Palina smink!

Tänkte berätta för er om det nya sminkmärket "Palina" som vi kommer att börja sälja på salongen från och med denna veckan. Vi kommer vara enda återförsäljaren här i göteborg än sålänge då märket är stort i örebro/Stockholm m.m men håller nu på att sprida sig fort! (inte konstigt det med tanke på hur snygg make-upen är!) Det är dessutom ett svenskt märke.

(taget från www.Palina.se)
All makeup som bär Palinas namn är skonsam för din hud. Det innebär att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser.

Palina är utvecklat av svenska makeup-artister och hudterapeuter, som saknade de ultimata produkterna på marknaden! Vi kunde inte finna hudvänlig makeup som kändes kul och lockande, och som samtidigt uppfyllde våra högt ställda krav på kvalitet och färgutbud.


Vi ville ha det bästa av alla världar - och skapade Palina!


Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett proffsigt resultat! Palina har ett brett sortiment, med stort utbud av färger för både vardag och fest. Vi har fokus på hög kvalitet, brett utbud och hudhälsa. Dessutom till bra priser, så att du kan unna dig många av våra härliga färger. Vårt mål är att göra världens bästa makeup-produkter, och göra dem tillgängliga för alla tack vare attraktiv prissättning. Besök vår webshop och se samtliga priser.


Tänkte visa er några av mina favoriter här! Resten kan ni kolla in på deras hemsida eller hos oss på salong Make me!

1. Palinas brynskugga är superbra, och jag om någon har testat olika brynskuggor/pennor eftersom jag är kräsen med bryna. finns i 4 olika mörka nyanser och ger ett naturligt resultat om du har glesa/tunna bryn som du vill fylla ut. obs! skaffa brynpenseln till för lätt & snygg applicering. Denna produkten använder jag själv :)
Kostar: 145:- exkl. pensel


 
2. Palinas rouge finns i 7 nyanser. Allt ifrån varma bruna/ persikofärgade till kalla rosa nyanser. Med en snygg bas och sedan dessa rougen ser man verkligen fräsch ut! Lite porslinshy känsla!
Kostar: 165:-



3. Palinas "cozy gloss" är medium transparenta läppglans i 10 snygga nyanser. På understa bilden ser ni min favorit "twiggy" som ger ett snyggt "nude" plut. ett perfekt glans till dig som gillar att sätta fokus på ögon och länge letat efter ett snyggt "nude-glans" tips: applicra lite foundation under glanset för att dämpa den naturliga rödheten i läpparna och franhäva den nakna känslan.
Kostar: 155:-


4. En av de roligaste produktlinjerna i utbudet enligt mig är helt klart "StarDust" som är lösa skuggor med super mycket glitter/skimmer/ pigment i! detta kommer tyvärr inte fram i bilden, man måste de dem för att förstå. Ger en superläcker look på ögon och blir ännu mer "metallic" om man adderar lite vatten på penseln. Kan även användas som eyeliner. Mina favoriter är bl.a de på bilden; Nicole och Scarlett. Kul att veta är att stardust kollektionen baseras på kändisars namn och signaturfärger ex Goldie hawn= guld, beyoncé=brons nicole kidman=olivgrön
Kostar: 145:- 

Vi testade ju självklart produkterna innan vi beställde in dom och måste säga att jag blev posetivt överraskad! Efter en arbetsdag på 12 timmar så satt skuggorna fortfarande där de skulle, utan veck eller linjer och foundationen var fortfarande matt, täckande & snygg. Hannah Graaf är en av dem som skrivit lite om produkterna och använder bl.a deras rouge!

Ställ gärna frågor här i bloggen om ni undar något, eller kika in på salongen för att få veta mer/ testa produkterna!

PUSSS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0