Känns sådär nu alltså, känns sådär...åh va...

resize_p130811_0 (MMS)

Känns sådär nu alltså, känns sådär...åh vad jobbigt. Men som tur är blir det jobb och andra trevligheter imorgon kväll som gör mig gladare. I alla fall imorgon. GODNATT.


Hello bloggen! Strax dags att börja arbeta...

resize_p300911_1 (MMS)

Hello bloggen! Strax dags att börja arbeta! Skönt med lite extra sovis såhär på fredagen. Jobbar till ca 18.30 ikväll. PUSS ha en skön fredag allihopa!


långlöpningspass idag!

Åh hela mitt långa inlägg jag skrev försvann!..jaja. Jag har i alla fall varit ute och kört ett långpass löpning idag med pappa efter jobbet. Fokuserade snarare på distans än tempo idag och energin verkade aldrig ta slut! Det var bra springväder (dimma= mycket fukt & syre i luften) och lagom temp (ca 14grader) så jag landade slutligen på 13,5km på 1timma 22minuter och programmet i mobilen sa att det blev 1030kcal. Hade utan problem kunnat fortsätta ´konditionsmässigt men mot slutet kändes knäna stumma och lite svullna så vågade inte fortsätta mer så att knäproblemen skulle komma tillbaka. Dessutom ringde de hemmifrån och undrade om jag blivit bortrövad haha (det var mörkt & dimmigt ute= skummt!) Känns skönt med utdelning nu efter all den kondition jag tränat det senaste! milen-gränsen är liksom passerad -och det utan problem! Känns så jäkla gott nu efteråt och ikväll kan jag lägga mig med en skön känsla i kroppen. Imorgon är det jobb som gäller och det är tur att man har det absolut roligaste jobbet, frisör! :D PUSSS !

Såhär god mat lagar min mamma. Den ni! Hon...

resize_p290911_2 (MMS)

Såhär god mat lagar min mamma. Den ni! Hon är nog ta mej fan den bästa kocken! kycklingfile stoppad med soltorkade tomater och basilika lindad med bacon, potatis toppar, ljuvlig sås med vitlök och balsamvinäger och kokt broccoli. Nu ska jag duscha efter min minst sagt långa löprunda Puss hej!


Men kuul..vilket fint väder det blev nu då...

resize_p290911_1 (MMS)

Men kuul..vilket fint väder det blev nu då, lagom tills jag kom hem och ska ut och springa! Hade önskat att det härliga solskenet från idag skulle hålla i sig även tills min spring runda, man får liksom lite mer pepp och energi då. Hej sålänge!


Dagens träning!


Gymmade idag med min älskade syster och jag körde kondition i 31 min (400kcal) därefter tränade vi mage tillsammans (ca 100 situps) och slutligen körde jag lite axlar med lösa vikter. Blev ett lagom långt/intensivt pass för dagsformen. Är så gött trött i kroppen nu och imorgon ska vi ta långlunch på jobbet och gå ut och äta i linne' vilket ska bli jätte mysigt! Hoppas även på ett löppass ute imorgon med pappa efter jobbet, Stay Tuned!! Pusss


Matlagning med syrran min! Efter att ha gy...

resize_p280911_2 (MMS)

Matlagning med syrran min! Efter att ha gymmat tillsammans är vi hungriga så vi lagar lax i ugn med fetaost och cremefraiche, kokt majskolv och klyft potatis :) och till efterrätt äpplepaj (a) Hihi myskväll! uppdaterar om hur ja tränade idag lite senare. PUSS


Jobba, träna, äta, sova

Har jobbat en kortis idag på salongen(eftersom jag sedan ska jobba torsdag-lördag). Hade en jätte härlig stamkund som jag la en röd bottenfärg på, sedan intensiva koppar slingor och intensiva röda slingor. Sedan en röd färg på längderna och slutligen klipp. Hon blev jätte fin och färgerna kändes riktigt höstiga!

Nu ska jag och systern min sticka iväg till gymmet alldeles strax. Känner mig dock seg men ska göra mitt bästa, vet att motivationen finns där så får se hur mycket ambitioner jag har idag. Hade ju vilodag igår..Tror dock jag ska ut & springa imorgon så kanske blir lite kondition idag och lite mage/rygg eller armar. vi får se :)

PUSS HAJ!

girlpower !



snygg tjej med ballt hår! & glad låt.

PUSSS !

Bounce !


Dagens! haremsbyxor - bikbok, brett bling ...

resize_p270911_1 (MMS)

Dagens! haremsbyxor - bikbok, brett bling armband - sardinien, svart linne - primark PUSS


Har ätit lunch med Frugan min idag. Blev s...

resize_p270911_1 (MMS)

Har ätit lunch med Frugan min idag. Blev sallad utan pasta eller bröd. Och nu köper jag Träningskläder :D Wihoo


Natti Natti nu ska jag bädda ner mig, helt...

resize_p130811_0 (MMS)

Natti Natti nu ska jag bädda ner mig, helt slutkörd efter kvällens Träningspass. Tog en låång varm dusch nyss, så skönt! Hittade en gammal bild på mobilen från i slutet av sommaren då jag var blond. Tänk vilken skillnad det gör på utseendet med olika hårfärger.. Jaja godnatt mina kära! PUSS


Sprang 7km på 38.17 idag vilket blev 494kc...

resize_p260911_2 (MMS)

Sprang 7km på 38.17 idag vilket blev 494kcal. Därefter körde jag 100situps. Känns att jag bara ätit en proteinbar, 1ägg En knäckemacka och en macka idag. Nu ska jag äta middag! PUSS


Swebar från Dalblads


Beställde just hem ett sånt här 20pack med bars från dalblads med mint/choklad smak. Älskar dom! Perfekta att ta innan eller efter ett träningspass när man inte hinner äta något eller som mellanmål. Det är 209kcal i en bar vilket är ganska så lågt om man jämför med många andra märken. Kom undan jättebilligt dessutom! Fick betala 177:- för 20 bars inkl. frakt och snabbare leverans(+30:-) köper man dom lösa på gymmet så kostar 1 bar 20:- vilket skulle bli 400:- för hela lådan. Köpte en deal på "Letsdeal" idag så passa på ni också om ni är sugna!

PUSS

Får rysningar, så vacker..


Har älskat denna låten med shakira sedan jag var typ 10 år..Ni minns va?

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them
Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

Because of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry
When the friends are gone
When the party's over
We will still belong to each other

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

I love you more than all that's on the planet
Movin' talkin' walkin' breathing
You know it's true
Oh baby it's so funny
You almost don't believe it
As every voice is hanging from the silence
Lamps are hanging from the celing
Like a lady to her good manners
I'm tied up to this feeling

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

godkväll!

sprang 6.13km idag och det var underbart väder att springa i ! Men tyvärr fick jag kramp i magen så kunde inte fortsätta längre. Kände annars att jag hade mycket kvar i kroppen att ge idag! åtminstone till 8km..
Höll i alla fall på i 35 min ungefär och de blev ca 530kcal. Nu har jag duschat & ätit lite middag.
Gillar denna låten av Calvin Harris -feel so close. vad tycker ni ? =) 



PUSSS

nu har jag tränat yoga i 1timme och börjad...

resize_p250911_1 (MMS)

nu har jag tränat yoga i 1timme och började med att powerwalka i 10 min. Så nu ska jag hem och springa med pappa. Perfekt väder ju! solen skiner och det är varmt! Bilen visar 21.5 men det kan väl inte stämma!? Aja här ligger vi inte på latsidan ;) PUSS


Training heals you ?

Jag funkar som så att jag tränar mycket när jag har någonting att tränga undan, eller om jag bara är stressad, eller tänker alldeles för mycket och bara vill skingra tankarna. Träning fungerar som ett plåster. Det stoppar blödningen men när det är förbrukat kan det börja blöda igen. Därför är det så bra att man faktiskt kan träna hur mycket man vill, i princip..Inte just precis när man måste vara på jobbet eller så men den övriga tiden på dygnet. Jag vet mycket väl hur jag fungerar och att det kanske inte är den bästa lösningen eller det snällaste sättet mot mig själv men jag mår ju bra av det,nu. Så jag tänker fortsätta med det tills jag kommer på andra tankar..
Imorgon ska jag gå ut och springa och sedan träna yoga 60 min på gymmet. 2 pass om dagen känns ganska så lagom när man har lediga dagar..? I alla fall just nu, för mig.
& dessutom ser jag mitt mål framför mig, detta kanske är bra ändå, för det hjälper mig att nå dit?

GODNATT!

Söt kund! This made my Day! Toppen lördag ...

resize_p240911_1 (MMS)

Söt kund! This made my Day! Toppen lördag helt klart! (Glad tjej Hihi) PUSS


Facelook of today. Sol ute och jag är glad...

resize_p240911_0 (MMS)

Facelook of today. Sol ute och jag är glad! Är inte flint som ni förstår utan kör stram hög tofs! Puss Haj!


Känn dig inte svag när du vet att du är stark!

sov ensam hemma i huset inatt(jag är som ni kanske vet ganska mörkrädd). Var helt kolsvart när jag kom hem och efter att jag tagit en dusch ringde det på dörren sent på kvällen.. Visste inte om jag skulle öppna, vågade inte men gick ut på balkongen och såg att det var en taxichaufför som trodde att jag beställt taxi !? visst han hade min adress men för det första heter jag inte madelene och för det andra så skulle jag ju sova..?

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning och sedan sticka till jobbet. Blir nog 10-17 idag ungefär. Hard work!

PUSSS 


Nu blir det fredagsmiddag på linnegatan me...

resize_p230911_1 (MMS)

Nu blir det fredagsmiddag på linnegatan med Goa tjejer! Denna dagen har minst sagt varit galen så jag behöver lite nedvarvning! PUSS


Hello sunshine!

Solen skiner in genom mina fönster och jag äter frukost (de gamla vanliga med ägg, pannbiff, té och svartvinbärsdryck..). Idag jobbar jag på salongen mellan 10-19 och därefter ska jag träffa cassandra & amanda på lite afterwork/middag i linné. Skönt att man bara kan gå tvärs över gatan ;)

Vad ska ni andra hitta på en fredag som denna ? tell me!

PUSSS

Godmorgon bloggen! Sitter just nu och äter...

resize_p220911_0 (MMS)

Godmorgon bloggen! Sitter just nu och äter en frukost i gårdagens tema : grönt te, svartvinbärsdryck, 2 pannbiffar och en knäckemacka med onsalakorv. Ni antecknar detta nu va!? Skämt åsido, förstår om en del tycker sånt här är ointressant men jag har ett mål och ni som läser får följa min väg dig. PUSS


Finito !

Jag är lite slut nu faktiskt, fast på ett skönt sätt. Joggade med pappa förut, blev lite lagom 5.13km 445kcal och 32min. Sedan åt vi god lax med pasta & citronsås. Nu har jag duschat och så småningom ska jag väl dra mig mot sängen. Imorgon är det jobb som gäller för mig och sedan middag hos syrran min + eventuellt gym på det. Känner att jag är gött igång med träningen så trenden ska hålla i sig !
Jag ser mina mål framför mig..

Pusssss

Jogging !

Kom hem från jobbet för typ 3 minuter sedan och nu ska jag ock pappa ut och springa! Sedan blir det belöning: middag. Lax och pasta idag.

Återkommer sedan med vem som orkade mest ;) haha

PUSSS


Godmorgon! Startar dagen med en kopp grönt...

resize_p210911_0 (MMS)

Godmorgon! Startar dagen med en kopp grönt te, svartvinbärsdryck, 2 kokta ägg och 4 hemmagjorda köttbullar. Regnigt och trist idag för övrigt men jag ska ju ändå vara inne och mysa på Salongen! :) PUSS


Aldrig nöjd ?

Veronica maggio är riktigt bra tycker jag ! Denna låten har ganska så kul & fyndig text om man läser den..


Aldrig nöjd, aldrig nöjd
Mm...

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna

(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd

Nu ska jag snart gå & byta sängkläder. Älskar känslan av nybäddat när man dessutom är nyduschad, lovely! Imorgon jobbar jag och det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till jobbet! har inte jobbat sedan förra onsdagen så det är en hel vecka sedan nu! Saknar jobbet, kreativiteten, det sociala och att träffa massor av härliga människor och såklart min goa kollegor som gör dagarna kul!

Godnatt pussgurkor!

Har just avklarat världens godaste husmans...

resize_p200911_1 (MMS)

Har just avklarat världens godaste husmanskost hos kära mormor <3 hon kan laga mat kan jag lova! Hihi PUSS


Har just tränat kondition i 72minuter, 934...

resize_p200911_1 (MMS)

Har just tränat kondition i 72minuter, 934kcal och 11.54km. Blev ett bra långpass som jag var ute efter. Började på en konditionsmaskin i 50 minuter och sedan joggade jag de resterande 22min. har även gjort 100situps så nu är jag välförtjänt av lite middag. Kroppen har klarat sig på 3ägg idag så förrådet är nog tomt. PUSS


en massa "måsten" ..

lediga dagar innebär oftast en massa saker som man måste ta itu med, roliga som tråkiga -de måste göras ! så nu ska jag sätta mig med lite bokföring, ringa revisorn och ringa Tele2 (som lurat mig på pengar!!) åh blir å trött på sånt!..

Det är en regnig och grå dag dessutom så jag ska sticka till gymmet sedan för att träna bort alla tankar som snurrar i mitt huvud nu, får se om det går..

PUSS

Someone like you..

I heard that your settled down.
That you found a girl and your married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.


Old friend why are you so shy?
It ain't like you to hold back or hide from the lie.
I hate to turn up out of the blue uninvited.
But I couldn't stay away I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face & that you'd be reminded
That for me it isn't over...


Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg I remember you said:
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.


You'd know how the time flies.
Only yesterday was the time of our lives.
We were born and raised in a summery haze.
Bound by the surprise of our glory days.
I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face & that you'd be reminded
That for me it isn't over..


Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg I remember you said:
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"


Nothing compares no worries or cares.
Regret's and mistakes they're memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?


Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg I remembered you said:
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"


Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg I remembered you said:-
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead...
</3


Adele i högtalarna och pizzabak på hög niv...

resize_p180911_1 (MMS)

Adele i högtalarna och pizzabak på hög nivå. Perfekt söndags syssla! PUSS


Detta är jag rätt så förtjänt av nu efter ...

resize_p170911_1 (MMS)

Detta är jag rätt så förtjänt av nu efter min löprunda på 6.15km ca 34min och 540kcal. Lite kvalitetstid med mig själv. PUSS


Look! Vad tycker ni? första gången.. PUSS

img_4135 (MMS)

Look! Vad tycker ni? första gången.. PUSS


Någon har kul vill jag lova! water marble ...

resize_p170911_1 (MMS)

Någon har kul vill jag lova! water marble håller jag på med :)


Water marble

Herregud! detta måste testas imorgon!!...


sjukt snyggt ! fast tror inte det är lätt för 5 öre..vilket det ser ut att vara på videon..

PUSS

Träning!!

Nu är jag ju som sagt hemma från 2 toppen dagar i stockholm och imorgon är det träning som gäller! blir förmodligen bara kondition då jag fotfarande har  fruktansvärt ont i musklerna sedan i måndags (inte bra..) Men jag är suuuper taggad!!


PUSSS

Förlåt för den skamligt usla bilden men ja...

resize_p160911_1 (MMS)

Förlåt för den skamligt usla bilden men jag tog kort med mobilen på kameran, ja ni hör ju? Detta är iallafall klippningen och färgen som jag och Julia gjorde på våran modell förut. Ni får självklart en bättre bild när jag är hemma men sitter och Bromma flygplats och det är jätte tråkigt! Ingen shop nästan alls och världens minsta bar utan mat? Aja snart hemma! :) PUSS


Sitter på flygbussen mot Bromma nu. Ska fl...

resize_p160911_1 (MMS)

Sitter på flygbussen mot Bromma nu. Ska flyga hem där ifrån. Har haft 2 underbara dagar! Puss


Uppdatering från Stockholm: har varit en u...

resize_p290311_1 (MMS)

Uppdatering från Stockholm: har varit en underbar dag! Mycket trevliga människor, inspiration, modeller, fint hotell och god middag. Ser fram emot morgondagen och modellerna som vi ska klippa och färga. Kika in imorgon så lovar jag bilder under dagen! (Denna bilden är ifrån träningen till Irland i våras) PUSS


Stockholm here i cooome! (I like how it feels)

Nu är färgen klar, blev bra...tror ja ;) haha men tog samma som sist i botten, fyllde bara på med 5M och 6A.
Måste faktiskt lägga mig strax, ska upp 4.50 imorgon usch! Men ska ju till sthlm i 2 dagar på kurs, fick det som stipendie när jag tog studenten, kul eller hur!?
Tänkte dela med mig av denna sköna låten inna najg lägger mig, så att ni också får bli lite glada. :) skruva upp volymen och lyssna!


Kan ju alltid mobilblogga från sthlm (eftersom jag mms bloggar) till skillnad från i London, då hade det förmodligen blivit en gaaanska så fet räkning..Så håll utkik så får ni se vad vi sysslar med (för det vet jag knappt själv) Men vi ska bo på Kung Karls hotel på Stureplan och jag kommer att flyga dit/hem.

PUSS & natttiii

Crazy hairdresser är igång igen! Lägger bo...

resize_p140911_2 (MMS)

Crazy hairdresser är igång igen! Lägger bottenfärg på mig själv just nu. Fick ett litet infall haha!


Åkte till freeport och köpte nya skor. Pas...

resize_p140911_1 (MMS)

Åkte till freeport och köpte nya skor. Passade på att inviga min starbucks mugg full med kaffe! Nu ska jag packa lite för imorgon ska jag till Stockholm på 2-dagars kurs :) kul!


R&F -new song!

Rebecca & fionas nya låt "Turn it down" med Kaskade. Vad tycker ni?

 

PUSS

Har fyllt på mitt färgförråd nu. Älskar at...

resize_p140911_1 (MMS)

Har fyllt på mitt färgförråd nu. Älskar att ha fullt med färger. Man blir typ sugen på att prova och blir inspirerad :D kom och färga! Haha


Sorry!...

..for my bad updates. Men jag har så mycket att stå i och tänka på nu att det känns som hjärnan kommer att explodera, börjar få stressen tillbaka och det måste jag försöka stoppa. Min kropp är slutkörd efter träningen och kiropraktorn i måndags så man knappt lyfta en arm eller kliva upp ur sängen. Så, nu har ni hört mitt klagande men då vet ni varför jag inte hinner uppdatera. Imorgon åker jag till Stockholm dessutom! wihooo
& idag är det jobbet som gäller.
PUSS

Bildbomb London 2011!

Del 1: låter bilderna tala för sig själva



















































Resten får ni en annan dag! ;D

PUSS


hej! Nu ska jag ta och sova. Var i stan oc...

resize_p110911_1 (MMS)

hej! Nu ska jag ta och sova. Var i stan och fikade ikväll och tog igen en massa med cassandra som jag inte träffat på jätte länge. Var jätte mysigt! Tog denna bilden innan jag skulle gå, och titta jag ser nästan blond ut!? Fast är nog ljuset som gör det lite också. Ni vet väl att jag is glasögon va? Fast jag har mest Linser.. Ja ja nu ska jag sova. Känner mig lite irriterad, eller nere? Vet inte men sömn löser allt! NATTI NATTI!


This is what im about to do now! Med andra...

resize_p110911_1 (MMS)

This is what im about to do now! Med andra ord: kvällen var lyckad igår Hihi


This is me Tonight! Med stram tofs och Mar...

resize_p100911_1 (MMS)

This is me Tonight! Med stram tofs och Marc Jacobs örhängen. Hoppas vi ses ute ikväll! PUSS


Halloo!

Kom ju som sagt hem i onsdags kväll, jobbade gärnet torsdag/fredag och även idag då jag haft brud på salongen! Det är så att vara egenföretagare ;)

Bruden idag blev sagolikt vacker! gjorde vågor i luggen, skira lockar uppsatt i nacken och en stor vid blomma med flor på sidan. Sminkade hennes ögon i gröna toner och porslinshy.

Ikväll ska jag ut och fira linnéa som fyller år den 14:e så vi ska till Pasta+ och äta och sedan gå vidare ut. Frågan är bara vart man ska gå? och vad man ska ha på sig?? hmm tror jag känner för svart, lite kaxigt!...tror jag ska sova på saken!

maybe in the style of Chanel Iman, eller kate moss?..


Natti, återkommer sedan ;)

hej allihopa! Nej jag har Inte dött, Har b...

resize_p050911_1 (MMS)

hej allihopa! Nej jag har Inte dött, Har bara varit super trött och jobbat tills nu så har inte hunnit säga att jag är hemma :) kom hem sent igår kväll. London resan har varit hur bra som helst! Ni kommer få se mycket bilder det lovar jag! Men tillsvidare får ni denna mobilbilden på Londons coola taxibilar! PUSS


3 glada tjejer på flygplatsen! Har just fö...

resize_p040911_0 (MMS)

3 glada tjejer på flygplatsen! Har just förberett mig med en stor Cappucino, panini och vitamin well. Dessutom har jag laddat in bästa låtarna i min ipod som levels-Avicii och dedication to my ex med Lloyd ! See ya next Week. PUSS


Nu blir det sängen för våran del för vi sk...

resize_p030911_2 (MMS)

Nu blir det sängen för våran del för vi ska upp kl 7 imorgon. På bilden ser ni de ljusa topparna i håret som jag blekte, PUSS


LONDON BABY!









Imorgon åker jag, linda & jenny till london för att shoppa, fika, festa och leva livet!
Kommer hem onsdag kväll och då får ni vänta er en bildbomb och massa uppdateringar!
Kommer förhoppningsvis kunna uppdatera när jag väl är där så HÅLL UTKIK!

HUGS & KISSES <3

Var det bättre förr?

Varför kollar man alltid tillbaka och tänker "gud vad bra det var då" ? Aldrig är man nöjd!
kollade på gamla bilder och var mycket mer nöjd med min kropp då. Ska komma tillbaka dit! jag ska!












Ska sluta vara bitter nu och göra något åt saken! PÖSSS

Lips


Frieri?

Fick ett frieri igår när jag var på väg hem. Mathias tror jag han hette som frågade om vi skulle gifta oss..Märkligt sätt att fria "hej jag heter mathias ska vi gifta oss?" jaja sånt är ju vardagsmat..eller inte. haha



PUSS


Dedicated to my ex !



Borde heta "pussy-song"? haha..sjukt skön låt! lite rolig text faktiskt..Killen låter ju nästan som michael btw!? :O

Finns också en clean-version utan de "grova" orden..
& sedan Denna som är lite mer upp-tempo:



Låtsas inte som om ni inte diggar lite i alla fall !?

PUSS

Vila Jacka!

Gillar denna också från VILA för 799:-


Söt jacka !

Denna hade inte varit helt fel nu till hösten. söt & snygg på samma gång! Lite eskimo-tema haha


599:- för denna skönhet!

PUSS

Tonight!

resize_p020911_1 (MMS)

Tonight!


Hard work @ the gym. Har kört kondition 46...

resize_p020911_1 (MMS)

Hard work @ the gym. Har kört kondition 46 min, 600kcal 7.5km. Plus 150 situps. Nu ska jag stretcha och åka hemmåt! PUSS


sunny friday!

har varit en sväng på salongen och klippt lena idag. Man märker hur mycket man saknat personer när man sedan träffar dom!
Nu laddar jag för gymmet med ett äpple & en skinksmörgås. Har en go huvudvärk som jag hoppas ska försvinna så jag kan träna bra!!

Soligt och fint väder idag, sköööönt! ikväll är det avskedsfest för sandra som gäller, är taggad ! Och Linnéa gumman kommer hit innan för att fixa oss tillsammans. <3

Osammanhängande inlägg detta..wellwell

PUSSS

Min goda och mycket näringsrika middag- Ta...

resize_p010911_2 (MMS)

Min goda och mycket näringsrika middag- Tacostallrik! Smarrig. Precis vad jag behövde efter en lång dag på Salongen! Är trött i både skallen och kroppen nu. Men imorgon blir en rolig dag! Och lördag också. Och på söndag är det LONDON BABY! Wihoo!!


RSS 2.0