången var för 8 månader sedan..) Det slutade i alla fall med att jag körde till K-rauta och sedan hela vägen hem :D I´m so proud of myself!

Nu ska jag lägga mig o mysa och kolla på New moon, för den är så bra! (and i´m a fool for jacob..)

KYSS! /J


I WANT THIS DRESS, I NEED THIS DRESS!




Open Back Floral Dress SEK 595, Jones & Jones - NELLY.COM


hola !

Jag var faktiskt hyfsat pigg imorse  kl 6 när klockan ringde. Gick upp och gjorde the, gröt och macka och sedan var jag i skolan mellan 8-14.50. Direkt efter åkte jag till naprapaten och blev knäckt,stucken,masserad och klämd. gött! Nu ska vi snart äta middag i alla fall, korvstroganof & ris, my favourite! Och sedan ska jag och pappa ut och övningsköra SÅ ALLA MÄNNISKOR; STANNA FÖR GUDS SKULL INNE DE NÄRMSTA 2 TIMMARNA!!

men det ska nog gå bra hopaps jag (:




nya linne bikern' från H&M, vårfin! & mina blodröda nails.

love / J

söndag, sköna söndag

NI HAR VÄL INTE GLÖMT ATT STÄLLA FRAM KLOCKAN EN TIMME ALLIHOPA??
aja en påminnelse bara, måste börja med att tack för kvällen igår, den var riktigt kul! haha

Sedan måste jag göra en efterlysning..Jag har ju väntat på denna bikinin från H&M JÄTTE länge men har fan inte sett den varken i butik eller på nätet, förutom i svart och grönt då. Men jag vill ju ha den aprikosa! Någon som sett den i stan ? tell me babes!


Love / Jessss


sha shaaaa

Nu sitter jag och tar min eftermiddagsfika..Inte för jag har rutin av någon sådan fika men i alla fall! Dricker latte med chokladsmak och skrev just klart min svenska text som ska vara klar . .nån gång i alla fall...

"The garden collection" släpptes ju på H&M i torsdags och gissa om det var KAOS!? Jag skrattar nästan bara jag tänker på det. folk stod och köade i över 1 timme (jag stog ju bara i 30 min!?..) och när de väl öppnade glasdörrarna inne i nordstans butik så höll de på o typ riva affären..

tänk er galna fashionistas som bara måste ha den där klänningen som bara finns i några upplagor..? eller hur var det? Affären var typ lensad innan jag kom in, men jag hade min kanon syster där som hjälpte mig att hitta mina guldklimpar som nästaaan var slut ;) Tänkte bjuda er på en bild av allt jag köpte men orkar inte just nu..kan i alla fall avslöja att jag spenderade ett 4-siffrigt belopp på skiten haha. Men det var ju så finaaaa!

kan i alla fall avslöja att denna snyggingen hänger i min garderob! (och den vita..hihi)


Love / Jessss

aloha !

Snart sticker jag iväg till gymmet för att träna Zumba 1 timme! Vet dock inte riktigt vad det är då det bara är ett tillfälligt pass men tror de e typ dans? kul o lite flummigt verkar de i alla fall ;) Hade amanda som slingmodell idag i skolan, snygg blev hon! Slutade 12.30 så då stack jag in till stan och fixade en massa ärenden och shoppade, look!




Svarta jeans - gina tricot
rosa/ grå volang väst - H&M
solglasögon - gina tricot

gotta gooo! Bye !

The Garden Collection!

På torsdag, den 25:e Mars släpps äntligen H&M´s kollektion "The garden collection" å som jag har väntat! Såg pressbilderna för ca 2 månader sedan och jag gillade det då, nu Älskar jag det! Här kommer några av mina favoriter som jag bara måste ha!

 korsett top 149:-

 


tank top 99:-



klänningar 199:-/st

tunika 149:-


kornblå shorts med volang 249:-

volang scarf 99:-

Hela kollektionen är så billig också :o ett stort +!
Nä nu ska jag allt gå och få lite manikyr här på skolan, haha. Sedan gympa för att avsluta dagen.

Love / Jesss


TODAY IS A GOOD DAY!

oj oj oj..denna dagen som började så skit imorse! Att den kunde bli såhär bra, tänka sig!? Igår bokade jag & amanda resan till cypern, ayia napa i sommar. Vi kommer att åka den 21:e juni och vara borta i en vecka. LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET! Detta är en av anledningarna till att jag är så sprudlande glad just nu, och en sak till men den håller jag allt för mig själv :D Här får ni se hotellet som vi ska bo på. Vi valde att ha en lägenhet för att kunna styra mer själva och ha möjlighet till kyl och sånt. Jag känner på mig att detta kommer att bli bästa resan någonsin! (hittills i alla fall)








Vattnet år turkost, sandsträngderna långa och vita, medeltempen runt den tiden ligger på 30-32 grader i luften och 24-26 i vattner, DETTA KAN INTE BLI ANNAT ÄN BRA!

Här får ni dagens låt av mig, störtskön! och ger mig glada sommar vibbar

The Radio Department - Heaven´s on fire.


Love / En GLAD jess

dagens!

 

love/ Jesss

snabb update

Jag slutade 12.30 idag, super skönt! svängde in på espresso house på vägen hem och köpte med mig grova scones till lunch när jag kom hem. Eftermiddagen har för övrigt spenderats åt att klippa min herrdocka, satt och lekte lite med klippningar och sedan middag. Nu är renoveringen här hemma klar och hela familjen hjälps åt att moppa,putsa,damsuga och flytta tillbaka alla våra möbler och prylar! det är verkligen huuur snyggt som helst!! :O I LOVE IT! Ni kommer få se bild snaart !

Love / J

perfect match!

..vore jag + denna jackan. SÅ FIN! Den kommer från topshop och kostar 70£, hur mycket det nu är..?
snyggsom satan i alla fall! Kanske borde prova den som vårjacka.?

Love / J

aooouch!

efter drygt 1,5 vecka med förkylning och vila är jag nu på fötter igen! Från att inte ha tränat alls på sisådär 8-9 dagar till att tränat 4 pass på 2 dar blir de en liiten pers för kroppen. gaanska trött nu och träningsvärk har ja också. nä nu blire middag & desperate!

Byyyye / J

Träningen är igång!

Jag har ju inte tränat på drygt en vecka pga att jag varit sjuk, så idag tog jag mig i örat och gick till gymmet, gymmade i ca 1 timme och nu ska jag och pappa ut och springa en runda i solskenet! Jag har verkligen längtat efter att sticka ut en solig eftermiddag och jogga lite, det är ju så skönt!

När jag kommer hem blir det middag, tack och lov! Jag har inte direkt ätit ihjäl mig idag..ingen riktig mat, bara 3 vita mackor på heela dagen. fy skäms! jaja, det finns roligare saker än att äta här i livet så äta gör man när man hinner :D

Nä nu sticker jag ut ett tag..
Just de ja! köket/övervåningen börjar närma sig klart!Huuuur nice är inte det då!? Ni ska få se snart.

Love / JEsssss

Gina Jeans !

Dessa testade jag idag på gina, jättefina och lite annorlunda med mocka-detaljerna på fickorna & hällorna. I Like! Sedan har jag alltid gillat dragkedjor längst ned på jeansen! 399:- kostar dom iaf

 
(klicka för stor bild)

Nä nu ska jag sätta mig ute på altanen i solen och läsa. Försöker komma igång med Eclipse på engelska men den e ju såååå tjock !

Love / J

livet är oförutsägbart

Känns inte livet alldeles för allvarligt ibland? Livet går ju alltid upp och ner men ibland är "ner-perioderna" desto längre. Folk drabbas av sorg, otur och nederlag trots att de inte gjort någonting fel! Det är ju orättvist. Jag vägrar att tro att det är ödet som bestämmer allt åt oss. Ingen kan väl vilja någon så illa att man till exempel tar ifrån dem deras anhöriga eller gör dem deprimerade? nej det hoppas jag inte. Man får helt enkelt bara blicka frammåt,försöka se livet från den ljusa sidan och vara stark.

Allt ordnar sig tillslut.

/J

UNDERWEAR







Bild 1& 2; Kappahl 139/179:-
Bild 2; sport bh H&M 149:- , slut i gbg nu vad jag vet.

Love / J


PUUUUH...

nyss hemkommen från mysigaste kvällen på längeeee! Jag, Sandra & Linnéa åkte till stan efter skolan och kollade runt lite, sedan åt vi en mysig middag tillsammans på Jensen´s för att avsluta kvällen med bio, alice i underlandet :) Heeelt okej film, balla och minst sagt vrickade inslag men naajs ändå..

Jag hade förövrigt min första kund på skolan idag (har ju haft modeller och liknande tidigare) men det var ändå pirrigt. Men det gick braaa såklart och jag o lena hade bästa team-worket! ;D

Love / Jesss

NYA FRILLAN!

look at this shit! :)






vad tycker ni ?

love/ jess

lugggggg

idag skedde förändringen jag funderat på ett tag, nämligen att skaffa lugg. Har inte fixat någon bild på det ännu men det är så lustigt för jag hittade en bild på Heidi Klum som lika gärna kunnat vara jag! i stort sett identiska hår, både färg&form. (än så länge i all fall!) om några timmar är vi inte lika lika längre ;) vänta och se bitches!


Love jesss

nästa inköp

Detta blir mina nästa erövringar från Gina Tricot, sommar vibbar!

Solglasögon, melerade, 79:-


Gråmelerat linne med dragkedja, 149:-


stretchjeans, svarta, 199:-


ljus jeansklänning, 199:-

Och slutligen denna Luella-inspirerade(copy-cat!?) klänningen. söt tycker jag.
Bild 1: gina tricot 199:-
Bild 2: Luella bartley design



Love / Jess

dagens make up


Orange/röda läppar, syns dock inte på bild så bra
mascara, rouge, foundation, ögonbrynspenna, ögonbrynsgelé

nu blir de lunch och Glamourama på tv3play :)

Love / J

Olsen twins - cutest ever!

De e så fuskigt, varför är ashley & mary-kate så galet snygga!? deras naturliga och mer glamourösa looks funkar alltid! ögonen, brynen och läpparna = perfektion!

först ut är min absoluta favorit bild! detta är de mest perfekta brynen..













Love / J

Jag vill ha från Nelly.com!


Saint tropez- 599:-



Nelly Shoes "marble" 399:- (sjukt billigt!)


Nelly accessorise 129:-


nelly skärp, ynka 79:- men så sött!


saint tropez 499:-

Love / Jesss!

blääää!

Jag hatar att vara sjuk och vet inte riktigt hur jag ska definiera min sjukdom men typ.."yr & orkeslös"? duger det? haha.. Sov i alla fall i nästan 2 timmar och drömde en massa. vaknade av att jag drömde att jag svalde en stor fet äcklig fluga som jag försökte hosta upp och spotta ut (men i verkligheten vaknade jag och var helt torr i munnen och halsen..)

Sedan kom en kille från KVIK-kök som körde ut våran bänkskiva som tidigare blev fel så de fick skicka efter en ny snabbt som f*n från danmark hit. Fick ta emot den och bära in den och sedan gå upp till grabbarna och säga till dom. De är så flitiga där uppe alltså :D Tror att det händer ganska så mycket varje dag nu!

Nu äter jag i alla fall en pannbiffsmacka och pimplar te. behöver lite näring..Och så ska jag knarka Glamourama på tv3play för jag ligger efter 5 avsnitt! :O


Glömde nog säga i tidigare inlägg om klänningarna föresten att allt var från Asos.com, eller ?
Love / Jesss

sommarlängtan!

Solen skiner ute idag och den värmer faktiskt riktigt mycket! Vad passar då bättre än 6st sommardrömmar vi alla vill ha!?

Asos Maxi dress ca 320:- (matcha med STORA guldsmycken, voila!)


Asos minkpink 740:-


Lipsy dress 805:-


Rare Denim 370:-


Oasis Fringe dress 1250:-


Asos Lacedress 495:-


Love / jesss

blev visst en kort skoldag..

Jag kände mig inte så pigg imorse men åkte till skolan ändå pga några saker som var tvugna att ordnas, trodde jag skulle orka men åkte hem efter 2:a lektionen så här sitter jag med min Take-away lunch från Espresso House och känner mig yr. Jag har aldrig svimmat men hur känns det? känns det som att man tappar balansen och kraften rinner ur en? för så kändes det på samhällslektionen, trodde jag ramlade ner på golvet för 1 sekund men jag satt visst kvar. tur de, haha. är i alla fall inte på topp så jag ska bara vila, sova och vila lite till..i may need it...

ring gärna och stör min sömn och muntra upp mig lite (:

Love / Jess

my day!

Idag har det hänt en hel del!
1. de har kommit en god bit på vägen med köket och monterar nu skåp.
2. var hos naprapaten och fick nacke/rygg knäckt. ajj!
3. tappade min effilersax när jag sprang till bussen :( buhu..
4. har färgat/klippt anna & felicia och de blev skit snygga båda 2!

Så nu ska jag snart dra mig tillbaka. Har den hemska engelskan imorgon klockan 8 på morgonen, fy. Ska för övrigt simma på gympan imorgon och sedan träna body combat när jag kommer hem. GO GIRL! :D

Love / Jesss

modekungen.se

snygga klänningar nu till sommaren, vill ha!
(bilder från: www.modekungen.se)


leopardmönstrad klänning 599:-





blommiga klänningar 699:-


gräddvit spetsklänning (även i svart) 599:-

vilken gillar ni bäst?

jones & jones

Märket jones & jones har grymma klänningar! Jag är super sugen på denna puddingen, fatta hur läcker den blir till en brunbränd rygg och ben i sommar! GOSH, måste klicka hem den!!





595 kronor kostar den (:

In love!

White nails is the shit.

Rå-coolt om ni frågar mig!
sen vad ni tycker är en annan femma..



Love / Jesss

Lugg är hett!

Har haft en supermysig kväll med min madis! Det var så sjukt länge sedan vi sågs vilket inte är okej! Vi hade i alla fall mycket att ta igen och tror inte ens vi hann tjata om 1/5 av allt vi hade velat..Men vi hann i alla fall kolla på melodifestivalen och ätit kladdkaka, bli smått besatta (lite mer alltså) av paulines låt "sucker for love", färga ögonfransarna och sedan fick amanda ett impuls infall att klippa lugg vilket vi så gjorde! blev huuuur grymt som helst måste jag säga! Vilket gjorde att även jag som funderat lite på lugg de senaste veckorna blev ännu mer sugen ! Vad säger ni? ska jag klippa lugg igen eller inte?

Jag för drygt 1,5 år sedan..






Love  / Jesss

ni får utsäkta..

..för min usla uppdatering. om det nu finns några där ute som läser min blogg så ska ni veta att jag inte glömt bort er helt ;) har bara haft väldigt lite tid till att blogga. Jag börjar 9.50 idag så sitter och äter frukost nu. Direkt efter skolan ska jag till sportlife och träna Body Combat. Därefter tar jag mig en dusch och bastar där och sedan väntar tacos på mig när jag kommer hem :)

Här har ni något att underhålla er med sålänge, tills jag kommer med en ny rolig uppdatering..JAG BARA ÄLSKAR DET! och längtar som f*n tills kollektionen kommer ut i butik!
http://www.hmthegardencollection.com/look-book/

Love / Jess

så jädra trött idag !!

Höll tusan på att inte komma upp alls idag, vet inte ens vad det var som drev mig att kliva ur sängen..konstigt, jag som la mig i tid igår..

Nu sitter jag i alla fall i skolan och har samhällskunslap och har tidigare haft engelska. Tror att jag har lunch efter denna lektionen och sedan svenska, naturkunskap och så ska vi se på teater mellan 14-16.

Här får ni några bilder från mitt och Linnéas modereportage som vi håller på med!'


Topshop, ljusa pasteller, volang, spets, jeans, blommigt.



Topshop man, high school, sport, missmatchade mönster, rutigt.

retarded..?

Efter skolan gjorde jag lite ärenden, bland annat var jag tvungen att åka till biblioteket där jag inte varit på typ flera år? inte i eget syfte i alla fall..Jag måste läsa en bok på engelska så gick dit för att låna en. Eftersom jag som sagt aldrig är där hade jag heller inte koll på mitt lånekort så jag fick fixa ett nytt, sedan började helvetet haha. Jag började irra omkring bland hyllorna planlöst sökande efter en bok bland alla de flera tusen böckerna!..Måste erkänna att jag kände mig riktigt dum när jag stod och kollade på en hylla och undrade ifall bokstäverna syftade på bokens titel, författarens för- eller efternamn..det hela slutade med attt ajg gav upp efter cirka 5 minuters hopplöst letande så jag gick till en biblotekarie och frågade om den fanns, haha!

Love / J


RSS 2.0