Time for sleep

Känns skönt i kroppen efter att ha motionerat lite idag. Tack vare min sega förkylning så hat det inte blivit någon träning alls på ganska länge!

Har köpt lite nytt smink från härliga Palina som vi även säljer på salongen. Denna gången blev det ett solpuder/bronspuder i perfekt ton/glittermängd. Har länge letat efter ett som inte är så orange i färgen och inte överdrivet glittrigt så detta var perfekt! Även en ny mascara (drama Queen) dubbelt så stor som vanliga mascaror och extrapris just nu, 155:- istället för 195:- så perfekt för dig som vill testa något nytt! Sedan även ett rosa rouge med ganska så mycket pigment för att passa även när man blir lite brunare men vill ha rosiga kinder. Köpte även en guldig stardust till ögonlock eller varför inte dekolletaget. Sist men inte minst köpte jag ett härligt orange/rött läppglans, perfekt till en brunbränd hy!

Är ni intresserade av något eller vill veta mer om set svenska sminkmärket "Palina" så kom in till oss på salong make me (linnegatan 48) så hjälper vi er! :)

Natti natti nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0