dagen sprang förbi..

Denna dagen har verkligen tickat på snabbt! Efter min bakning så kom amina vid 1. Vi tog oss en kopp kaffe och lite chokladbollar sedan satte vi så småningom igång med hennes hår. Jag toppade det och färgade utväxt/slingade. Det tog sin lilla tid idag men hon blev skitsnygg gumman! :) Amina är allt en härlig tjej!

Efter detta fick jag skjuts av min privat chaufför (älskade systern) till sportlife där jag körde hårdträning i 1 timme.

Nu har jag ätit middag, duschat och sitter och knaprar cashewnötter, jag verkligen älskar dom! Man blir liksom beroende, fast efter ungefär 1 dl mår man illa! haha..och Vääldigt törstig!


Nu måste jag verkligen ta tag i svenskan, har prov imorgon! :S shit..


Love J

done!

resultatet;

haha

Baka baka liten kokosboll !

Nu borde jag sitta och plugga men jag tänkte att ifall jag tar och bakar kokosbollar innan (det var 100 år sedan!) så kanske det blir lättare att sätta igång sedan (a)..who knows..


Love J !

MUSIC IN MY EARS!










ta eller dra !


Love j :D

bye bye

Nu sticker jag till bussen. Ska möta amanda vid domkyrkan kl 12 för att träna, sedan går vi och äter lunch någonstans :) Byye so long!


Love jesss

fredagsmys!

Skola idag som alla andra fredagar. Helt okej dag fast jag var ganska trött som vanligt! Klockan 14.00 var det dags att ha mamma som klippmodell vilket gick fin fint :) efter skolan åkte jag och mamma bil hem, jag hämtade mina gymsaker och sedan blev jag körd till gymmet. Körde bara lite drygt 1 timme idag. Det var ganska tråkigt och jag kände mig omotiverad. hade velat haft lite sällskap maybe :)

Duschade/bastade på gymmet och sedan hämtade linda mig så köpte vi med oss Ben & Jerry´s på vägen hem och sedan blev det tacos och mys med film. Vi kollade på en film vid namn "Gamer" men den rekomenderar jag inte! Det var den sjukaste film jag sett tror jag, helt psykad..

Nu ska jag ringa min kära farmor och farfar och sedan ska jag nog gå och nana. Imorgon ska jag träffa amanda i stan klockan 12 för att träna och luncha :)

Love jessss!

Gina Tricots nys ansikte utåt

= Emanuela De Paula, braziliansk modell på 20 år. Jag har verkligen läängtat efter ett nytt ansikte för Gina! Så det var kul att se en mörk tjej på affisherna istället. har varit så trött på den blonda och raka tjejen som om jag får säga det själv påminner mig lite om en 14 årig fjortis (men visst är hon söt också!) Emanuela är 89;a och gick år 2008 visning för victorias secret och 2009 rankades hon som världens 11 högst betalda supermodell med en lön på 2,5 miljoner dollar, inte illa! Jag tycker att hon är supersnygg! enjoy the pics.




sååå snyggg!!


Love J


CRAZY DAY!

Idag var det full rulle på salongen! Det var bara jag och eva som jobbade för Linda åkte till thailand idag för att vara borta i 2 veckor(inte alls avundsjuk!..)
Jag hade först en slingkund klockan 11 som jag först gjorde ljusa slingor på och sedan lite mörka, sedan hade jag en till slingkund+ klipp och även hans kompis som jag tvättade/fönade för att se kvalitén eftersom han ska komma och bli slingad nästa vecka.

Eftersom jag hade så fullt upp och himla kul var det så hade jag inte tid att äta så lunchen blev först 17.30. .Sedan kom jag hem vid 19.10, ganska slut.. men nöjd! :) tack för all hjälp eva!

Nu har jag tagit ett gott bad och ska ta och packa träningsväskan tills imorgon, värma en lussebulle och mjölk o sedan gå och sova, i want my beauty sleep.

bjuder på den sista!

Love jesss


Green eyes



Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och relaxa lite efter en lång men super kul dag på praktiken! Hörs senare..


Love jesss

last saturday!




Nu ska jag lägga mig efter en lång dag med skola och jonna som kom hit för att få håret slingat :) Hon blev super snygggg! Imorgon är det praktik som gäller så jag ska inte upp fören 8.15 :)

Love jessss!

vad var det jag sa! Baseball är det som gäller.

Jag visste att min modekänsla ända ut i fingerspetsaran stämde :D lyssna på mig om ni vill veta framtida trender ;) haha skämt å sido..men kolla bara på dessa länkarna vad för jacka som gäller i vår!
http://www.glamour.se/mode/modecoachen/2010/vilken-varjacka-ska-jag-sa/index.xml
http://www.glamour.se/blogg/emma/2010/01/26/snyggast-i-tidningen/


Samhällskunskap!

Här sitter jag och har samhällskunskap. ganska tradigt faktiskt, fast ändå inte :) Vi får ju nörda oss på facebook! Jag är galet trött och har en långdag till haslv 5! sedan ska jag in till Paprika tror jag och äta middag (: ensam.. :(

Love jesssss

sånt värmer!

Promenaden var supermysig! skulle dock envisas med att avsluta med jogging och en heeeel massa utfallssteg så nu har jag kramp i insida lår/rumpa, inte så skönt.. :( Kommer nog ha svårt att gå imorgon haha.

Jag vill nu tacka Johanna som skrev ett så gulligt inlägg i sin blogg där hon hyllade min klädsmak och min blogg. Det är inte varje dag som man får sådana fina ord och det värmer! Tack johanna! <3 Det är alltid roligt när man får respons och vet att folk läser det man skriver :) Jag tycker ni ska ta och spana in hennes blogg också på: http://iwontworry.blogg.se/

Nu har jag duschat och fikat med té och skorpor och ska faktiskt ta och lägga mig. Jag är slutkörd. Imorgon väntar engelska prov, blä. Efter skolan ska jag och amanda prova på en kör i Linné, blir nog spännande :) Mer om det imorgon kväll.

Love jessss!

ut i kylan på promenad

Nu sticker jag ut i kylan på en promenad. Det är -10,5 grader så jag får ta pälsmössan och räven-jackan! Brrr..
Vi hörs senare om jag inte frusit till is där ute :)

Love / Jessss


Almost Lover

Love this track.

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick


Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me


[Chorus]
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images
And when you left, you kissed my lips
You told me you would never, never forget
These images


No


Well, I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me


[Chorus]
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine


Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?


[Chorus]
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


Trendspaning - Baseball jackan!

Jag tror att baseball jackan kommer att bli mode i vår/sommar igen, själv tycker ja den e jätte ball!  På Shopvintage.se har de några snycka jackor, fast det är killmodell (funkar på tjejer också) Gillar den lila där. Dom kostar 900:-


Annars finns det självklart dyrare alternativ som att designa sin egen på www.thejacketshop.com Där du skräddarsyr efter din smak! Där varierar priset beroende på hur många detaljer du vill ha. jag gjorde en med de flesta tillval och den gick lös på närmare 3000kr


Även DePalma jackorna tycker jag är snygga! 999:-


Även BikBok kommer att få in en modell inom en snar framtid, den kostar bara 399 och är snygg tycker jag! lite tightare och kortare modell för oss tjejer. (crappy bild jag vet..)


Och för er då som inte tycker att någon av dessa föll i eran smak kan ni ju alltid kolla in på Beyond Retro (inne på topshop) och kolla efter där. De har länge haft baseball jackor i vintage stuk! allt från vinröda till marinblå..

Love jessss

SM!

Nu sticker jag snart ner till hallen för att hejja på tjejerna i steg 4 i SM som vi spelar hemma ! GO GIIIIIRLS!

Återkommer sedan!

Love jesss

Fart & fläkt!

Nu ska vi ner till kållered på 18-års kalas för jenny som fyllt år :) Ska bli trevligt och kul att träffa henne! Sminket är fixat och likaså håret.
Igår åkte jag, linnéa och sandra ner till sandra i onsala för en mysig tjejkväll där och jag sov över! huur mysigt som helst! Mer om det kommer senare för nu måste jag kiiiila :o

Love jessss

Sport modet (del 2)

För att fånga den sportiga stilen som jag skrev om imorse så bör du ha en del bas-plagg. Gina Tricot har defenitivt fattat grejen och gjort en heel del kopior från catwalken. De gillar vi eller hur? Här kommer några budget tips!

På catwalken..



Snygg och sportig jacka, 399:-


mjukis t-shirt 249:-


zebra hood med 3/4 ärm 199:-


Snyggt baslinne med dragkedja! 149:-


Biker leggins 199:-



Här ser ni en kopia av alexander wang´s gråa over size hood som gina plagierat.

Orginalet, ca 3000-4000:-


Ginas kopia ca 300:-


just love it!

/ Jesss

brallan från igår!

Här kommer bilden på mjukisen!


Ett av favvo lacken just nu är "mulberry wine" från isadora. Deras lack är sjukt bra, färgerna är läckra och dessutom prisvärda!


Love / J

Tränings modet!

Till våren slår träningsmodet och mjukisbyxan ner som en bomb och haka på den eller ej, -men det lär bli det bekvämaste modet vi fått uppleva på läänge! Alexander Wang är lite av en grundare till detta och det är honom alla mjukis-fantaster får tacka ;) Lookie, lookie!

Looken ska vara sportig och trendig och ändå lite dressad.






I eftermiddag återkommer jag med en hel del look-alikes så att alla kan sno stilen från catwalken utan att betala måånga tusenlappar per plagg! Håll er uppdaterade, You don´t wanna miss it

Love jesss

sängdags nu!

Men måste avsluta dagen med denna härliga bild på amanda och mig i turkiet! Lookin' good hahahah


Love / J

night night

Sitter för tillfället och dricker varm choklad och återfår värmen efter en lååång kokhet dusch :) Var nämligen ute i kylan förut och joggade, bra för konditionen men mindre bra för hälsan! haha..nä men ja va ganska rejält nedkyld märkte jag :P

Tänkte visa er en bild på mina nya persikofärgade velourbyxor som jag sitter och myser i nu men kameran dog så får lägga upp imorgon ;) Köpte dem i alla fall idag efter skolan..there´s allways time for shopping ! (a)

Imorgon är det för övrigt praktiken som gäller, har planerat att fira Eva lite som en överraskning eftersom hon fyller år på fredag så jag har bakat världens godaste chokladkaka med after eight och så ska jag stå för en fin blombukett, Linda står för bubblet ;) Blir nog även att gå ut och luncha :)

Nu ska jag snart hoppa i sängen i alla fall, är gott trött :) Börjar 10-halv 11 imorgon så jag klagar inte..

Love jess !

My new lace dress


Fyndet kommer från BikBok (de har faktiskt bra saker ibland..)


And also my new bra from Lindex!

Love jesss!

sicken dag..

Blev inget med mitt och mandas lilla projekt idag, blir av först nästa tisdag. Har dessutom varit otroligt trött o seg idag, att jag somnade på Naturen säger väl en hel del!? Dessutom ringde jag gympaläraren själv och blåste av lektionen haha :)

Har just tränat Body combat 1 timme och tänkte gymma lite innan det men det var så SJUKT MYCKET FOLK på gymmet så jag ville bara vända och gå hem när jag kom upp för trappan..inte kul. Combaten gick i alla fall bra, den nya releasen är bra och jag svettades som tusan :D

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan försöka plugga något (SUCK!) och sedan kolla på Paradise såklart.

Love / Your jesss

framför idrottsgalan

sitter med hela familjen och kollar på idrottsgalan nu, vi har just ätit kvällsfika och té. Tycker att galan känns ganska så B..dåliga skämt och en del gamla torra idrottsprofiler, inte så kul..menmen.

Träningen gick bra förut fast jag var väldigt seg..körde stenhårt mage och spinnade/sprang lite. Innan gymmet hann jag även med lite shopping. Köpte en skit snygg klänning på bikbok i vit spets (alltså inte den snygga jeansklänningen jag skrev om eftersom den satt väldigt konstigt på mig) men jag deppar inte för det, denna var också skit snygg! Tänkte att jag skulle ta och visa den imorgon :) Köpte mig även en bustier från Lindex, dock inte precis den jag visat för er.

Om 15 min börjar paradise och de ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på! dubbelavsnitt dessutom :D Imorgon är det skola igen och jag är inte alls sugen på att gå upp så jädra tidigt och ja glosförhör klockan 8 på morgonen! fy fan..idag gick jag ju upp 10.30..

Imorgon händer det även en spännande grej som jag och amanda ska prova på. Mer om det imorgon kväll ;)


Love/ jessica :)

Bik Bok style


Jag har ända sedan jag såg denna klänningen haft en viss förkärlek för den.
Tycker att det spräckliga denimtyget och den djupa ryggen är urläckert!
Den hade vart perfekt till ett par brunbrända ben och ett par stövlar.

Här kommer några plagg, mina favoriter, ur Bik Bok-märket "never denim"´s kollektion "Black Label" ,Men först några kollektionsbilder!



Body - 299:-

Svart blus med krås 399:-


Spetstop 149:-

Svart Linne med text 199:-


Eftersom jag är ledig idag så har jag sovit ut och ätit frukost. Nu ska jag göra lite nytta i form av att tvätta, sätta på disken, städa lite snabbt och sedan funderar jag på att åka till frölunda och kolla på klänningen jag skrev om först i detta inlägget + bustiern från Lindex som jag bloggat om och sedan gå direkt till gymmet. We will see..

Love jesss

summer pics-09

Nu har hälften gått, hälften kvar. Saknar verkligen denna tiden..







































saknar det så det gör ont..


Love jessss!

Lindex vår-10


Jag är JÄTTE SUGEN på denna svarta bustiern från lindex vårkollektion. tror jag ska ta mig en svängom och prova den någon dag :) Den är ju perfekt att ha under en genomskinlig top till sommaren, till exempel mitt nya Sonia Rykiel linne.

Även dessa var söta tycker jag :)


Love jesss

let´s get it started

Nu har jag och amanda ätit thai mat här hemma hos henne. Håller på att fixar oss för om ca 40 min ska vi dra in till stan och träffa emelie och linnéa för att dra vidare till kungsbacka på en stor lokalfest. hoppas på en lyckad kväll! Have fun people!

Love Jess & amanda!

party tonight!

jag sprang 8 km på gymmet, blev lagom kände jag. Nu är jag nyduschad och håller på att klä på mig..

girls just love shoes! which one to chose?


kvällens blir:

leggins; H&M Divided
Kavaj; H&M Divided
Halsband; stella mccartney


Love jessss

work out

Nu sticker jag till gymmer efter att ha jobbat i ca 1,5 timme. Ska mest träna kondition idag, måler är spinning som uttvärmning och sedan jogging 1 mil. Byye lovers!

jessica alba med en av de snyggaste kropparna!


love jessss

i just loooove weekends

Hur underbara är inte helger egentligen?  Linda kom in imorse kvart i 10 och jag var UTSÖVD!! :O De hade dukat upp en mega frukost med tända ljus. super mysigt. Vi satt och pratade om alla utlandsresor vi gjort de senaste 8 åren ungefär och de var en heeel del vid närmare eftertanke!

Nu ska jag sätta igång och jobba lite, hoppas även på att hinna dra och gymma. Ikväll är det fest som står på planeringen, härliigt! Tänkte mig en make up i den här stilen..

sotigt lila med guld/bronze och naturella läppar, Smack!


Love jessss


En hjälpande hand!

Ingen har väl missat katastrofen och järdbävningen i Haiti?? Det är så fruktansvärt hemskt och det råder fortfarande kaos i landet. Där ligger döda kroppar på gatorna, i högar, och bredvid dem ligger svårt skadade överlevande. De flesta husen har rasat samman och större delar av befolkningen är hemlösa! Det är svårt för oss här hemma i sverige att sätta oss in i deras situation men vi alla sörger nog å deras vägnar. Dessvärre räcker inte det, dom behöver trots allt inte vårat medlidande utan våran hjälp!! För alla er som vill hjälpa till genom att stödja röda korsets arbete i haiti skicka då AKUT till 72900. Du skänker då 50:- en struntsumma men det gör i alla fall skillnad ifall flera gör det! Gör som jag, tänk inte bara utan hjälp!

http://www.redcross.se/rksf/sfdesign.nsf/main?openagent&Layout=Haiti&docid=4E676D30550489E7C12576AB0025B202&size=&menu0=0&menu1=1

home shopping

Idag kom ett stort paket från H&M hem som vi beställt. Hittade lite saker jag bestämde mig för att behålla men det mesta skickade jag tillbaka. Here you go!
 
Svart linne (genomskinligt) från Sonia Rykiel for H&M, Paljettleggins.


super fräcka party skor med galet hög klack, cirka 13-14 cm vilket inte syns på bilden, men de var inte bekväma för 5 öre, de hade tagit död på mig! så de fick åka tillbaks :(


Svart partyklänning med överdel i spets, cute.


Sonia Rykiel linnet. snyggt med en spets top under.


Mocka handske med snygga diskreta nitar. Skickade dock tillbaks dessa eftersom jag nyss köpte mig ett par handskar i skinn..

Hope you liked it as much as i did ;)
Love / Jesss

H&M Divided vår-2010




The Garden Collection By H&M

dessa plaggen är några av mina favoriter som jag gärna köper till sommaren från kollektionen "the garden collection" som för övrigt är en favorit enligt mig! H&M´s vårkollektion-10 är däremot inte riktigt lika kul, ni får dock 2 fina bilder på det sedan :)

Love jesss

nya köp!


Kalender - Bokia
Skinnhandskar - Åhléns
Trosor +bh- Lindex

Love J

Nr.4 Natasha Poly

Natalia Polevshchikova som hon egentligen heter är en rysk modell född 12 Juli 1985.





Längd: 1,78m
Ögonfärg: grön-bruna
Klädstorlek: 34
Skostorlek: 39-40

Nr.3 Lindsay Ellingson

Amerikansk modell född 19 november 1986.





Längd: 1,78m
Ögonfärg: blå
Mått:  - byst: 81cm
         - midja: 62cm
         - höfter: 88cm

Nr 2. Ana Beatriz Varros

Ana är en brasiliansk modell född den 29 maj 1982.



Längd: 1,80m
Vikt: 57kg
Skostorlek: 42 (!)
Klädstorlek: 34
Ögonfärg: blå

MODELL DAG!

Idag är det dags för att frossa i en massa snygga modeller tycker jag, kvinnliga. Först ut är:

Abbey Lee Kershaw (Australien)



Född: 12 Juni 1987
Längd: 1,80m
Klädstorlek: 34
Skostorlek: 41
ögonfärg: blå

movie night

Just nu sitter jag och emelie hemma hos mig och tjockar oss med popcorn, julmust och en ask choklad. Vi har kollat på scary movie, Paradise Hotel XL och nu någon konstig film..
En riktig myskväll i alla fall :)

Hugs & Kisses / J & E

dagens träning avklarad!

började dagen med en liten frukost sedan stack jag iväg till gymmet. Jag gick först på spinning 30 mellan 11.25-12.05 och sedan direkt till S-core 45 mellan 12.10-12.55. Därefter tränade jag lite armar på gymmet med linda och britta. Belöningen blev sedan en dusch och härlig bastning och nu sitter jag ock äter 2 välförtjänta äggmackor :)

Efter lunchen ska jag sätta mig och jobba lite med kontrakten och klockan 17.00 är vi bjudna till farmor och farfar på middag, längar redan efter hennes underbara mat!! Ikväll hoppas jag även på att få träffa emelie och kanske lisa också :D Det var inte igår direkt..

Här kommer en skön låt som var med på den nya core koreografin, go att träna till när det tar emot och man måste kämpa gärnet!
Jack White & Alicia Keys - another way to die


redig träning!

Nu ska jag ta tag i träningen och hälsan igen efter en lite slapp jul/nyårs period. Började idag med att spinna i 30 min, 1,4mil och sedan jogga i 52 min, 1mil. Efter det tränade jag lite mage, lår och rumpa. Härligt var det!!

Kvällen har jag bara ägnat åt att vara hemma och ta det lugnt, jobba lite, äta god middag, kolla på  let´s dance och sjunga singstar. Imorgon ska jag upp och träna igen så nu är det bäst att sova :)!


Love / Your jesss

scones & Hot chocolate

blev ändrade planer eftersom vädret är så underbart och solen skiner här i göteborg! Jag och Linda pälsade istället på oss och gick ut på promenad i 1 timme. Hur skönt som helst! trots att det bet i kinderna och man blev varm under jackan. Nu har vi i alla fall kommit hem och tagit en dusch. Väntar bara på att sconesen i ugnen ska bli klara och att chokladen ska koka upp sedan ska vi mumsa i oss en god lunch :)


Love jesss

lov, jag älskar lov!

Inte nog med att det är underbart väder ute med -8,5 grader och massa snö så har jag fortfarande lov :) Jag börjar på måndag igen så jag sitter allt nu och tycker synd om alla er stackare som varit uppe i flera timmar och sitter i plugget för tillfället.

Själv äter jag frukost och tittar lite halvt på "rasmus på luffen" haha. Om en liten stund ska jag kila iväg till gymmet, tänkte köra ett ordentligt konditionspass idag och lite styrka. I eftermiddag kommer Emma hit för att klippa sig :) ska bli kul att träffa henne igen!!


Love jesss

flytta nu nu nu

egentligen vill jag inte flytta hemmifrån riktigt ännu, men DENNA LÄGENHETEN VILL JAG HA! Om man ändå hade 2 mille i bakfickan nu :( ..

ni måste bara kolla in den, mitt nya hem!!
http://www.hemnet.se/beskrivning/570906?r=3

sorryyy

eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera ibland så kommer här en bomb med bilder och annat kul från dagarna som gått !

30/12-09
anna och britta sov här och vi gjorde chokladfondue och stack senare till en kompis o kollade film!









31/12-09
NYÅR!!









4/1-10 (oj va det kändes konstigt att skriva!!)
Gymmet med tjejerna i 2,5 timme, lunch på Espresso House + shopping!






mina nya skor från Scorett, love them !!


Hugs & kisses / Jess

3/1 2010

Idag visar termometern -14 grader ute, brrrr... Måste börja med att önska er alla gott nytt år såhär i efterskott då jag inte skrivit något det senaste, oh hoppas att alla fick ett härlit nyår, det hade i alla fall jag! :) Klockan halv 5 trillade jag & amanda ner i sängen hos henne, ett tecken på hur kvällen var ;)

Idag ska jag till gymmet kl 11 med britta och sedan ska jag till Linnéa på hönö med sandra. Ska bli lite matlagning och bara umgås :)

Jag märkte en sak igår när jag skulle sova..jag har sovit med någon de senaste 3 nätterna (förutom igår) och man vänjer sig snabbt !  Kändes ganska så ensamt igår ju, fast jag somnade väl snabbt för det hahah.

Nu kallar gymmet på mig ;) Jag återkommer med bilder på nya köp, nyår och annat mys, men inte idag :)

Love jesss

RSS 2.0